Напивате ли се?

Спорът ражда истината. Понякога.

Вие жуцате ли?

ЧЕРВЕНО ВИНО СНОЩИ ПИХ!
4
10%
ИСТИНСКОТО ВИНО Е ЧЕРВЕНО ЗА БЯЛО НЯМА ДА ГО ДАМ!знам че беше горчиво ;с
0
Няма гласували
Никога няма да пия повече си казвам всяка вечер!
4
10%
Аз не пия понеже съм мекотело! АХАХХАХАХА МЕКОТЕЛО!!!!
6
14%
Загорка е бира!Каменица пикня!
6
14%
Да ви кажа само че Хами пак ми пише в скайп!
1
2%
ВИСОКИЯТ ТОН Е АЗ! ( ЗАПАЗЕНА МАРКА АКА ВЕРМИК!)
1
2%
Вермик е супер тъп и смотан!Желая да пукне в лайна! :С
15
36%
Вермик не го харесвам понеже не е мой тип ;с
3
7%
Да ви еба в педалите дето сте гласували за предпоследните 2!
2
5%

Общо гласове: 42

Progressor
В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
Обратна връзка:

Re: Напивате ли се?

Мнение от Progressor »

Никога не съм се напивал, и нямам намерение да го правя. Алкохол пия рядко и в малки количества поряди няколко причини:
Не ми харесва вкуса на алкохола (колкото и тъпо да звучи) за това ако пия нещо то обикновено е мента, вермут, бира(задължително да НЕ е някой български пикоч като каменица/ариана/рандом-pee, и задължително да е в метална кутийка(харесва ми металния привкус към бирата)) или някакъв друг въд алкохол с вкус на еди-какво-си.
Разните водки,ракии и подобни не ги понясям. Уискита, скочове и тн. няма да ги коментирам тъй като не съм ги пробвал.
Колкото до напиването, като изключим горната причина - пробвам съм да изпия повече и колкото повече пия - толкова по гаден ми става вкуса от алкохола(дори и да е мента, която най-харесвам като алкохол) освен това вместо да се развеселявам(като повечето приятели/познати) с увеличаване на количеството изпит алкохол, ставам все по-нервен и раздразнителен.
Самата идея че мога да не съм на себе си и нещо друго да контролира мислите ми и действията ми ме ужасявя, поради тази причина съм и против всякакви наркотички и други вещества който оказват влияние върху начина ти на мислене и поведение.
Освен това смятам за исключително жалко като видя някой пиян, да се клатушка да не знае каде се намира и тн. това да се оставяш някаква си напитка да те контролира за мен си е бази мизерията.. но всеки с маниите си един пие, друг пуши, трети се дрогира, четвърти изграе игри(като мен), а някой правят всичките заедно :D
Докато не пречиш на другите с действията си всичко е ОК.
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

Ahriman написа:Хем от хората на Нъргъл, хем Destroyer Hive ... бръдъ е :roll:

Да , хоуст съм на дестроиер хайвът

http://wh40k.lexicanum.com/wiki/Typhus

Готян персонаж е така си кръстих хирото на кеос райсинг :п
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Butters
В момента играе: real_life.exe

Мнение от Butters »

Мразя да ми задават отговори... :rockon:
Трева в котенцата...
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

Progressor написа:Никога не съм се напивал, и нямам намерение да го правя. Алкохол пия рядко и в малки количества поряди няколко причини:
Не ми харесва вкуса на алкохола (колкото и тъпо да звучи) за това ако пия нещо то обикновено е мента, вермут, бира(задължително да НЕ е някой български пикоч като каменица/ариана/рандом-pee, и задължително да е в метална кутийка(харесва ми металния привкус към бирата)) или някакъв друг въд алкохол с вкус на еди-какво-си.
Разните водки,ракии и подобни не ги понясям. Уискита, скочове и тн. няма да ги коментирам тъй като не съм ги пробвал.
Колкото до напиването, като изключим горната причина - пробвам съм да изпия повече и колкото повече пия - толкова по гаден ми става вкуса от алкохола(дори и да е мента, която най-харесвам като алкохол) освен това вместо да се развеселявам(като повечето приятели/познати) с увеличаване на количеството изпит алкохол, ставам все по-нервен и раздразнителен.
Самата идея че мога да не съм на себе си и нещо друго да контролира мислите ми и действията ми ме ужасявя, поради тази причина съм и против всякакви наркотички и други вещества който оказват влияние върху начина ти на мислене и поведение.
Освен това смятам за исключително жалко като видя някой пиян, да се клатушка да не знае каде се намира и тн. това да се оставяш някаква си напитка да те контролира за мен си е бази мизерията.. но всеки с маниите си един пие, друг пуши, трети се дрогира, четвърти изграе игри(като мен), а някой правят всичките заедно :D
Докато не пречиш на другите с действията си всичко е ОК.

АМИН БРАТКО :rockon:
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
Aмора

Мнение от Aмора »

Абе за довечера не съм решила...Май не ми се пие достатъчно :o :shock:
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

бушмилс е айриш :?

преди се напивах много, после няколко години не се напивах, но сега в последните 2 месеца пак започнах да се напивам често
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
phr34k

Мнение от phr34k »

алкохолът е пътят към щастието, но ние нямаме право на такова. и тъй сме трезви и слепи за решетките на своя живот.
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Aмора написа:Не!

И аз съм като теб. Верваш ми, нали? :D
Нема таа, нема онаа.
optimeon

Мнение от optimeon »