blackmaster написа:С кое се сменят играчите, които не са с топката ?
Не си спомням, но не ставаше с този с паса, както беше до сега и това ми е най-големия проблем. Като цяло наистина са наблегнали хората на това да е по-сложна и да е доста по-трудно примерно като играеш с някой по-слаб отбор срещу силен и общо взето съм доволен, има прогрес от миналото издание, но имам една сериозна забележка : Не ми харесва играта и engine-a в защита. Прекалено сложно стана и няма време за реакция, когато пресираш и искаш да отнемеш топката. Съвсем достатъчно е според мен да има една опция за преса и отнемане на топката, както до сега със шпагат, но да засилят сериозно компютърното сиво вещество. Сега след като играчите свикнат с играта, в мултиплеяр е много вероятно да има пак хандбални резултати като при фифа 2007 и ред други поредици. Според мен ще е много успешно, играта на самия отбор да се наглася според схемата - визирам, не само разпределението на играчите, което е много по-добро от ПЕС, но и самия им манталитет на игра - защитно или атакуващо, затваряне на коридори, подсигуряване, тогава наистина ще стане по-трудно и ще е предизвикателство. За мен предизвикателството и трудността не е в това да се въведат още 10 бутона и да направят контрола на играта супер сложен и половината бутони неизползваеми.