Metro 2033
- tomblover™
- В момента играе: Prince of Persia The Forgotten Sands™
Tomb Raider - Underworld
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
Silent Hill 2
Silent Hill 3
Silent Hill 4: The Room
Silent Hill HomeComing
Re: Metro 2033
Искам да питам днес си я свалих и стигнах до Chapter 2 до Market значи купувам филтрите и отивам при оня ох не се сещам как се казва нещо с Б няма значение и ми казва че знам пътя и да тръгваме и къде да намерия пътя да отида на горня свят моля помогнете !!!
Играта е уникална
Голям кеф е, престрелките са напечени, а АИ-то...ами виждал съм и по-тъпи
Велика

Голям кеф е, престрелките са напечени, а АИ-то...ами виждал съм и по-тъпи

Велика

секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Инсталирах я, ама на първото клипче ми крашва...Някои знае ли как се оправя? С реизор1911 съм.
- Ghost_Leader
Wannabe написа:Инсталирах я, ама на първото клипче ми крашва...Някои знае ли как се оправя? С реизор1911 съм.
Пробвай да сложиш PhysX и DirectX от диска.Това оправи проблема при мен.

-
- Цар
- Обратна връзка:
zlostar написа:Руснаците и този път не изневериха на стила си ,да създадът нещо добро наполовина ,а с другата половина да го закопаят.
За съжаление си прав.

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
X3XAudio1_7 was not found. Re -installing the application may fix the problem.
WTF?
WTF?
I wanna be sedated.
Fanatic написа:X3XAudio1_7 was not found. Re -installing the application may fix the problem.
WTF?
Инсталирай директ х, шматка такава

секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
- shub niggurat
- Обратна връзка:
AI-то наистина е малко дебилно, докато се биеш с хора особено, но пък чудовищата идват на орди и това компенсира тъпотата му 

джумерки
-
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
много жалко че нямаше повче свобода
ако можеше да е като салкера тва щеше да е игра на годината

Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
Бач Кире, добра ли е игрицата, на твойта преценка се доверявам
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Гиро мекицата написа:Бач Кире, добра ли е игрицата, на твойта преценка се доверявам
е я де да знам ще ти допадне ли на изтънченио фкус

дето викам - AI-то е смешно манко, от време на време се въртят като обран евреин и мое ги застреляш у гръб, без да разберат от къде инги е дошло.
историята е яка и има МНОГО атмосфера. мене това ме кефи - чувствам некаква клаустрофобия из тия тунеле и като ме натиснат некакви зверове и се натегам на стола
джумерки
-
експертно мнение, мисля да те послушам 

- EviL
Като гледам някой мнения направо се чудя дали говорим за една и съща игра ?
Трябва да отбележа че Метро за играя която е "generic" до ада и обратно - е натъпкана до козирката с добри идеи. И най-важното те са осъшествени качественно.
Графиката е отлична казано с една дум. Все още се прехласвам по сноповете светлина от фенерчетата. Или по уникалната визия на стая след престелка със включено нощтно виждане - стелещ се дим ( със различна плътност ) който се натрупва плавно и почти незабележимо - точно как и трябва да бъде в едно затворено пространство. Ефектите са толкова качествени че на моменти просто забравях да играя и просто се наслаждавах на гледката.
Историята е прекрасна но както всички знаем тя е извадена от книга ( при това добра ) такаче тук няма какво да се каже.
Геимплеи. Тук само суперлативи мога да сипя. Всичко е пипнато както си трябва. А мини игрити около екипировката са толкова забавни и най-важното спомагащи за атмосферата че на моменти имах чуството че самият аз съм в постапокалиптичното метро.
Даи боже по често да ставаме свидетели на подобни "generic" шутари.
Трябва да отбележа че Метро за играя която е "generic" до ада и обратно - е натъпкана до козирката с добри идеи. И най-важното те са осъшествени качественно.
Графиката е отлична казано с една дум. Все още се прехласвам по сноповете светлина от фенерчетата. Или по уникалната визия на стая след престелка със включено нощтно виждане - стелещ се дим ( със различна плътност ) който се натрупва плавно и почти незабележимо - точно как и трябва да бъде в едно затворено пространство. Ефектите са толкова качествени че на моменти просто забравях да играя и просто се наслаждавах на гледката.
Историята е прекрасна но както всички знаем тя е извадена от книга ( при това добра ) такаче тук няма какво да се каже.
Геимплеи. Тук само суперлативи мога да сипя. Всичко е пипнато както си трябва. А мини игрити около екипировката са толкова забавни и най-важното спомагащи за атмосферата че на моменти имах чуството че самият аз съм в постапокалиптичното метро.
Даи боже по често да ставаме свидетели на подобни "generic" шутари.
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Само аз ли не намирам разлика между hight на midium снощи цъках играта ....при високите настройки естествено ми насичаше ,но после като намалих настройките от hight на midium не забелязах някаква разлика в графично отношение (явно е имало разлика но едва доловима) и това под директХ10. Иначе графиката е страхотна , изобщо цялата среда е много динамична/жива
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
AI-то е безумно и на хора и мутанти. Самите престрелки са направо дразнещи. Но играта има такава атмосфера, че скоро няма да я забравя... 
АКО НЕ СТЕ МИНАЛИ DEPOT НИВОТО НЕ ЧЕТЕТЕ:
Някой мина ли момента в депото след като нозалиите отмъкват нашия пич, той се гръмва и вагонетката дерайлира? В момента в който влака падне върху мен, аз изпълзя под него и се изправя на крака, ме пуска с оръжието в ръцете в някакво void ниво със само нарисувано небе, без да мога и да се движа. Четох из нета, че и други срещали проблема, ама решение не намирам никъде. Пробвах да съм изправен преди дерайлирането, пробвах да спамя movement клавиши, пробвах включени/изключени NV/Flashlight...не става. Само при някои ли се повявява, при всички ли е, някой от вас прееба ли се така и има ли решение?
ЕДИТ:
Оправих го. Решението било да повтаряш от предишния чекпойнт докато не стане. -.-
Годината е 2033, Артьом е на 20 години, роден е малко преди апокалипсиса, целия си съзнателен живот е в тунелите... 2012 anyone?

АКО НЕ СТЕ МИНАЛИ DEPOT НИВОТО НЕ ЧЕТЕТЕ:
Някой мина ли момента в депото след като нозалиите отмъкват нашия пич, той се гръмва и вагонетката дерайлира? В момента в който влака падне върху мен, аз изпълзя под него и се изправя на крака, ме пуска с оръжието в ръцете в някакво void ниво със само нарисувано небе, без да мога и да се движа. Четох из нета, че и други срещали проблема, ама решение не намирам никъде. Пробвах да съм изправен преди дерайлирането, пробвах да спамя movement клавиши, пробвах включени/изключени NV/Flashlight...не става. Само при някои ли се повявява, при всички ли е, някой от вас прееба ли се така и има ли решение?

ЕДИТ:
Оправих го. Решението било да повтаряш от предишния чекпойнт докато не стане. -.-
Годината е 2033, Артьом е на 20 години, роден е малко преди апокалипсиса, целия си съзнателен живот е в тунелите... 2012 anyone?

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
- В момента играе: Игрътъ
ARTYOM, DO EVERYTHING! 

-
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Е те сега я врътнах, бахти добрата игра!
Ще прочета книгата!
Следващия път като се кача в метрото ше ми е забавно.
Ще прочета книгата!
Следващия път като се кача в метрото ше ми е забавно.

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
- В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.
Въпросът ми е леко старнен, но все пак ме гложди. Артьом успява ли да слезе от кулата и ако да, как? Още не съм чел книгата( в русенските книжарници е свършила), а и от играта не ми стана ясно.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
-
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Drecher написа:Въпросът ми е леко старнен, но все пак ме гложди. Артьом успява ли да слезе от кулата и ако да, как? Още не съм чел книгата( в русенските книжарници е свършила), а и от играта не ми стана ясно.
Доколкото разбрах в книгата Артьом умира от заблуден куршум, но идея си нямам.
Иначе като катерех кулата там на QTE-тата като се изпоразпадаха парапетите се зачудих тоя пич после как ше слезе, ама...

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК