Автор |
Съобщение |
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 16 Юни 2010 23:43
Абе не знам, ама аз лично не си се представям да се върна уморен от работа и да почна да скачам като луд (това става дума не само за натала, но и за муува).
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 16 Юни 2010 23:43
DJ Cat написа: Aбе зле е работата . . . Мен ми се ще да играя истински игри, а не подигравката Нинтендо, светещото дилдо и Чатал . . . . Много кежуъл стават нещата и цялата концепция да си подскачам вкъщи, правейки се че играя волейбол, вместо наистина да го правя, ми се струва тъпа. Е да ама брат понякога е така се надъхваш, примерно си гледал некой мач, и не стаа звъниш няколко телефона и събираш 11 човека, опъвате си мрежичка и прайте мачле. Ама моеш да си пуснеш игрътъ и да ти мине еуфорията за 2 дена, до кът не гледаш следващия мач
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 16 Юни 2010 23:46
zip0 написа: Абе не знам, ама аз лично не си се представям да се върна уморен от работа и да почна да скачам като луд (това става дума не само за натала, но и за муува). Точно! както казах в темата за мува не бих дал пари за което и да е от двете, просто мува ми изглежда по-прецизен, тва е. Кефи ме идяд как се филмира за некви "движения" и прочие.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 16 Юни 2010 23:48
Цитат: Абе не знам, ама аз лично не си се представям да се върна уморен от работа и да почна да скачам като луд Братле годни наред съм ходил на тренировки след работа и мога да ти кажа, че много добре се отразяват на стреса напаво излизаш нов човек. Мува си е неква чекиджиска история щото само с ръка работиш. Филмирам се на движения понеже постоянно цикля да го осъвършенствам и много ме кефи да съм в добра форма.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 16 Юни 2010 23:53
WidowmakeR написа: zip0 написа: Абе не знам, ама аз лично не си се представям да се върна уморен от работа и да почна да скачам като луд (това става дума не само за натала, но и за муува). Кефи ме идяд как се филмира за некви "движения" и прочие. Некой хора май не знаят колко е важно да имаш добра спортна култура
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 16 Юни 2010 23:54
Ами аз често ходя да ритам, но не мога да си представя да се размятам пред телевизора
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 16 Юни 2010 23:58
Мислиш като пенсионер а си млад още. Засрами се.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 17 Юни 2010 09:17
Ако и ти беше по 8 часа на крад всеки ден и на теб нямаше да ти се правят циркови изпълнения пред тв-то
|
|
|
|
|
Blur
|
|
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 17 Юни 2010 10:33
Абе само се оплаквате...ходил съм на работа и съм уморен....мрън,мрън.....кво сте се размрънкали като не искате не си взимайте .....като си уморен хващаш джойстика,когато си във настроение почваш да дивееш пред телевизора!
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 17 Юни 2010 11:50
cekira написа: Абе само се оплаквате...ходил съм на работа и съм уморен....мрън,мрън.....кво сте се размрънкали като не искате не си взимайте .....като си уморен хващаш джойстика,когато си във настроение почваш да дивееш пред телевизора! Нали точно това обяснявам бе малоумник.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 17 Юни 2010 14:16
Аз много се кефа винаги съм си представял, че в бъдещето геймърите ще станат супер мощни и нормалните хроа ще ги е страх от тях и вече това се превръща в реалност хахаха.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 17 Юни 2010 16:19
iddqd написа: Аз много се кефа винаги съм си представял, че в бъдещето геймърите ще станат супер мощни и нормалните хроа ще ги е страх от тях и вече това се превръща в реалност хахаха. Некой зациклил нърд на натал дето е пукал мортал комбат 24/7 тръгваш да му чупиш цайсите и само ти разбива носа с 2 тупаника
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 17 Юни 2010 16:20
Тои за да е добър на кинекта ще почне да блъска лицви опори и коремни преси и да прави кво ли не. Хората ще ги е страх от геймърите хаха.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 17 Юни 2010 17:53
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 18 Юни 2010 01:05
Готино изглежда, но за жалост този контролер е ограичен и може да контролираш само юмрците си. Чудно ми е как ще направиш отклон или ескиващ няма как как се бяга от тупаница освен с гард това е тъпо. В боя няма само раце има цяло тяло трябва да може да избягваш удари с движение на тялото това е есеншъл така да се каже също така трябва да вкарваш удари с крака колена лакти и какво ли не. Само контролера на майкрософт ще може да позволи истинска симулация на цяло човешко тяло.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 18 Юни 2010 11:29
iddqd написа: Само контролера на майкрософт ще може да позволи истинска симулация на цяло човешко тяло. Хаххахаха лол,само отбелязвам,как във всеки твой пост гледаш да натролиш PS3 :Д :Д :Д :Д
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 18 Юни 2010 13:20
Радвам се на MS че пуснаха кинекта, както и на Сони за муува и на Нинтендо за 3ДС-а, това е стъпка напред в правилната посока, към виртуалната реалност. Каквото и да си говорим игрите като идея започват да се изчерпват. В графично отношение също няма много място за развитие при сегашния хардуер който не позволява фотореалистична графика. Единствения път на развитие за момента (и доскоро най-пренебрегвания) е начина по който си взаимодействаме с игрите. Яд ме е, че всяка от трите компании е изкарала нещо иновативно но с недостатъци който липсват при конкуренцята за сметка на други такива, не ми се мисли каква лудница ще е ако комбинираме Кинекта и Муува в едно устройство в допълнение с последно поколение компютър и 3д монитор/телевизор/очила от тези с два дисплея в тях.. със 3д екрана на Нинтендо... ЛУДНИЦА.. преди време бях чел че Сони или Филипс (не помня коя компяния точно беше) са патентовали/разработили устройство което може да синтезира миризма, също бях чел и за устроиство на нз си коя компания което позволява управление чрез мисълта, добавете и някаква система за регулиране на температурата, вляжноста и вятър, и накрая набутайте 'сичкия тоя хардуер в една стая.. е на т'ва му викам ЛУДНИЦА.. по-добро от т'ва може да бъде само нещо от типа ала матрицата... както и да е поувлякох се малко, надявам се докато съм жив виртуалната реалност да стане реалност
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 18 Юни 2010 16:33
Хората в какво ще се превърнат ми е чудно хахаха
|
|
|
|
|
Ic3S
|
|
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
|
|
Заглавие: Re: Natal в действие? Публикувано на: 18 Юни 2010 18:03
Progressor написа: В графично отношение също няма много място за развитие при сегашния хардуер който не позволява фотореалистична графика. Трябва да видиш CryEngine 3 в действие.
___________________________________ Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|