21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10961 Местоположение: София
Заглавие: Re: Marvel Cinematic Universe
Публикувано на: 10 Мар 2021 21:11
Хубаво сериалче е wandavision (от лореал ). Успяха да направят два персонажа, които иначе са ми много скучни, по-приятни за гледане.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
AlShu
28 Юли 2001 17:23 Мнения: 4390 Местоположение: Sofia
Публикувано на: 22 Мар 2021 09:09
По някаква причина никой не пише за The Falcon And The Winter Soldier, що така?
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
Gipo
Публикувано на: 22 Мар 2021 10:45
Защото са безкрайно скучни и двамата и ще ги гледам епизодите ей така, защото е марвел. Отделно трейлъра подсказа за нелепа сюжетна линия, в която зрели хора се държат като пубери. Това е в моя случай.
AlShu
Публикувано на: 22 Мар 2021 11:12
Да покажат Aftermath от Event в споделена вселена в ТВ вариант за мен е интересно хрумване. Най-вероятно ще го оплескат, но идеята ми харесва повече от WandaVision. Доста по-комиксово ми звучи от останалите ТВ, някак в по-нърдски води се чувствам.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
Gipo
Публикувано на: 22 Мар 2021 12:31
Аз имах много лоши очаквания и за WandaVision, но се оказа супер. Дано и с това стане така
Аз пък започнах да гледам сериалите едновременно и първоначално си помислих, че Falcon ще е по-силният от двата, но WandaVision се оказа ебати пълното безумие
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 10 Май 2021 15:46
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2693 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 25 Май 2021 00:48
Следващата Марвелска фаза ми се струва леко мех за момента. Най-вероятно ще ги гледам филмите/ сериалите и офц сега има много нови персонажи, с които тепърва ще се запознаваме, но ддз.
05 Юни 2011 15:04 Мнения: 1738 Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 27 Май 2021 13:00
Нищо кой знае какво няма да се промени в тази вселена. Както винаги, във всяка фаза ще има един/два култови филма(като първия Железен човек, Войната на героите, Отмъстителите 3 и 4), останалите ще варират от посредствени до ставащи(Черната вдовица, Шанг Чи, Пазителите на галактиката) и ще има едно голямо разочарование - в случая, ето тази шарена простотия Вечните, които са по-зле и от Нечовеците като материал. И не само на екран, а и в комиксите.
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 27 Май 2021 14:03
Имам някакви lore очаквания за Шангчъ-то. Иначе - да. Ново десетилетие, ново поколение 15-годишни, които да израснат с някакво свое поколение герои.
Gipo
Публикувано на: 27 Май 2021 20:30
Пазителите на галактиката ми е най-якото нещо свързано с марвелите на мен. 2ката беше по-слаб, ама пак. Eternals изглежда много зле.
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 28 Май 2021 07:50
За мен лично Doctor Strange.
The Wolf
Публикувано на: 30 Май 2021 19:53
За мен точно вашите любими филми от тази вселена бяха сред най-слабите Но не може да му се отрече на Кевин Фейдж, че прави продукции за всякакви вкусове. Вие очевидно харесвате по-комичен прочит и супергеройски филми, които не се взимат много сериозно.
В първия Пазители на галактиката финалната танцувална битка още ми докарва кошмари А Ронан - един от най-силните злодеи в комиксите на Марвел, който често е прецаквал Танос и Канг, беше употребен като комедиен персонаж... Но Джеймс Гън е марвелския Зак Снайдър, нищо чудно, че го взеха в DC за продължението на Самоубийствен отряд...
Аз имам големи очаквания единствено за втората част на Доктор Стрейндж. Ако наистина участват и Том Хидълстън, Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд, в комбинация с Бенедикт Къмбърбач и Елизабет Олсън, ако може заедно с тези завършени актьори да ни поднесат и една идея по-мрачна и кохерентна история - то може би следващата класика в тази вселена ще е именно този филм
AlShu
Публикувано на: 09 Юни 2021 23:03
So Loki ended up in Brazil and I don't mean the country.
AlShu
Публикувано на: 23 Юни 2021 20:56
Loki vs Loki as a romantic screwball comedy.
Gipo
Публикувано на: 26 Юни 2021 01:41
За falcon и winter soldier. Имаше потенциал, но подбудите на лошите бяха малоумни. Самите лоши бяха още по-малоумни. Няма как нещо да е качествено, ако злодеите са толкова зле.
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 26 Юни 2021 12:52
В самия край на трейлъра се вижда Abomination-а от The Incredible Hulk. Ще се играе от същия актьор, а персонажът ще участва и в предстоящия сериал She-Hulk.
Gipo
Публикувано на: 26 Юни 2021 13:21
Оууу, изглежда яко!
The Wolf
Публикувано на: 27 Юни 2021 10:10
Ако азиатският гаражен "супергерой" без никакви суперсили закрие двама от най-емблематичните злодеи на Марвел - Мандарина и Абоминацията собственоръчно и без да се напъва, направо закривайте тази вселена като онази на Снайдер
ПП: Явно Марвел прехвърлят своите усилия върху компютърните игри и серийните филми.
Gipo
Публикувано на: 27 Юни 2021 14:40
MCU имат различен прочит над Marvel комиксите. Мен примерно ме издразни идеята зад черната пантера във филмите, спрямо комиксите. Това с билката и предаването от поколение на поколение беше страшно лейм в сравнение с оригиналната история за древния безсмъртен войн, какъвто всъщност е черната пантера според комиксите. И като заговори за мандарина - ми той на практика се оказа някакъв абсолютен льольо в Iron Man филма. Ще ги видим тия новите филми. Гледат ми се, но съм 99% сигурен, че апогея на MCU е зад гърба ни.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения