Е как да няма нали казваш че Некрополиса е имбав :/ Нямам търпение да го срещна!Stylized Corpse написа:ето ти още един минус - след 2 хотсийта играта губи всякаква тръпка и толкоз
Heroes 6
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Re: Heroes 6
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Аз пък бих се изкефил да се изправя срещу некрополис
В момента с Гошо сме срещу два компа на нормал :Д
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- demona
- В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
- Обратна връзка:
Я раззясни малко как е тая Conflux система и Dynasty оръжията и тн...
DEATH IS ONLY THE BEGINING
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Вземи прочети уменията на циклопа и може да ти светне.demona написа:Edit: Сега се сетих.. бе само при мен ли е бъгав Циклопа снощи кат бих един уж на 50 кръв остана и сичката ми немъртва паплач му се изреди /кой квото се сеща/ и оня седи че даже отвръща и чак кат му дойде новия рунд се гътна но играта си отчете колко единици съм загубил при неговите удари когато тряяше да е пукнал отдавна
Абе necromancy умението как работи в тая игра? Само като heal/ressurect на собствените купчини единици ли работи? Т.е. не като на предишни игри след битката (или по време на нея?) да ти прави нови единици? Аз не можах да направя второто, та се зачудих аз ли не виждам нещо или то прсто е такова.
И защо толкова бързо решихте, че Некропола бил много небалансиран? В предишните игри точно постоянното вдигане на скелети ги правеше може би най-силната раса, но сега положението не е такова (ако горното ми предположение е вярно).
Харесва ми, че вече дори да пуснеш някакви неутрални единици, които бягат от войската ти, пак получаваш XP. Преди беше досадно, че ако искаш максимален XP, биеш всичко наред и губиш много време в безсмислени битки, само и само за да направиш героя си малко по-мощен.
Never save anything for the swim back!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Абе, честно казано май съм с по-положителни впечатления от ванила Х5
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- demona
- Обратна връзка:
MetalGearRex вероятно става дума за "Impervious to Pain (Upgrade)" умението ...е тия не бяха ъпгрейднати дето ги бих но знам ли. Колкото до Necromancy мда мисля че каквото съживиш по време на битката това е не е както в предните части хубавото поне е че на 4-то ниво/не съм сигурен/ има Area effect но като че ли преди по си ме кефеше
- demona
- Обратна връзка:
мдам преди беше често срещано Legion Skeleton Wariors и с кеф съм се забивал в swarm; zound; legion неутралки слаби единици щото знам че некро на expert ще ми даде после доволно от избитите... сега е друга работа вече до колко е удачно не знам
- shub niggurat
- Обратна връзка:
е и кво като си имал 1000 скелета преди, нали от 1 имплозия заминават половината
тука имбата е, че, ако сте играли с некро, ще видите как НЕ СЕ губят юнити изобщо. то е некроманси + реза на гоустовете + вампиризъм + реза на личовете. Трябва да играеш бая безразсъдно, че да ти умре квото и да е. И тия гулове са бахти свирепите.
тука имбата е, че, ако сте играли с некро, ще видите как НЕ СЕ губят юнити изобщо. то е некроманси + реза на гоустовете + вампиризъм + реза на личовете. Трябва да играеш бая безразсъдно, че да ти умре квото и да е. И тия гулове са бахти свирепите.
джумерки
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
ей ся счупих 1 некрополис на нормал 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Имам предположението, че си играл кампанията на некропола, където се биеш с такива, познах ли?demona написа:MetalGearRex вероятно става дума за "Impervious to Pain (Upgrade)" умението ...е тия не бяха ъпгрейднати дето ги бих но знам ли. Колкото до Necromancy мда мисля че каквото съживиш по време на битката това е не е както в предните части хубавото поне е че на 4-то ниво/не съм сигурен/ има Area effect но като че ли преди по си ме кефеше
Явно некромансито наистина е променено и не е проблем в моя телевизор/глава. Иначе да, забелязвам как доста малко единици губя с некропола.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
След известно разцъкване тези дни, с ръка на сърцето мога да кажа, че Хироус 6 надмина всичките ми очаквания.
В пъти по-добра е от 5-цата, изобщо best part of the series.
Заслужава си да се купи оригиналка. 
天皇陛下万歳。。!
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
По-добра и от 3-ката?The Chameleon написа:best part of the series.![]()
Както и да е, и на мен ми хареса от малкото, което съм играл.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
дам, по-добра и от тройката
вярно е, че съм израстнал с нея, имам безброй спомени, носталгия и какво ли не, но до болка ми е писнал всеки звук и пиксел от нея
6цата си я води по всички параграфи общо взето 
天皇陛下万歳。。!
-
Serious Sam 1.0
Ем Black Hole... Професионализъм общо взето. Пробвай и други игри на студиото, например А....

- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Stylized Corpse написа:хапе ви щъркела
драйфа ми се от хироус 3 брааат
天皇陛下万歳。。!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
никой не ти е опрял пистолета да го играеш нон-стоп
и още 20 хироуса да се напънат да изкарат, и да си стъпят на ушите от зор, пак нема да направят по-як от тройката, това всички го знаем и няма нужда да се спори по въпроса
и още 20 хироуса да се напънат да изкарат, и да си стъпят на ушите от зор, пак нема да направят по-як от тройката, това всички го знаем и няма нужда да се спори по въпроса
джумерки