21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10961 Местоположение: София
Заглавие: Re: Marvel Cinematic Universe
Публикувано на: 27 Юли 2019 11:46
the_presator написа:
Повече ме притеснява факта, че филма ще бъде с PG-13 рейтинг
Защо да е PG 13? От последните им много филми, май само спайдърмен беше PG 13. Дечурлигата нямат идея кой е Блейд и не виждам защо трябва да е насочен към тях. Няма логика и Блейд да е PG13. Стискаме палци.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
За мен тук идва голямата въпросителна, ще посмее ли Дисни да пусне нещо различно от ПГ-13 под собствено име(Дисни имат 18+ продукти, просто са под името на дъщерни компании), и дали ще бъде част от официално MCU.
Отделно си мисля, че самият Блейд може да се впише в "земното" MCU.
(Ако са вярни слуховете, след/по-време на Фаза 4 може да очакваме разделение на "Земно" и "Космическо" MCU, като историите да се преплиатат/обединяват в края на Фазите.)
Ами първите три епизода са доста втф, докато се усетиш какво става. 4ти ги свързва всичко с MCU, а за останалото чакаме да видим какво ще стане.
Spoiler for :
На кратко, Wanda e полудяла от мъка и използва способностите на Mind Stone за да си направи бъбълче вдъхновени от Американа ТВ.И май съживи Вижън, ама не е ясно
Публикувано на: 19 Фев 2021 11:26
Serious Sam написа:
WandaVision?
Не мога да се отърся от това, че името ми звучи като на боя за коса Трябва само един глас да прошепва "от лореал..."
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 25 Фев 2021 10:41
Omega-x написа:
Ами първите три епизода са доста втф, докато се усетиш какво става. 4ти ги свързва всичко с MCU, а за останалото чакаме да видим какво ще стане.
Spoiler for :
На кратко, Wanda e полудяла от мъка и използва способностите на Mind Stone за да си направи бъбълче вдъхновени от Американа ТВ.И май съживи Вижън, ама не е ясно
Мерси, Омежи!
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
The Arrow
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 26 Фев 2021 11:57
Мене Уанда много ме изкефи в Infinity War, та може да метна око на сериала.
___________________________________ тежки нокаути
Gipo
Публикувано на: 05 Мар 2021 12:33
Гледаме WandaVision и се радвам, че сериалът е решен по тоя начин, защото и двамата не ги харесвах като персонажи. Точно изгледахме 5ти епизод и мисля, че
Spoiler for :
това беше доста тъп и повърхностен начин да вържат отмъстителите с екс-мените Ама да видим какво ще е до края.
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 09 Мар 2021 20:36
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Serious Sam
Горд Пролетарий
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения