Форумен FIFA клан [PCMC vs F.C.Wolfs 1-0(временно)]
- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
Ето го и обрата Вече сме равни
Revan-skype:georgiantonievkolarov - Fa1rPlAy3rZ|Pagane -skype:Cr.Ronaldoo 1:2/2:4
Така значи да говориме за двата мача почнахме първия мач аз махнах пача и връзката беше перфектна и двата мача самоче искам да кажа едно че за първи път играя с такъв късметлия смисъл пича първия мач имаше 4 атаки точно гола му падна след като центрира от ляво и аз от там забих топката с глава с мойта мрежа от моя играч и си вкарах автогол защото пича има хубаво центриране
НО иначе какви пропуски трябваше първия мач да го водя 0-20 но просто на празна врата без вратар ударих 2 пъти греда , хиляди положения изпуснах а за 2рия мач пак беше съшото създаде само 1 положения сериозно едно две
пак нацелих греда и 2 рия и пак можех около 5 6 гола да му бутна но късмет и така желая и на двата клана успех а на батистута сега ще му кажа да играете !!!!!!!
1 мач

2ри мач

Revan-skype:georgiantonievkolarov - Fa1rPlAy3rZ|Pagane -skype:Cr.Ronaldoo 1:2/2:4
Така значи да говориме за двата мача почнахме първия мач аз махнах пача и връзката беше перфектна и двата мача самоче искам да кажа едно че за първи път играя с такъв късметлия смисъл пича първия мач имаше 4 атаки точно гола му падна след като центрира от ляво и аз от там забих топката с глава с мойта мрежа от моя играч и си вкарах автогол защото пича има хубаво центриране
1 мач
2ри мач
- Букмейкара
Реван 1-2 Пагане
Еми пича си ме надигра тотално и даже автогол си вкара няма какво да добавя!
Пагане 4-2 Реван
На два пъти повежда и аз изравнявах и резултата се задържа 2-2 до 88 минута ,когато ми вкара два гола и уби интригата!
Като цяло си ме надигра ама не харесах начина по ,който го направи!Избра си най-бързият отбор(Арсенал)и през цялото време бягаше по фланга и от някакви малки ъгли ми вкарваше и само един гол му стана по различен начин!Съжалявам за клана ,но твърдо отказвам да търча по фланга ккато мха без глава ,което може да доведе до по-добри резултати.
Еми пича си ме надигра тотално и даже автогол си вкара няма какво да добавя!
Пагане 4-2 Реван
На два пъти повежда и аз изравнявах и резултата се задържа 2-2 до 88 минута ,когато ми вкара два гола и уби интригата!
Като цяло си ме надигра ама не харесах начина по ,който го направи!Избра си най-бързият отбор(Арсенал)и през цялото време бягаше по фланга и от някакви малки ъгли ми вкарваше и само един гол му стана по различен начин!Съжалявам за клана ,но твърдо отказвам да търча по фланга ккато мха без глава ,което може да доведе до по-добри резултати.

- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
пич моляти се без да се оправдаваме имам 38 градуса температура и пак ти играх казах ти преди мача и Арсенал не са най бързия отбор а Барса и Челси са най бързите ако незнаеш ти защо не си избра друг отбор като гледам Арсенал имат 4 звезди а Реал имат 4 и половина няма кво да спориме успеех на другите !!!!
- Букмейкара
Не човек въбоще не се оправдавам просто казвам как стояха нещата.Надигра ме ,но по супер грозен начин(ако искаш да сравним колко бяга анри и колко Канаваро).Fa1rPlAy3rZ|Pagane написа:пич моляти се без да се оправдаваме имам 38 градуса температура и пак ти играх казах ти преди мача и Арсенал не са най бързия отбор а Барса и Челси са най бързите ако незнаеш ти защо не си избра друг отбор като гледам Арсенал имат 4 звезди а Реал имат 4 и половина няма кво да спориме успеех на другите !!!!

- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
- Букмейкара
- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
дамззз, осрах положението в буквалния смисъл...
първи мач
Челси-6
Милан-3

хмм, отново ранен гол (значи само една вметка така-благодаря много на този човек който се крие зад името Батистута, защото просто изобщо нямаше никъв лаг и просто много му благодаря). Та след ранния гол май изравних, след това ме поведе до 3 на 1, тука малко се посвестих и го докарах до 3 на 3 и супер просто пропуски от моя страна но за това съм си виновен аз, той си играе супер човека, няма грешки много, много опростено, знае начините за стигане до другата врата и съответно си ги оползотвори.
уф, само че се замислих-ако случайно този човек реши да се регне в нашия форум какво ще стане-ще окупира всички места... незнам незнам, накъде сме тръгнали или айде да не обидя някой накъде съм тръгнал аз с тая каруца
2 мач
Челси-4
Милан-3

хм, малко по сериозен мач, но пак същата работа... уф, накрая просто как ми се искаше още 1 атака да направя (май схванах къде е слаб) ама как беше-аз можех и 2130953849 гола да вкарам... ама нямаааа!
Изводи от тези мачове-хора, аз отново да кажа-по-добре не ме търсете за мачове за клан. Не че ше се изложим (много ми пука за това) ами че вас излагам като цяло. Много по-заслужили има тука за такива мачове и мисля че ще оправдаят това доверие. Стискам палци и дано другия път не ме вкарате пак в клана.
Няма се отказвам (дори забелязвам че напоследък играя супер силно-дори бих непобедимия от класа ми
и мисля че си ходя гордо напред), но просто начина ми на игра и на другия подсказваше кой е по-класния и кой е по-силния, а да не говорим че все пак според мен тоз Батистута не е най-добрия при тея... ами я си представете че ми се беше паднал още некой по-голем Космос... уф, кой ли па ме слуша...
ех, как ми се искаше да играя с тоз Рапитката... ама май с мечтите ще си остана!
първи мач
Челси-6
Милан-3
хмм, отново ранен гол (значи само една вметка така-благодаря много на този човек който се крие зад името Батистута, защото просто изобщо нямаше никъв лаг и просто много му благодаря). Та след ранния гол май изравних, след това ме поведе до 3 на 1, тука малко се посвестих и го докарах до 3 на 3 и супер просто пропуски от моя страна но за това съм си виновен аз, той си играе супер човека, няма грешки много, много опростено, знае начините за стигане до другата врата и съответно си ги оползотвори.
уф, само че се замислих-ако случайно този човек реши да се регне в нашия форум какво ще стане-ще окупира всички места... незнам незнам, накъде сме тръгнали или айде да не обидя някой накъде съм тръгнал аз с тая каруца
2 мач
Челси-4
Милан-3
хм, малко по сериозен мач, но пак същата работа... уф, накрая просто как ми се искаше още 1 атака да направя (май схванах къде е слаб) ама как беше-аз можех и 2130953849 гола да вкарам... ама нямаааа!
Изводи от тези мачове-хора, аз отново да кажа-по-добре не ме търсете за мачове за клан. Не че ше се изложим (много ми пука за това) ами че вас излагам като цяло. Много по-заслужили има тука за такива мачове и мисля че ще оправдаят това доверие. Стискам палци и дано другия път не ме вкарате пак в клана.
Няма се отказвам (дори забелязвам че напоследък играя супер силно-дори бих непобедимия от класа ми
ех, как ми се искаше да играя с тоз Рапитката... ама май с мечтите ще си остана!
Eй, май само аз останах а
Извинявайте, че пак ви бавя, ама все така става... Тая вечер нещо го нямаше моя човек, но се надявам тия дни да се засечем и да видим дали ще ни бият в крайна сметка 
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
Ае ПЦМания давайте газате успех и нека по-добрия победи дано това сте вие 
П.П http://fsx.xtreme-bg.com/forum/viewtopic.php?t=125 запишете се на битка за клановете ако искате може да се срещнем в някоя мач
П.П http://fsx.xtreme-bg.com/forum/viewtopic.php?t=125 запишете се на битка за клановете ако искате може да се срещнем в някоя мач
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
Епа ако искате може да се запишем тва мисля че ще е от ползаvan написа:Ае ПЦМания давайте газате успех и нека по-добрия победи дано това сте вие
- † iMMortality †
- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
tanasi - plamen 4:0
tanasi - plamen 2:2
Не че беше слаб пича, просто имаше доста лаг, към който по-бързо се приспособих, а и в първия мач той излезе с напълно грешна схема. Втория път игра с Челси и ме поведе 2:0 като играеше дори по-добре в една част от мача от мене, но като цяло бяхме равностойни... Добър е определено, просто имах и голям късмет и така
Сега равен ли завършваме или ще се играе още един мач?
tanasi - plamen 2:2
Не че беше слаб пича, просто имаше доста лаг, към който по-бързо се приспособих, а и в първия мач той излезе с напълно грешна схема. Втория път игра с Челси и ме поведе 2:0 като играеше дори по-добре в една част от мача от мене, но като цяло бяхме равностойни... Добър е определено, просто имах и голям късмет и така
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
Never Surrender
Never Admit Defeat