@
Изход,
Ебал съм ви майката на всичките бе, не стига, че пишете офтопик, ами и наричате черното-бяло.
Къде казваме, че черното е бяло?Нима ти не си пълен идиот и нима нашата образователна система не е на ниско ниво?
Като ви е кеф да мсилите, че учите в най-пропадналите университети...ами няма да ви разубеждавам, пропадняци.
Това не можах да го разбера.
Като ни е кеф, че учим в българските университети, или в американските?Защото аз не знам нито един от форума да учи в американски университет, пък било то и лош, а ако наречеш българските университети пропаднали, то ти просто си противоречиш адски жестоко.
при условие, че дори американците си признават, че имат проблеми в тази област и са нужни реформи
Естествено, че ще казват така.Причината човекът да се различава от животните е, че винаги се стреми към по-добро.
Но ако на американската са й нужни само реформи, то на българската й е нужна революция.
Истина е, че там се учат далеч по-прости неща, но това е по-скоро плюс, отколкото минус.Защото там може и да са 3 години назад по математика, но аз сега например хал хабер си нямам от това, което учим по този предмет, ако не друго, то поне защото е адски сложно и объркано, а разполагам само с 4 часа седмично да го науча.
Там може и да учат прости неща, но ги научават и учат само това, което може да им потрябва по-напред в живота.А тук учим висша математика още в 9 клас.Нито нещо разбираш, нито ти трябва занапред, но трябва да го научиш.
Е какъв е смисълът от това, кажи ми?
Темата е за унищожаването на боеприпаси и даването на рушвети на високо ниво, за манипулирането на медиите и общественото мнение, а вие тука ревете образованието колко лошо било и колко тъп съм аз.
Ти изказа някакво мнение по отношение на образователната система и ние решихме да те оборим.Капиш?
Просто защото се поддържа ниво над средното в Европа и САЩ.
Ако образователната ни система беше на ниво, над средното в Европа и САЩ, то българите нямаше да ходят да учат там, а немците и американците щяха да идват тук.
Мисля, че и пълен идиот като теб може да го проумее това, но явно греша
Не можете обаче да кажете същото за здравеопазването, опазването на околната среда, свободата на медиите, развиването на бизнес и общо взето...всичко останало. През цялото време, вярно че малко хаотично, се опитвах да ви кажа това.
Не, ти се опитваш да ни кажеш, видите ли колко е скапана образователната система в САЩ и как нашата кърти мивки.
Аз ти извадих една проста табличка и ти доказах точно обратното.
А вие ножове, провали и комплекси. Най-вече ваши.
Братле, не съм аз този дето е пропушил, станал е 200 кила и е поискал да се самоубие, само защото баща му не му купил китара на стойност една средна работна заплата, въпреки че хал хабер си е нямал от свирня.
Това, че те затапваме, не значи, че сме комплексари, просто значи, че си адски тъп и толкоз.