Хахахаnikostotel написа:E i kakvo 6te vi stane ako igraete v piratski sarvar. Slu4aino toi ne hape![]()
![]()
Пич,ти наистина ли си толкова тъп за колкото се представяш,ахахах
Хахахаnikostotel написа:E i kakvo 6te vi stane ako igraete v piratski sarvar. Slu4aino toi ne hape![]()
![]()
Взимам палачинката!Fenrir написа:Продавам за 300 лева!![]()
Oрк Паладин написа:Хахахаnikostotel написа:E i kakvo 6te vi stane ako igraete v piratski sarvar. Slu4aino toi ne hape![]()
![]()
![]()
![]()
Пич,ти наистина ли си толкова тъп за колкото се представяш,ахахах
Здравей, и добре дошъл във форума на PCmania, smartass !sparky написа:Здравейте, продаването на герои на някоя игра (която и да е тя) е супер тъпо и е безмислено. По-добре развий сам героят си от колкото да си даваш парите на вятъра.
Не си прав. Много по-яко е да си купиш герой на някоя игра, дори и на пиратски сървър. Много е гъзарско.sparky написа:Здравейте, продаването на герои на някоя игра (която и да е тя) е супер тъпо и е безмислено. По-добре развий сам героят си от колкото да си даваш парите на вятъра.
Дори ти сам се учудваш...nikostotel написа:Naistina bi li kupil acc na piratski sarvar????????
Ами много ясно бе човек, искам да съм дупе и да си имам купен акаунт от пиратски сървър.nikostotel написа:Naistina bi li kupil acc na piratski sarvar????????
[/quote]nikostotel написа:Naistina bi li kupil acc na piratski sarvar????????
за мен е пич резервирай утре носа кеша 750 евро в брой чакай ме на спирката на 7мицата при НДК ще съм с черен куфар шлифер балтон юрган и 4 пистолета 1 от които ще стърчи от джобаReLoADeD написа:Кажи за колко го продаваш!nikostotel написа:Naistina bi li kupil acc na piratski sarvar????????
Кажи за колко го продаваш![/quote]ReLoADeD написа:nikostotel написа:Naistina bi li kupil acc na piratski sarvar????????
Sega seriozno 6te kupuva6 li moq acc ili ne 4e samo mi gubite vremeto s tova ligavene.Gipo написа:Gipo написа: Ами много ясно бе човек, искам да съм дупе и да си имам купен акаунт от пиратски сървър.
nikostotel написа:Sega seriozno 6te kupuva6 li moq acc ili ne 4e samo mi gubite vremeto s tova ligavene.Gipo написа:
Да бре човек, съвсем сериозен съм.nikostotel написа: Sega seriozno 6te kupuva6 li moq acc ili ne 4e samo mi gubite vremeto s tova ligavene.