Просто конкретно при Wii липсва концепцията за DLC и съответното точене на пари по тази схема.Що се отнася до фирмите - целта на абсолютно всяка фирма е цел печалба освен ако не е благотворително дружество с идеална цел.
Nintendo Wii
-
Радостин Стефанов
Re: Nintendo Wii
Е аз нали това казах:
Да, имах предвид онези продукти, за които Радостин спомена - набързо скалъпените. Като Fifa в последно време например или някои от игрите по филми на Activision.
И не съм на мнение, че игрите в Wii Shop-а са скъпи. Най-евтините са между 3 и 5евро, което лично на мен не ми се вижда много. Най-скъпите, ако правилно съм видял, са по 10.
И не съм на мнение, че игрите в Wii Shop-а са скъпи. Най-евтините са между 3 и 5евро, което лично на мен не ми се вижда много. Най-скъпите, ако правилно съм видял, са по 10.
-
Радостин Стефанов
Ако погледнем реално те 99% от игрите по филми са боклуци.
А точно на последната ФИФА и дават високи оценки и казват че е шлифована доста добре ( не мога да потвърдя защото не играя изобщо подобни игри).
А 20 лева за игра на 15 години са си много откъдето и да погледнеш на фона на конкуренцията от Steam където пускат подобни за 3-4 долара.
Между другото винаги съм се чудил кой със всичкия си дава пари за разни долнопробни заглавия при наличието на толкова качествени заглавия.
А точно на последната ФИФА и дават високи оценки и казват че е шлифована доста добре ( не мога да потвърдя защото не играя изобщо подобни игри).
А 20 лева за игра на 15 години са си много откъдето и да погледнеш на фона на конкуренцията от Steam където пускат подобни за 3-4 долара.
Между другото винаги съм се чудил кой със всичкия си дава пари за разни долнопробни заглавия при наличието на толкова качествени заглавия.
Nintendrones, и други "oldschool" геймъри, дето продължават да питат кога Sega ще пускат новата си конзола..