DISKETI
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
FLOPPY
Ave scribere hic quia est visitavit section, respice duobus orbis Termino. Ego Battletoads et pirata version de Aladdin (SNES portus). Dare maximum VII dollariis enim. Si. quis unum de ludos scribere hic!
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: Floppy
мон франсе е ком мерд. же облие ту къ жу саве дьо л'еколAdmiral General Till написа:жу не па сю къ тю парльа франсез
- Till.Lindemann
не е ли
къ жаве сю
демек което съм знаел

къ жаве сю
демек което съм знаел
- Till.Lindemann
Re: ಜೋತಾಡುವ
индийски не е ли тва
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Го бяхте оставили немския на мене :Д
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
ДИСКЕТИ
Аве пишувам тука, што е најпосетените делот Аве начин барам 2 дискети за терминатора.Търся Battletoads и пиратски верзија на аладин (SNES портата). Давам најмногу 7 кинта за една. Ако. некој има една од овие игри да пишува тука!
Е не става ли къ жу савеAdmiral General Till написа:не е ли
къ жаве сю
демек което съм знаел
демек което знаех
Казах че не ги помня нещатата
- reborn_izrod
Re: ДИСКЕТИ!
То 90 процента от нес игрите са толкова трудни, че чак неиграеми 
Админа развали всичко
Админа развали всичко
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: DISKETI
АХАХАХХАХА ей тва за 1ви път го виждам, половин страница спам теми бяха прилежно сложени в 1 обща

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe
Аве пиша тука, защото... Ебавам са, кажете някоя свястна малко известна фантастика от 80-те, без големите и известни блокбъстъри, защото съм ги гледал
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
SonicVibe написа:Аве пиша тука, защото... Ебавам са, кажете някоя свястна малко известна фантастика от 80-те, без големите и известни блокбъстъри, защото съм ги гледал
Star Wars. Струва си.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: ДИСКЕТИ!
Има нещо вярно. Което е мега тъпотия. Смисъл то не е кеф тва. Игрите тряя да са за фън. Добре, че сега игрите са кежуъл. Сега на дърти години като играя с емулатор нес игри съм мега зле бтв, а преди като бях чаве бях доста по-добър, явно съм се разлигавил от лесните нови игриvanmx написа:То 90 процента от нес игрите са толкова трудни, че чак неиграеми
Админа развали всичко
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
50/50 e
определено кефа като превъртиш НЕСа е мн голям, все пак след всичките тея усилия накрая усещаш някакво удоволствие
от друга страна верно може да ти скъса нервичките, може би просто сме разглезени със сегашните игри? нз
определено кефа като превъртиш НЕСа е мн голям, все пак след всичките тея усилия накрая усещаш някакво удоволствие
от друга страна верно може да ти скъса нервичките, може би просто сме разглезени със сегашните игри? нз
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Да бе, като играех като малък на терминатора, какви псувни се чуваха от мене с още детското не мутирало гласче
. Пък колко джойстици съм засилвал към стената от яд и ставаха на части. Добре че поне бяха по 2лв и веднага отивах до битака за нов.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Ахахах, брат и аз мн се смях, като видях кво е станало с темите...
ОнТопик 2
НЕС рулз
Ninja Gaiden 1/2/3, Batman: Streets of Desolation, Contra, Super Contra (макар, че на мен контрите са ми лесни), Astyanax, Double Dragon 1/2/3 и особенно Silver Surfer (тая пък е дразнещо трудна)
ОнТопик 2
НЕС рулз
Ninja Gaiden 1/2/3, Batman: Streets of Desolation, Contra, Super Contra (макар, че на мен контрите са ми лесни), Astyanax, Double Dragon 1/2/3 и особенно Silver Surfer (тая пък е дразнещо трудна)
¯\_(ツ)_/ ¯