Няма разлика при мен... Но пък ме учуди това за Oblivion, на мен Skyrim с малко по-високи настройки от Oblivion ми върви по-добре. Но пък сега разбирам за длл-чето, което може би ще я направи по-приятна.
->Изход<-
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Публикувано на: 16 Ное 2011 00:32
лека ви нощ
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 16 Ное 2011 07:48
nephalem написа:
Абе ами как се омъжвам? (аз играя като жена)
Трябва да намериш или купиш Amulet of Mara. След като го имаш, си го слагаш и отиваш да говориш с който искаш да се ожениш. После там има опция "аз имам интерес към теб" и я даваш. След това отиваш в храма на Mara в Riften и казваш на оня поп че ще се жениш, и той ти казва ок ела утре на сватбата си. И това е Обаче не можеш да се ожениш за всички жени. Ако искаш за тая от Dark Brotherhood.. ами не можеш.. но сам ще разбереш защо като им изиграеш мисиите
___________________________________ a.k.a Frosty
MoonFlame
04 Окт 2010 11:06 Мнения: 375 Местоположение: Just not here
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 16 Ное 2011 07:59
hyper1 написа:
Няма разлика при мен... Но пък ме учуди това за Oblivion, на мен Skyrim с малко по-високи настройки от Oblivion ми върви по-добре. Но пък сега разбирам за длл-чето, което може би ще я направи по-приятна.
На моята машина Oblivion и се вижда по-тежък на макс настройки и при резолюция 1920, но тя наистина си е стара и скоро трябва да се сменя, а и за времето си тогава наистина имаше непосилни изисквания за да се види цялата красота. Наистина би било интересно да видим един Fallout 4 с този нов енджин, но не мисля, че от Bethesda ще продължат проекта. Факта, че оставиха ЛВ на Obsidian е доста показателен, само дано не поемат по стъпките на Bioware, които ще имат да бъдат прецаквани сега от ЕА.
И аз съм в момента на Даедрик Принц куест А на Обливион от къде да взема тея Даедрик армори,които всички имат?
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
Deprivd
Публикувано на: 16 Ное 2011 09:30
Ерджан написа:
Depraved написа:
Говоря с няква от Whiterun, вика помогни ми за еди кво си. И аз - добре. После се връщам, тя вика еййй мн ти благодаря, айде да се оженим ако искаш. Ми добре, хайде. Женим се и тя после - Къде ще живеем. Ми аз съм Imperial thief/merchant, тъна в пари сешсе. Отиваме в Solitude в имението ми, и аз се радвам, че ще прекарам първата си спокойна нощ от дни насам до любимата. И какво да видя - тя се намърдала в мазето в килера да спи. Изкарах Mace of Molag bal и и размазах главата.
После можеш ли да се ожениш пак? Щото аз се ожених за Aela и ся ме е яд и искам друга, а из нета гледам че не е много сигурно дали можеш да се ожениш ако овдовееш пък не ща да я убивам напразно...
ЗАТРУПАН съм с куестове, повечето от които тъпи. Отидеш да изпълниш един, а по пътя подхванеш още 3. И са разпръснати из всички градове, а искам последователно да мина през тях, не през всичките директно и да насъбера още повече куестове. Вече не помня кой куест от кого е и защо е...
Можеш Смачкай я
И аз съм затрупан с тъпи куестове, и irl също, трябва да решавам задачи и да пиша съчинения, не остава време един дракон човек да убие.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
MoonFlame
Публикувано на: 16 Ное 2011 09:45
NNkGX написа:
И аз съм в момента на Даедрик Принц куест А на Обливион от къде да взема тея Даедрик армори,които всички имат?
Отключват се с вдигането на левелинг. Ако още не ти ги дава значи нивото ти не е достатъчно високо. Накрая ще видиш как най-обикновени бандити са екипирани с тях дори.
Минах последния куест... Няма кредитс просто продължаваш.Сега ще мина куеста с даедрик принца и почвам отначало.
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
ex1s7
29 Мар 2009 17:28 Мнения: 955 Местоположение: M.I.A
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 16 Ное 2011 13:23
Абе само на мен ли играта използва само 2 гб рам от 4?
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
John-117
Публикувано на: 16 Ное 2011 13:45
ex1s7 написа:
Абе само на мен ли играта използва само 2 гб рам от 4?
Не. За всички е така. Ако искаш да го увеличиш - тука.
ex1s7
29 Мар 2009 17:28 Мнения: 955 Местоположение: M.I.A
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 16 Ное 2011 14:16
Мерси за линка
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
line
Публикувано на: 16 Ное 2011 15:57
Имам проблем със звука на играта...значи,изчезва през 1-2 минути,а по време на диалозите заглъхва пак и точно през диалог чувам звук.
___________________________________ Everywhere,and before everything,by day and by night,constantly in mind is death.
The Psychology of the Assasin
Sabaka
11 Юли 2009 13:52 Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 16 Ное 2011 18:41
Баси грозника.
Публикувано на: 16 Ное 2011 21:16
Играта ползва само 2 гб рам ли? Ебаси гадното да не може да се възползва от повечкото рамец. Лично аз като я пусна всичко на ултра от адванс опшънса всичко андупено с антиалейзинг е ок, но ако надъпи и еидн анизотропик х8 почва да зачита от време на време като от рам засечки. Демек вървиш си и изведнъж за 1 секунда зачита разни неща. Мисля че ако ползва 4 рам ще намлят тези засечку, но не ми се експериемнтира с тези програмки.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Progressor
Публикувано на: 16 Ное 2011 21:24
Има ли някакво ограничение на фракциите/гилдиите, мога ли да се присъединя към всичките ? Иначе и аз си написах кода за повече товар, к'во да правя свикнал съм да обирам всичко по труповете а лимита е адски малко.. в Обливиъна не помня колко беше но нямах такива проблеми а редовно си обирах и къщите... друго което ме издразни че случайно бих шут на една кокошка(дори не я убих!) и всички в селото ми скочиха като обезумели
MoonFlame
Публикувано на: 16 Ное 2011 21:50
Поне засега не виждам ограничение, а колкото до това колкото може да носиш мисля, че стамината вдига лимита. Не съм сигурен защото вече 30 нива вдигам само магия и съм заложил на друг стил. А колкото за рама iddqd, пробвах тази малка програмка, но това замръзване поне при мен си остана, затова върнах оригиналното ехе, което си бях запазил предварително. Може и да има смисъл от нея и полза, но поне аз не видях.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 16 Ное 2011 22:12
Progressor написа:
Има ли някакво ограничение на фракциите/гилдиите, мога ли да се присъединя към всичките ? Иначе и аз си написах кода за повече товар, к'во да правя свикнал съм да обирам всичко по труповете а лимита е адски малко.. в Обливиъна не помня колко беше но нямах такива проблеми а редовно си обирах и къщите... друго което ме издразни че случайно бих шут на една кокошка(дори не я убих!) и всички в селото ми скочиха като обезумели
Вдигай си стамината и ще ти се вдига и теглото което можеш да носиш.
___________________________________ a.k.a Frosty
Sabaka
11 Юли 2009 13:52 Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 16 Ное 2011 22:27
WTF това никъде не ми го показа.
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7919 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 16 Ное 2011 23:27
хахахахаха, ебати тънките метълски препратки!!! напълних гащите от кеф!
Не четете ако не сте минали мисиите на гилдията на крадците:
Spoiler for KATATONIA:
Като отиваш да оставиш ключа, в journal-а на умрелия тип, който се казва Nystrom, се обяснява как с колегата си Anders са минали тоя pilgrimage, а някакъв елф който ги напътствал и им обяснявал как той е "the ghost of the sun" и че "night is the new day". Китариста на Katatonia и един от основателите на групата се казва Anders Nystrom, Ghost of the sun е тяхна песен, a "Night is the new day" е последният им албум. Тези сладури ги гледахме това лято в Каварна.
Аз замръзването го отсраних като махнах анизотропик филтъра. Явно текстурите много набъбват като обем с него. Иначе нпц тата и кончето ми развалят доброто впечатление от играта. Просто толкоз малоуми нпц та няма. Това ми седи на вратат и не ми дава да мина да се бия и кви ли не мизерии ми прави. Супер зле, а коня ми скача да се бие като луд. Ебаси върколака е тоя кон.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения