дамззз, осрах положението в буквалния смисъл...
първи мач
Челси-6
Милан-3
хмм, отново ранен гол (значи само една вметка така-благодаря много на този човек който се крие зад името Батистута, защото просто изобщо нямаше никъв лаг и просто много му благодаря). Та след ранния гол май изравних, след това ме поведе до 3 на 1, тука малко се посвестих и го докарах до 3 на 3 и супер просто пропуски от моя страна но за това съм си виновен аз, той си играе супер човека, няма грешки много, много опростено, знае начините за стигане до другата врата и съответно си ги оползотвори.
уф, само че се замислих-ако случайно този човек реши да се регне в нашия форум какво ще стане-ще окупира всички места... незнам незнам, накъде сме тръгнали или айде да не обидя някой накъде съм тръгнал аз с тая каруца
2 мач
Челси-4
Милан-3
хм, малко по сериозен мач, но пак същата работа... уф, накрая просто как ми се искаше още 1 атака да направя (май схванах къде е слаб) ама как беше-аз можех и 2130953849 гола да вкарам... ама нямаааа!
Изводи от тези мачове-хора, аз отново да кажа-по-добре не ме търсете за мачове за клан. Не че ше се изложим (много ми пука за това) ами че вас излагам като цяло. Много по-заслужили има тука за такива мачове и мисля че ще оправдаят това доверие. Стискам палци и дано другия път не ме вкарате пак в клана.
Няма се отказвам (дори забелязвам че напоследък играя супер силно-дори бих непобедимия от класа ми
и мисля че си ходя гордо напред), но просто начина ми на игра и на другия подсказваше кой е по-класния и кой е по-силния, а да не говорим че все пак според мен тоз Батистута не е най-добрия при тея... ами я си представете че ми се беше паднал още некой по-голем Космос... уф, кой ли па ме слуша...
ех, как ми се искаше да играя с тоз Рапитката... ама май с мечтите ще си остана!