Кой с какво е обут?

Нещата от живота
Заключено
Rensing
Обратна връзка:

Re: Кой с какво е обут?

Мнение от Rensing »

RoyalFlush написа:най-важната част от облеклото за мъжа са обувки и часовника
Аз нямам часовник, ама пак съм секси :gracho:
Disturbed

Мнение от Disturbed »

Тъп комплексар си ти. КВО НИ ЕБЕ КВИ СА ТИ ОБУЩАТА БЕ, БУНАК ?!
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

И аз нямам часовник, ама съм яката секси. ;р

ПП
То не че някой го ебеше за моите обувки де, ама и така или иначе ги показвам за десети път... ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
WAN|Georgi

Мнение от WAN|Georgi »

Часовника и обувките... не мога да повярвам че си колкото мен а си толкова заблуден горкичкият... :?
WAN|Georgi Да, бил съм в Щатите, за 10 дни в Ню Йорк и съм придобил достатъчно представа за какво става дума. Само незнам какво значение има на колко години съм, на 17 не го крия. И повярвай ми обувките ми далеч не са най-ценното и скъпо нещо. Но принципно да, обувките и часовника са най-важните и ценни работи в облеклото, така де часовника е аксесоар, но пак се води облекло.
Еми явно не са били достатъчни за да забележеш че в Северна Америка хората не са маниаци по тема дрехи или пари или дори гсм-и защото там стандартите са високи и разбираш ли че всеки би могъл да ходи марково но не им пука как са облечени.

Докато в България (намалява тази тенденция горе-доло де) хората от преди години са нямали много пари и като си купат 1 дреха гледат да е много хубава и да си я пазат като очите.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Изображение
джумерки
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

WAN|Georgi написа:Часовника и обувките... не мога да повярвам че си колкото мен а си толкова заблуден горкичкият... :?

Еми явно не са били достатъчни за да забележеш че в Северна Америка хората не са маниаци по тема дрехи или пари или дори гсм-и защото там стандартите са високи и разбираш ли че всеки би могъл да ходи марково но не им пука как са облечени.

Докато в България (намалява тази тенденция горе-доло де) хората от преди години са нямали много пари и като си купат 1 дреха гледат да е много хубава и да си я пазат като очите.
Т'ва е същото като след баня да казваш "честита баня". ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Highroller

Мнение от Highroller »

Няма държава, където дори повече от 1/3 от населението да се облича марково и да си позволява скъпи телефони и т.н. Затова навсякъде има долна,средна и висока(хайлайф) класа. Друг е въпроса, че в България средната класа малко липсва. :wink: Малко обърнахме темата в съвсем друга насока.

А тея дето разправят, че съм комплексар, интересно ми е да се обосноват по някакъв начин, защото и аз мога да говоря много работи, за хора които не познавам.
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

RoyalFlush написа: А тея дето разправят, че съм комплексар, интересно ми е да се обосноват по някакъв начин, защото и аз мога да говоря много работи, за хора които не познавам.
Еби си майката бе, какво ще ти се обосноваваме. Не стига, че у всеки поуст го доказваш, ми се правиш и на ударен. НАПУСНИ ФОРУМА.
джумерки
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

В америка няма долна класа ;) Самия факт че веднага след като дойдохме тука нашите си намериха добри работи и вече съм ултра богат в сравнение с това, което бях в България трябва да говори достатъчно. Единствените бедняци са нелегалните хишпанота, които дори не се броят за част от населението ;)
Аватар
Highroller

Мнение от Highroller »

bYbonЪъЪъ написа:В америка няма долна класа ;) Самия факт че веднага след като дойдохме тука нашите си намериха добри работи и вече съм ултра богат в сравнение с това, което бях в България трябва да говори достатъчно. Единствените бедняци са нелегалните хишпанота, които дори не се броят за част от населението ;)
'Ултра богат' и съм сигурен, че ваще работят за да изплащат ипотеката или кредита, който поне още 20 години ще го плащате. Това за мен не е живот. Не се обиждай, но хората имигрират в чужбина и по-специално америка, са хора които не са успяли да се реализират и социализират в България. И отиват в Америка бачкат като чистачи/сервитиори/общо работиници и някакви такива 'елитни' професии, за да могат да изплащат кредита или ипотеката 50 години.
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
Disturbed

Мнение от Disturbed »

Голем си разбирач бе. Ако тва се е случило с баба ти, сорка, баце. Има хора, които отиват в Америка с образование, бачкат за по 10к долара месечно и си гледат кефа. Тъпанар.
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
Аватар
Гиро мекицата

Мнение от Гиро мекицата »

Според скромното ми мнение сега ще последва голям флейм към RoyalFlush
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Комплексарска тема,но съм сългасен с роял флъш за кецовете.Иначе имам 3 чифта tommy hilfiger и 1 на cesare paciotti
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Точно за това става въпрос - заминаваш да работиш в чужбина само с образование. Аз така смятам да сторя. Е, разбира се, че не в Америка... ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Highroller

Мнение от Highroller »

Снимай ги paciotti-те, уникални обувки прават.
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

Изображение
все аркадаши сме

Krieg
Necro Terrorizer
Обратна връзка:

Мнение от Necro Terrorizer »

С кубинки. Даже по подметките още имам останки от цигански и чифутски мозъци.
Kuutamo hasta vittu perkele.
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

Necro Terrorizer написа:С кубинки. Даже по подметките още имам останки от цигански и чифутски мозъци.
Иее к00л
иначе още съм на мнението че автора е напраил темата за да се изфука а не че кой знае колко го ебе ко носиме
Reaching aural nirvana...
Аватар
kitty

Мнение от kitty »

Изображение
Toва са ми кецовете...

пък иначе си имам готически ботички. :lol:
Изображение

Странничка комбинация..
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

КралскиКенеф написа: Това са много високо качествени, красиви и маркови обувки, а кеца дори не е обувка.

[...]
нямаш право дори да ми казваш думичка (!!!) за мойте обувки щом ходиш с кецове. Тия смръдливи кецове дори не са обувки разберете го.

[...]
Незнам по какви заведения ходиш (към Гипо), но в тези, които аз ходя никога няма да те пуснат с маратонки, камоли кецове. :lol:

[...]
Комплекси аз нямам.

[...]
Довчера съм си разширявал анала с една полуразтворена шишарка, че мангалите видяха зор да ми го вкарат последния път, много време изгубихме и трябваше да обяснявам вкъщи защо съм закъснял и защо по супер гига мега скъпите ми панталони марка "Гучимигонабучи" ми отзад има кръв и лайна (щото аз първо се насрах от страх и после нали с куровете и... така).
Молодец ! :D :D :D
Заключено