Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Nintendo Wii
Публикувано на: 02 Юли 2010 12:34

Е аз нали това казах:
Цитат:
Що се отнася до фирмите - целта на абсолютно всяка фирма е цел печалба освен ако не е благотворително дружество с идеална цел.

Просто конкретно при Wii липсва концепцията за DLC и съответното точене на пари по тази схема.

Профил

Аватар
В момента играе: BioShock 2
Публикувано на: 02 Юли 2010 15:09

Да, имах предвид онези продукти, за които Радостин спомена - набързо скалъпените. Като Fifa в последно време например или някои от игрите по филми на Activision.

И не съм на мнение, че игрите в Wii Shop-а са скъпи. Най-евтините са между 3 и 5евро, което лично на мен не ми се вижда много. Най-скъпите, ако правилно съм видял, са по 10.

Профил

Публикувано на: 02 Юли 2010 15:58

Ако погледнем реално те 99% от игрите по филми са боклуци.

А точно на последната ФИФА и дават високи оценки и казват че е шлифована доста добре ( не мога да потвърдя защото не играя изобщо подобни игри).

А 20 лева за игра на 15 години са си много откъдето и да погледнеш на фона на конкуренцията от Steam където пускат подобни за 3-4 долара.

Между другото винаги съм се чудил кой със всичкия си дава пари за разни долнопробни заглавия при наличието на толкова качествени заглавия.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2010 16:10

Nintendrones, и други "oldschool" геймъри, дето продължават да питат кога Sega ще пускат новата си конзола..

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com