Marvel Cinematic Universe
-
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Marvel Cinematic Universe
Аз пък съм убеден, че ще има супер лудници, но просто няма да са тази или следващата година. Може би 2023-2024 

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
А дано
Аз лично се моля Deadpool 3 и GotG 3 да са епични.

Аз лично се моля Deadpool 3 и GotG 3 да са епични.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Да, те ни цакат с фейк Мандарин цели три пъти
Сега и този няма да е оригиналният от комиксите, въпреки че дълго време хайпваха, че най-сетне сме щели да видим първият/оригинален Мандарин от комиксите за Железния човек - Джийн Хан. Но ни сервират някой си Уен Ву(не съм сигурен как точно се изписва името на поредния Мандарин), като оригиналната история на самият Мандарин няма нищо общо с Шанг Чи, а ги няма и емблематичните му хора, които изпращаше да борят Тони Старк и ЩИТ.
Като гледам какво се очертава, ще ни представят Мандарина като някакъв азиатски дребен мафиот магьосник, на когото Шанг-Чи да срита задника. А имаше хора, които се хайпваха, че това ще бъде следващият голям злодей в Марвел вселената, а пръстените ще играят ролята на камъните на Танос, ама явно няма да се случи. Само дано не ги вземе Шанг-Чи, че това ще е по-зле и от фенфикшъните на Снайдер.
Иначе, не очаквам нищо добро от новите герои, чакам си адаптация на света на Дуум. Дадоха на Танос временна победа, чакам да видя как Дуум печели и налага своята утопия. Има и други злодеи, които искам да видя, комиксите на Марвел са богати на интересни персонажи, всичко зависи от това как ще ги презентират и колко модерен ще е прочитът им(на гейщини и цветни революции сме се нагледали, не продаваха и в хартиен вариант, само провокираха присмех).

Като гледам какво се очертава, ще ни представят Мандарина като някакъв азиатски дребен мафиот магьосник, на когото Шанг-Чи да срита задника. А имаше хора, които се хайпваха, че това ще бъде следващият голям злодей в Марвел вселената, а пръстените ще играят ролята на камъните на Танос, ама явно няма да се случи. Само дано не ги вземе Шанг-Чи, че това ще е по-зле и от фенфикшъните на Снайдер.
Иначе, не очаквам нищо добро от новите герои, чакам си адаптация на света на Дуум. Дадоха на Танос временна победа, чакам да видя как Дуум печели и налага своята утопия. Има и други злодеи, които искам да видя, комиксите на Марвел са богати на интересни персонажи, всичко зависи от това как ще ги презентират и колко модерен ще е прочитът им(на гейщини и цветни революции сме се нагледали, не продаваха и в хартиен вариант, само провокираха присмех).
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Нито един от двата варианта, според мен. Галактус без Фантастичната четворка буквално остава без предистория и ще е поредния дженерик извънземен, дошъл да покорява/унищожава. Не вярвам да го жертват така, особено след като вече имат правата над четворката и вселената им.
Секретната война няма да я видим във филм, Кевин Фейдж каза, че ще има сериал за събитията от нея, носещ името ѝ, но ще е минисериал и няма да е мащабен - повече персонажи участващи в събитията от комиксите няма да се появят на екран. Ще видим агенти на ЩИТ и скрулове главно(някъде четох за потенциално завръщане на капитан Америка).
Едва ли ще има нов филм за Отмъстителите в следващите години, може би чак 2030г. ще ги видим отново. Поне до 2026 със сигурност няма да има филм за тях, календарът на Марвел вселената е ъпдейтнат до тази година.
Секретната война няма да я видим във филм, Кевин Фейдж каза, че ще има сериал за събитията от нея, носещ името ѝ, но ще е минисериал и няма да е мащабен - повече персонажи участващи в събитията от комиксите няма да се появят на екран. Ще видим агенти на ЩИТ и скрулове главно(някъде четох за потенциално завръщане на капитан Америка).
Едва ли ще има нов филм за Отмъстителите в следващите години, може би чак 2030г. ще ги видим отново. Поне до 2026 със сигурност няма да има филм за тях, календарът на Марвел вселената е ъпдейтнат до тази година.
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Надявам се не бъркаш Secret Wars със Secret Invasion. Първото е много яко multiverse меле, дирижирано от Beyonder-а.
Ясно е че Галактус няма да ти го изсипят ей така. Очаквам за финала на фазата да тийзнат нещо в тази посока, по начина по който направиха с Танос.
Въпросът е дали ще е Beyonder-а или Galactus. Други претенденти не мисля, че може да има.
Ясно е че Галактус няма да ти го изсипят ей така. Очаквам за финала на фазата да тийзнат нещо в тази посока, по начина по който направиха с Танос.
Въпросът е дали ще е Beyonder-а или Galactus. Други претенденти не мисля, че може да има.
¯\_(ツ)_/ ¯
-
- Обратна връзка:
Да, сбъркал съм ги. Не съм чел тази комиксова серия, но не вярвам скоро да видим нещо мащабно, особено с всички ограничения в кино залите в различните държави, високо бюджетните филми не са финансово рентабилни, а Марвел могат да изкарат около милиард с минимални вложения от филми като Вечните(евтинеят яко), Черната вдовица и Шанг-Чи.
В субредитите на Марвел чета мнения, че следващият злодей ще е крачка назад спрямо Танос, като след побеждаването му още герои ще се пенсионират и ще отворят широко врати за мутантите и Фантастичната четворка. Сега е идеалният момент да вкарат Дуум в историята, особено след печалната смърт на актьора, който изигра Черната пантера(Дуум убива Черната пантера в комиксите). Би бил идеален следващ злодей. Други предположения са Мефисто/Сатанаил/други демони и дяволи, Канг Завоевателят(ще дебютира в третата част на трилогията за Ант мен), също някои се надяват на Мандарина, да има някакъв туист с него.
В субредитите на Марвел чета мнения, че следващият злодей ще е крачка назад спрямо Танос, като след побеждаването му още герои ще се пенсионират и ще отворят широко врати за мутантите и Фантастичната четворка. Сега е идеалният момент да вкарат Дуум в историята, особено след печалната смърт на актьора, който изигра Черната пантера(Дуум убива Черната пантера в комиксите). Би бил идеален следващ злодей. Други предположения са Мефисто/Сатанаил/други демони и дяволи, Канг Завоевателят(ще дебютира в третата част на трилогията за Ант мен), също някои се надяват на Мандарина, да има някакъв туист с него.
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Аз лично и Галактус, и Beyonder-а ги виждам като главни злодеи в края на една примерна 6-та фаза. Трябва си build-up.
За Мефисто като се замисля наистина виждам хайп насам-натам, не го изключвам и него.
За Мефисто като се замисля наистина виждам хайп насам-натам, не го изключвам и него.
¯\_(ツ)_/ ¯
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Не е MCU (все още), но определено е филм, който чакам.
https://www.cbr.com/venom-carnage-life- ... 4sWC0lqyOQ
https://www.cbr.com/venom-carnage-life- ... 4sWC0lqyOQ
¯\_(ツ)_/ ¯
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7owfFswRK0E[/youtube]
¯\_(ツ)_/ ¯
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x_me3xsvDgk[/youtube]
¯\_(ツ)_/ ¯
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Ето го и официалния трейлър:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WgU7P6o-GkM[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WgU7P6o-GkM[/youtube]
¯\_(ツ)_/ ¯
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oZ6iiRrz1SY[/youtube]
¯\_(ツ)_/ ¯
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Много ненужен Eternals, освен едната шепа сцени с Небесните и Кака Джоли, тоя филм беше адски ненужен 

<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Аз пък не мислех, че някога ще доживея да екранизират такива същества от космическо ниво. Колкото и да са малко сцените - си струват. 

¯\_(ツ)_/ ¯
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JfVOs4VSpmA[/youtube]
¯\_(ツ)_/ ¯
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка: