Имате ли големи МУСКОЛИ?!?

Нещата от живота
фитнес-маняк
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата

Re: Имате ли големи МУСКОЛИ?!?

Мнение от фитнес-маняк »

{SuPa-1337-Killa} написа:споко момчета имам 2 топки и за двамата ще стигнат :lol:
две топки козче ли ами ако ги види маика ти а башта ти какво ште стане келеш?
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
stoian_flaisa_

Мнение от stoian_flaisa_ »

ах аха ха мишоци как ще ми имате по 50 ръка вие не знаете колко уши имате по главата ............ освен ако не се занимавате сериозно с фитнес ама едва ли ...... тука само гледам некви тревоманчета и геймърчета

dj cat брато ти тренираш ли кво ... релефен ли си ?? нали знаеш че мое да си релефен ама пак да си кощрамба 20 кила с напикани гащи и детско гласче :lol:
аз лично за себе си мога да кажа в сантиматри но никои няма да повярва трябва сниково доказателство и ще пусна снимка скоро, но нямам сега че си дадох телефона на ремонт
рънътъ прай борбътъ ......... ама си трябва и ЗОБ !!!!!!!
фитнес-маняк
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата

Мнение от фитнес-маняк »

ооо ето го мойа маняк 8) 8) 8) не го иадосвайте штото ште ви счупи коленете мн голиама машина е немога да го спра :twisted:
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
stoian_flaisa_

да е венци ти знаеш че съм маняк ахахаха
ама батка тука верно са некви смешни ти ми викаш ела, има маняци други разбират от нещата ма къде са те ?
нали раздел за фитнес щяло да има аз дойдох да дам акъл на младите ахаха хах :lol:
фитнес-маняк

Мнение от фитнес-маняк »

е пак не си ма чул стоиане МАИКА ТИ ДЪИБА ахахаха 8) но дисреспект маняче ама тука има батки дето да разбират като монката и ерик аз се надиавах и жени да има ама ниама да огрее
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
stoian_flaisa_

кои са тиа монката и ерик бе - некви мутри ли форумни ахаха
фитнес-маняк

Мнение от фитнес-маняк »

не не са мутри като ониа дето биха розовото хипи иако анаболни батки са триабва да тренираме с тех може и ти да научиш нешто стоиане 8)
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
stoian_flaisa_

аз кото еи мало да уча съм го научил с пот и труд у залата кога тия са били прави под масата бе ама аре щом казваш ахахах
Публикувай отговор