nikostotel написа:E i kakvo 6te vi stane ako igraete v piratski sarvar. Slu4aino toi ne hape![]()
![]()
Хахаха
Пич,ти наистина ли си толкова тъп за колкото се представяш,ахахах
nikostotel написа:E i kakvo 6te vi stane ako igraete v piratski sarvar. Slu4aino toi ne hape![]()
![]()
Fenrir написа:Продавам за 300 лева!![]()
Oрк Паладин написа:nikostotel написа:E i kakvo 6te vi stane ako igraete v piratski sarvar. Slu4aino toi ne hape![]()
![]()
Хахаха![]()
![]()
Пич,ти наистина ли си толкова тъп за колкото се представяш,ахахах
sparky написа:Здравейте, продаването на герои на някоя игра (която и да е тя) е супер тъпо и е безмислено. По-добре развий сам героят си от колкото да си даваш парите на вятъра.
sparky написа:Здравейте, продаването на герои на някоя игра (която и да е тя) е супер тъпо и е безмислено. По-добре развий сам героят си от колкото да си даваш парите на вятъра.
nikostotel написа:Naistina bi li kupil acc na piratski sarvar????????
nikostotel написа:Naistina bi li kupil acc na piratski sarvar????????
[/quote]nikostotel написа:Naistina bi li kupil acc na piratski sarvar????????
ReLoADeD написа:nikostotel написа:Naistina bi li kupil acc na piratski sarvar????????
Кажи за колко го продаваш!
ReLoADeD написа:nikostotel написа:Naistina bi li kupil acc na piratski sarvar????????
Gipo написа:Gipo написа: Ами много ясно бе човек, искам да съм дупе и да си имам купен акаунт от пиратски сървър.
nikostotel написа:Gipo написа:
Sega seriozno 6te kupuva6 li moq acc ili ne 4e samo mi gubite vremeto s tova ligavene.

nikostotel написа:Sega seriozno 6te kupuva6 li moq acc ili ne 4e samo mi gubite vremeto s tova ligavene.