Natal в действие?
Re: Natal в действие?
Абе не знам, ама аз лично не си се представям да се върна уморен от работа и да почна да скачам като луд (това става дума не само за натала, но и за муува).
Е да ама брат понякога е така се надъхваш, примерно си гледал некой мач, и не стаа звъниш няколко телефона и събираш 11 човека, опъвате си мрежичка и прайте мачле.DJ Cat написа:Aбе зле е работата . . . Мен ми се ще да играя истински игри, а не подигравката Нинтендо, светещото дилдо и Чатал . . . . Много кежуъл стават нещата и цялата концепция да си подскачам вкъщи, правейки се че играя волейбол, вместо наистина да го правя, ми се струва тъпа.
Ама моеш да си пуснеш игрътъ и да ти мине еуфорията за 2 дена, до кът не гледаш следващия мач
Reaching aural nirvana...
Точно! както казах в темата за мува не бих дал пари за което и да е от двете, просто мува ми изглежда по-прецизен, тва е. Кефи ме идяд как се филмира за некви "движения" и прочие.zip0 написа:Абе не знам, ама аз лично не си се представям да се върна уморен от работа и да почна да скачам като луд (това става дума не само за натала, но и за муува).
Братле годни наред съм ходил на тренировки след работа и мога да ти кажа, че много добре се отразяват на стреса напаво излизаш нов човек. Мува си е неква чекиджиска история щото само с ръка работиш. Филмирам се на движения понеже постоянно цикля да го осъвършенствам и много ме кефи да съм в добра форма.Абе не знам, ама аз лично не си се представям да се върна уморен от работа и да почна да скачам като луд
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Некой хора май не знаят колко е важно да имаш добра спортна култураWidowmakeR написа:Кефи ме идяд как се филмира за некви "движения" и прочие.zip0 написа:Абе не знам, ама аз лично не си се представям да се върна уморен от работа и да почна да скачам като луд (това става дума не само за натала, но и за муува).
Ами аз често ходя да ритам, но не мога да си представя да се размятам пред телевизора 
Мислиш като пенсионер а си млад още. Засрами се.
Ако и ти беше по 8 часа на крад всеки ден и на теб нямаше да ти се правят циркови изпълнения пред тв-то 
Абе само се оплаквате...ходил съм на работа и съм уморен....мрън,мрън.....кво сте се размрънкали като не искате не си взимайте .....като си уморен хващаш джойстика,когато си във настроение почваш да дивееш пред телевизора!
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
Нали точно това обяснявам бе малоумник.cekira написа:Абе само се оплаквате...ходил съм на работа и съм уморен....мрън,мрън.....кво сте се размрънкали като не искате не си взимайте .....като си уморен хващаш джойстика,когато си във настроение почваш да дивееш пред телевизора!
Аз много се кефа винаги съм си представял, че в бъдещето геймърите ще станат супер мощни и нормалните хроа ще ги е страх от тях и вече това се превръща в реалност хахаха.
Некой зациклил нърд на натал дето е пукал мортал комбат 24/7 тръгваш да му чупиш цайсите и само ти разбива носа с 2 тупаникаiddqd написа:Аз много се кефа винаги съм си представял, че в бъдещето геймърите ще станат супер мощни и нормалните хроа ще ги е страх от тях и вече това се превръща в реалност хахаха.
Тои за да е добър на кинекта ще почне да блъска лицви опори и коремни преси и да прави кво ли не. Хората ще ги е страх от геймърите хаха.
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Iddqd ето за тази игра ти говорех -> http://www.gametrailers.com/video/e3-20 ... ght/700390
Показват и движението на хората.
a.k.a Frosty
Готино изглежда, но за жалост този контролер е ограичен и може да контролираш само юмрците си. Чудно ми е как ще направиш отклон или ескиващ няма как как се бяга от тупаница освен с гард това е тъпо. В боя няма само раце има цяло тяло трябва да може да избягваш удари с движение на тялото това е есеншъл така да се каже също така трябва да вкарваш удари с крака колена лакти и какво ли не. Само контролера на майкрософт ще може да позволи истинска симулация на цяло човешко тяло.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Хаххахаха лол,само отбелязвам,как във всеки твой пост гледаш да натролиш PS3 :Д :Д :Д :Дiddqd написа: Само контролера на майкрософт ще може да позволи истинска симулация на цяло човешко тяло.
a.k.a Frosty
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
Радвам се на MS че пуснаха кинекта, както и на Сони за муува и на Нинтендо за 3ДС-а, това е стъпка напред в правилната посока, към виртуалната реалност. Каквото и да си говорим игрите като идея започват да се изчерпват. В графично отношение също няма много място за развитие при сегашния хардуер който не позволява фотореалистична графика. Единствения път на развитие за момента (и доскоро най-пренебрегвания) е начина по който си взаимодействаме с игрите. Яд ме е, че всяка от трите компании е изкарала нещо иновативно но с недостатъци който липсват при конкуренцята за сметка на други такива, не ми се мисли каква лудница ще е ако комбинираме Кинекта и Муува в едно устройство в допълнение с последно поколение компютър и 3д монитор/телевизор/очила от тези с два дисплея в тях.. със 3д екрана на Нинтендо... ЛУДНИЦА.. преди време бях чел че Сони или Филипс (не помня коя компяния точно беше) са патентовали/разработили устройство което може да синтезира миризма, също бях чел и за устроиство на нз си коя компания което позволява управление чрез мисълта, добавете и някаква система за регулиране на температурата, вляжноста и вятър, и накрая набутайте 'сичкия тоя хардуер в една стая.. е на т'ва му викам ЛУДНИЦА.. по-добро от т'ва може да бъде само нещо от типа ала матрицата... както и да е поувлякох се малко, надявам се докато съм жив виртуалната реалност да стане реалност 
Хората в какво ще се превърнат ми е чудно хахаха
- Ic3S
- В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
- Обратна връзка:
Трябва да видиш CryEngine 3 в действие.Progressor написа:В графично отношение също няма много място за развитие при сегашния хардуер който не позволява фотореалистична графика.
Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.