две топки козче ли ами ако ги види маика ти а башта ти какво ште стане келеш?{SuPa-1337-Killa} написа:споко момчета имам 2 топки и за двамата ще стигнат
Имате ли големи МУСКОЛИ?!?
-
фитнес-маняк
- В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
Re: Имате ли големи МУСКОЛИ?!?
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
stoian_flaisa_
ах аха ха мишоци как ще ми имате по 50 ръка вие не знаете колко уши имате по главата ............ освен ако не се занимавате сериозно с фитнес ама едва ли ...... тука само гледам некви тревоманчета и геймърчета
dj cat брато ти тренираш ли кво ... релефен ли си ?? нали знаеш че мое да си релефен ама пак да си кощрамба 20 кила с напикани гащи и детско гласче
аз лично за себе си мога да кажа в сантиматри но никои няма да повярва трябва сниково доказателство и ще пусна снимка скоро, но нямам сега че си дадох телефона на ремонт
dj cat брато ти тренираш ли кво ... релефен ли си ?? нали знаеш че мое да си релефен ама пак да си кощрамба 20 кила с напикани гащи и детско гласче
аз лично за себе си мога да кажа в сантиматри но никои няма да повярва трябва сниково доказателство и ще пусна снимка скоро, но нямам сега че си дадох телефона на ремонт
рънътъ прай борбътъ ......... ама си трябва и ЗОБ !!!!!!!
-
фитнес-маняк
- В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
ооо ето го мойа маняк
не го иадосвайте штото ште ви счупи коленете мн голиама машина е немога да го спра ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
stoian_flaisa_
да е венци ти знаеш че съм маняк ахахаха
ама батка тука верно са некви смешни ти ми викаш ела, има маняци други разбират от нещата ма къде са те ?
нали раздел за фитнес щяло да има аз дойдох да дам акъл на младите ахаха хах
ама батка тука верно са некви смешни ти ми викаш ела, има маняци други разбират от нещата ма къде са те ?
нали раздел за фитнес щяло да има аз дойдох да дам акъл на младите ахаха хах
-
фитнес-маняк
е пак не си ма чул стоиане МАИКА ТИ ДЪИБА ахахаха
но дисреспект маняче ама тука има батки дето да разбират като монката и ерик аз се надиавах и жени да има ама ниама да огрее
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
stoian_flaisa_
кои са тиа монката и ерик бе - некви мутри ли форумни ахаха
-
фитнес-маняк
не не са мутри като ониа дето биха розовото хипи иако анаболни батки са триабва да тренираме с тех може и ти да научиш нешто стоиане 
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
stoian_flaisa_
аз кото еи мало да уча съм го научил с пот и труд у залата кога тия са били прави под масата бе ама аре щом казваш ахахах