Автор |
Съобщение |
capone8800
|
|
В момента играе: Dead Rising 2
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 06 Окт 2010 14:19
blackmaster написа: С кое се сменят играчите, които не са с топката ? Ако си с контролите нa Stormrage значи Z.
___________________________________ Experience is simply the name we give our mistakes.
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 06 Окт 2010 19:28
Мерси, но нестава.Ако може да кажете с коя функция се прави,а не с кое копче, защото си разместих контролите...
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
capone8800
|
|
В момента играе: Dead Rising 2
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 07 Окт 2010 22:06
blackmaster написа: Мерси, но нестава.Ако може да кажете с коя функция се прави,а не с кое копче, защото си разместих контролите... Ами с копчето,с което правиш прехвърлящия удар тоест с LB(Left Bottom).
___________________________________ Experience is simply the name we give our mistakes.
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 08 Окт 2010 00:18
Мерси
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 24 Окт 2010 15:50
Бях с windows XP и фифата си тръгваше, обаче сега съм с windows 7 и не ми тръгва. Някой да знае нещо по въпроса?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 24 Окт 2010 19:10
споко справих се, тръгна ми и всичко е наред
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 30 Окт 2010 19:32
Най-добрата фифа досега,особено в мулти е много добра,стават много интересни мачлета.Особено някое лан турнирче
___________________________________ www.Bplay.org -БългарияИграе Онлайн турнири FIFA starcraft 2 PES 2011 Counter-Strike Dota LFS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 24 Ное 2010 01:09
Понеже последната фифа която я играх беше 2008 сега ми е супер объркано с тези контроли. Изобщо възможно ли е да се играе както преди с клавиатурата? И по-добре ли е наистина с джойстик? Може ли да ми препоръчате някой на разумна цена, като за НЕгеймър
|
|
|
|
|
Didoo
|
|
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 30 Дек 2010 17:44
Send, Don't Send Error точно когато се пусне логото и чуя Ea Sports и бам... Send, Don't Send Error... Някой да знае решението на проблема ?
|
|
|
|
|
Ghost_Leader
|
|
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 31 Дек 2010 02:14
Didoo написа: Send, Don't Send Error точно когато се пусне логото и чуя Ea Sports и бам... Send, Don't Send Error... Някой да знае решението на проблема ? Виж предложенията от тук: http://forum.ea.com/uk/posts/list/6198.pageЪпдейтване на видео драйверите,рестартиране на компютъра и т.н Дано да съм помогнал.
|
|
|
|
|
Didoo
|
|
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 03 Яну 2011 21:30
Инсталирах си Windows 7 и нямам проблеми вече Мерси все пак за помоща
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 03 Яну 2011 21:33
Didoo написа: Инсталирах си Windows 7 и нямам проблеми вече Мерси все пак за помоща С 7-цата с нови игри никога няма да имаш проблем
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
capri
|
|
В момента играе: Fifa 11
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 18 Апр 2011 10:12
Абе имам един въпрос. Играя в Manager Mode и предния трансферен прозорец пробвах да купя някакви играчи, но уви. Сега дойде новия трансферен период и пробвам да пускам оферти за играчи, но ми дава следното съобщение: you can't enter another negotiation as your negotiator is too busy with the ongoing negotiations. Нямам никой в shortlist-a, а и скаут не съм изпращал, нямам никакви преговори за трансфери, единствено имам играчите с които съм преговарял миналия прозорец. Някой има ли идея къде е проблема?
|
|
|
|
|
Raikon
|
|
В момента играе: Neverwinter nights 2, Counter Strike, heroes 3
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 29 Апр 2011 17:19
blackmaster написа: С кое се сменят играчите, които не са с топката ? Не си спомням, но не ставаше с този с паса, както беше до сега и това ми е най-големия проблем. Като цяло наистина са наблегнали хората на това да е по-сложна и да е доста по-трудно примерно като играеш с някой по-слаб отбор срещу силен и общо взето съм доволен, има прогрес от миналото издание, но имам една сериозна забележка : Не ми харесва играта и engine-a в защита. Прекалено сложно стана и няма време за реакция, когато пресираш и искаш да отнемеш топката. Съвсем достатъчно е според мен да има една опция за преса и отнемане на топката, както до сега със шпагат, но да засилят сериозно компютърното сиво вещество. Сега след като играчите свикнат с играта, в мултиплеяр е много вероятно да има пак хандбални резултати като при фифа 2007 и ред други поредици. Според мен ще е много успешно, играта на самия отбор да се наглася според схемата - визирам, не само разпределението на играчите, което е много по-добро от ПЕС, но и самия им манталитет на игра - защитно или атакуващо, затваряне на коридори, подсигуряване, тогава наистина ще стане по-трудно и ще е предизвикателство. За мен предизвикателството и трудността не е в това да се въведат още 10 бутона и да направят контрола на играта супер сложен и половината бутони неизползваеми.
___________________________________ Lolth Tlu Malla !
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 01 Май 2011 15:34
Има ли навити с оригиналки да играем? Дидо що не вземе да организира един турнир
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 01 Май 2011 18:40
Ми нямам оригиналка, а и не ми тръгва на лаптопа :С Иначе по-нататък може! Съвет - играй я с геймпад!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 01 Май 2011 19:56
Имам геймпад на логитек за 100 лева и ми е адски трудно
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 01 Май 2011 20:26
а аз на Hama за 17 и доста бързо свикнах Цаката е движението да ти е с левия стик, а финтовете с десния. Обикновените команди да са с останалите бутони
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: FIFA 11 Официална тема Публикувано на: 01 Май 2011 21:09
еми те са така оригинално За сега имам 2 мача на семи-про противници и завършвам 1:1 Но до ден-два ще е ок
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|