Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: България-кенефът на света
Публикувано на: 23 Яну 2010 04:34

Изход написа:
В българия образованието все още е класи над това в ЕС

От това изречение много ясно си личи, че това не е така.

@Spoonkiller Не искам да влизам в преки спорове с теб, защото си пишем постоянно, но бих ти казал, че трябва да осмислиш малко нещата с търговията, влаковете и товарните кораби.

@Алми Ако ми говориш за 1-2 държави - да, но за останалите? Ако Турция иска да внесе нещо в Македония едва ли ще й излезе по евтино през морето. Това твое правило важи само за някои държави и те се броят на пръстите на едната ми ръка, което не е нищо, защото тя има влияние дори и на световния базар. Сметни пак за колко, как и от къде й излиза по-евтино. :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 23 Яну 2010 09:13

Не мога да разбера какво толкова му се ядосвате?!За това че ни обръщат внимание?Защото ако не ни обръщаха внимание щяхте да ревете и за това.

С какво промени живота ви това че България е критикувана от некви педали?С нищо.

Профил Skype

Публикувано на: 23 Яну 2010 10:24

@Изход,

Цитат:
Там имат няколко наистина много елитни университета които са на световно ниво.

Всъщност, в топ 100 на най-добрите университети в света 80 са американски.Тоест по-правилно е да кажеш, че има университети по света, които са на американско ниво.
Само за равносметка - Софийски Университет е на 802ро място, по-напред от него български университети няма :roll:

Ако не ми вярваш - ето ти линк:

http://www.webometrics.info/top6000.asp

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Яну 2010 10:35

А сега кажи ми на какъв принцип са подредени. За да е Софийския на 600 място как, по азбучен ред ли ги подреждаха :D
Световно ниво значи водещо за света. :roll:
Но...не ми се влиза в спорове за образование, световна икономика, политика и т.н. Имам много по-приятни (и не чак толкова, ама важни) неща за правене, така че за сега ме бройте за оттеглил се от спора :)

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Яну 2010 10:41

Изход написа:
защото имаме малко на брой университети :)
Ауу абе бате тебе сяко изречение ти е зверска тъпотия бе моля те млъкни стига си се излагал.Къв е смисала да спориш за нещо за което очевидно си нямаш ни най-малка представа?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Яну 2010 10:44

Ти си зверска тъпотия, момче. Това, че не можеш да схванеш елементарна логика наистина показва, че образотелната ни система е в криза.
Франция колко университета има бе, кретенче? А ние колко?
Айде спирам, че си по-тъп и от мене даже.

агентите са педали
напускам форума

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 23 Яну 2010 11:21

WidowmakeR написа:
@Spoonkiller Не искам да влизам в преки спорове с теб, защото си пишем постоянно, но бих ти казал, че трябва да осмислиш малко нещата с търговията, влаковете и товарните кораби.

Не е нужно да се псуваме, за да спорим, така че можеш да се изкажеш. ;)
Но ако икономическите знания, които уча в университета са истина... в грешка си. ;)

Изход, млъкни ве момче. Еби му майката, не схвана колко се излагаш. По-големи глупости от Wannabe пишеш...

Профил ICQ

Публикувано на: 23 Яну 2010 12:02

Изход, ти верно си тъп като гъз.

Прав е бил баща ти, като ти е казал, че си пълен провал и некадърник.

Ти в действителност си.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Яну 2010 12:26

Ебал съм ви майката на всичките бе, не стига, че пишете офтопик, ами и наричате черното-бяло. Като ви е кеф да мсилите, че учите в най-пропадналите университети...ами няма да ви разубеждавам, пропадняци. Като ви е кеф да наричате американската образователна ситема велика (при условие, че дори американците си признават, че имат проблеми в тази област и са нужни реформи) ами давайте. Ама ебал съм ви и офтопика. Темата е за унищожаването на боеприпаси и даването на рушвети на високо ниво, за манипулирането на медиите и общественото мнение, а вие тука ревете образованието колко лошо било и колко тъп съм аз. Вървете да си ебете грозните майки, по-приятно е и по-ползотворно...
Сериозно, преосмислете темата.
А образователната ни система е най-малко зле от всичките ни сфери в момента. Просто защото се поддържа ниво над средното в Европа и САЩ. Не можете обаче да кажете същото за здравеопазването, опазването на околната среда, свободата на медиите, развиването на бизнес и общо взето...всичко останало. През цялото време, вярно че малко хаотично, се опитвах да ви кажа това. А вие ножове, провали и комплекси. Най-вече ваши.
Ебал съм ви и педалчетата прости.

агентите са педали
напускам форума

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 23 Яну 2010 12:55

Изход написа:
А образователната ни система е най-малко зле от всичките ни сфери в момента. Просто защото се поддържа ниво над средното в Европа и САЩ. Не можете обаче да кажете същото за здравеопазването, опазването на околната среда, свободата на медиите, развиването на бизнес и общо взето...всичко останало.

Нямаме сфера, която дори може да се мери с който и да било бранш на САЩ. :lol:
Образователната ни система е на ужасяващо ниво. Имаме няколко добри университетчета, другото не струва заетата си площ, а гимназиите до една са гавра с образованието.
А ти си абсолютен глупак. Осъзнаваш ли, че се опитваш да изкараш най-бедната държава в ЕС добра в образованието толкова, колкото най-мощната страна на света в момента? :lol:
Всички сме чували градските легенди колко тъпи са всички американци и как учат таблицата за умножение в 7-ми клас, ама... айде по-сериозно, пичове. Посирате си интелекта с тия глупости. Мене Изхода ми е много странен. Май досега не съм виждал някой с толкова добър правопис да говори такива абсурди. Надминава нивото и на Андрей даже. Аман от олигофрени. :lol:

Профил ICQ

Публикувано на: 23 Яну 2010 13:45

Изход написа:
Сериозно, преосмислете темата.

Сериозно, преосмисли харакирито.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Яну 2010 14:52

Пичове, добър ден. :D

Как сте бре? Поняся ли ви добре новата година?

Надявам се, да е така.

Вижте сега.

Нещата са такива, каквито са.

Тоест, ще си позволя да употребя железният вечно-рулиращ лаф:

- Там където се множат будалите,
там се преумножават и тарикатите, че да ги яхат.

+++++++

Искам да преведа за несведущите.

Ако изобщо тук е кенеф,
то това се дължи на нас самите, на нашата простотия, невежество и наивитет.

Вие ще речете, защо бре?

Ами, отговора ще го спестя,
щото трябва да употребя думи, които дразнят,
а немам никакво намерение да си развалям рахата залудо.

Докато не пукне последният роден в робство, тук ще е кенеф. :oops:

++++

Мир :D

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 23 Яну 2010 16:24

:OMGOMG:

Профил

Публикувано на: 24 Яну 2010 00:45

@Изход,

Цитат:
Ебал съм ви майката на всичките бе, не стига, че пишете офтопик, ами и наричате черното-бяло.

Къде казваме, че черното е бяло?Нима ти не си пълен идиот и нима нашата образователна система не е на ниско ниво?

Цитат:
Като ви е кеф да мсилите, че учите в най-пропадналите университети...ами няма да ви разубеждавам, пропадняци.

Това не можах да го разбера.

Като ни е кеф, че учим в българските университети, или в американските?Защото аз не знам нито един от форума да учи в американски университет, пък било то и лош, а ако наречеш българските университети пропаднали, то ти просто си противоречиш адски жестоко.

Цитат:
при условие, че дори американците си признават, че имат проблеми в тази област и са нужни реформи

Естествено, че ще казват така.Причината човекът да се различава от животните е, че винаги се стреми към по-добро.

Но ако на американската са й нужни само реформи, то на българската й е нужна революция.

Истина е, че там се учат далеч по-прости неща, но това е по-скоро плюс, отколкото минус.Защото там може и да са 3 години назад по математика, но аз сега например хал хабер си нямам от това, което учим по този предмет, ако не друго, то поне защото е адски сложно и объркано, а разполагам само с 4 часа седмично да го науча.

Там може и да учат прости неща, но ги научават и учат само това, което може да им потрябва по-напред в живота.А тук учим висша математика още в 9 клас.Нито нещо разбираш, нито ти трябва занапред, но трябва да го научиш.
Е какъв е смисълът от това, кажи ми?

Цитат:
Темата е за унищожаването на боеприпаси и даването на рушвети на високо ниво, за манипулирането на медиите и общественото мнение, а вие тука ревете образованието колко лошо било и колко тъп съм аз.

Ти изказа някакво мнение по отношение на образователната система и ние решихме да те оборим.Капиш?

Цитат:
Просто защото се поддържа ниво над средното в Европа и САЩ.

Ако образователната ни система беше на ниво, над средното в Европа и САЩ, то българите нямаше да ходят да учат там, а немците и американците щяха да идват тук.
Мисля, че и пълен идиот като теб може да го проумее това, но явно греша :roll:

Цитат:
Не можете обаче да кажете същото за здравеопазването, опазването на околната среда, свободата на медиите, развиването на бизнес и общо взето...всичко останало. През цялото време, вярно че малко хаотично, се опитвах да ви кажа това.

Не, ти се опитваш да ни кажеш, видите ли колко е скапана образователната система в САЩ и как нашата кърти мивки.

Аз ти извадих една проста табличка и ти доказах точно обратното.

Цитат:
А вие ножове, провали и комплекси. Най-вече ваши.

Братле, не съм аз този дето е пропушил, станал е 200 кила и е поискал да се самоубие, само защото баща му не му купил китара на стойност една средна работна заплата, въпреки че хал хабер си е нямал от свирня.

Това, че те затапваме, не значи, че сме комплексари, просто значи, че си адски тъп и толкоз.

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 24 Яну 2010 01:20

Aлминатора размазва както винаги :rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 24 Яну 2010 01:44

Or the troll just got trolled, I think...

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Яну 2010 02:03

Алминаторе, ако си мислиш, че някой ти чете "смислените" постове, си бая далеч от истината :lol:

агентите са педали
напускам форума

Профил

Публикувано на: 24 Яну 2010 11:14

Ама разбира се, винаги когато не ни изнася, можем да кажем, че тролим или да бъдем игнорантни :)

Иначе съм 100% сигурен, че си прочел всяка дума от това, което написах.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 24 Яну 2010 22:32

Алминатора` написа:
Ама разбира се, винаги когато не ни изнася, можем да кажем, че тролим или да бъдем игнорантни :)

аз не съм

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: Със самолетчета :)
Публикувано на: 24 Яну 2010 23:29

Алминатора` написа:

Само простотии пишеш бе педераст (не че съм ги прочел, де, ама искам да те напсувам)... Относно Спуункилър - Майка ти да еба, нещастнико, супер много ме дразниш, защото си некъф много отворен боклук... Като Диста си, ама той поне знае че ше му набия кофата и се скри Цензурата му с Цензура... Марш и да не съм те видял повече тук!

онтопик: Изход, зле си, момче... Бях една година в университет в щатите, ама се върнах и сега съм в ТУ-София... Тука е несравнимо по-мизерно... Само дето тука хората са пичове, а не боклуци и нещастници, като американците... Иначе в щатите имат образование, тук имаме студентски град - място на греха, падението и алкохола... Все едно се сравняват университет и пропаднал бардак... А ти си живей с илюзиите :rockon:

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com