Аз нямам часовник, ама пак съм сексиRoyalFlush написа:най-важната част от облеклото за мъжа са обувки и часовника
Кой с какво е обут?
Re: Кой с какво е обут?
Тъп комплексар си ти. КВО НИ ЕБЕ КВИ СА ТИ ОБУЩАТА БЕ, БУНАК ?!
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
No CNN or media now ...
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
И аз нямам часовник, ама съм яката секси. ;р
ПП
То не че някой го ебеше за моите обувки де, ама и така или иначе ги показвам за десети път... ;р
ПП
То не че някой го ебеше за моите обувки де, ама и така или иначе ги показвам за десети път... ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
WAN|Georgi
Часовника и обувките... не мога да повярвам че си колкото мен а си толкова заблуден горкичкият...
Докато в България (намалява тази тенденция горе-доло де) хората от преди години са нямали много пари и като си купат 1 дреха гледат да е много хубава и да си я пазат като очите.
Еми явно не са били достатъчни за да забележеш че в Северна Америка хората не са маниаци по тема дрехи или пари или дори гсм-и защото там стандартите са високи и разбираш ли че всеки би могъл да ходи марково но не им пука как са облечени.WAN|Georgi Да, бил съм в Щатите, за 10 дни в Ню Йорк и съм придобил достатъчно представа за какво става дума. Само незнам какво значение има на колко години съм, на 17 не го крия. И повярвай ми обувките ми далеч не са най-ценното и скъпо нещо. Но принципно да, обувките и часовника са най-важните и ценни работи в облеклото, така де часовника е аксесоар, но пак се води облекло.
Докато в България (намалява тази тенденция горе-доло де) хората от преди години са нямали много пари и като си купат 1 дреха гледат да е много хубава и да си я пазат като очите.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Т'ва е същото като след баня да казваш "честита баня". ;рWAN|Georgi написа:Часовника и обувките... не мога да повярвам че си колкото мен а си толкова заблуден горкичкият... :?
Еми явно не са били достатъчни за да забележеш че в Северна Америка хората не са маниаци по тема дрехи или пари или дори гсм-и защото там стандартите са високи и разбираш ли че всеки би могъл да ходи марково но не им пука как са облечени.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Highroller
Няма държава, където дори повече от 1/3 от населението да се облича марково и да си позволява скъпи телефони и т.н. Затова навсякъде има долна,средна и висока(хайлайф) класа. Друг е въпроса, че в България средната класа малко липсва.
Малко обърнахме темата в съвсем друга насока.
А тея дето разправят, че съм комплексар, интересно ми е да се обосноват по някакъв начин, защото и аз мога да говоря много работи, за хора които не познавам.
А тея дето разправят, че съм комплексар, интересно ми е да се обосноват по някакъв начин, защото и аз мога да говоря много работи, за хора които не познавам.
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Еби си майката бе, какво ще ти се обосноваваме. Не стига, че у всеки поуст го доказваш, ми се правиш и на ударен. НАПУСНИ ФОРУМА.RoyalFlush написа: А тея дето разправят, че съм комплексар, интересно ми е да се обосноват по някакъв начин, защото и аз мога да говоря много работи, за хора които не познавам.
джумерки
В америка няма долна класа
Самия факт че веднага след като дойдохме тука нашите си намериха добри работи и вече съм ултра богат в сравнение с това, което бях в България трябва да говори достатъчно. Единствените бедняци са нелегалните хишпанота, които дори не се броят за част от населението 
- Highroller
'Ултра богат' и съм сигурен, че ваще работят за да изплащат ипотеката или кредита, който поне още 20 години ще го плащате. Това за мен не е живот. Не се обиждай, но хората имигрират в чужбина и по-специално америка, са хора които не са успяли да се реализират и социализират в България. И отиват в Америка бачкат като чистачи/сервитиори/общо работиници и някакви такива 'елитни' професии, за да могат да изплащат кредита или ипотеката 50 години.bYbonЪъЪъ написа:В америка няма долна класаСамия факт че веднага след като дойдохме тука нашите си намериха добри работи и вече съм ултра богат в сравнение с това, което бях в България трябва да говори достатъчно. Единствените бедняци са нелегалните хишпанота, които дори не се броят за част от населението
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
Голем си разбирач бе. Ако тва се е случило с баба ти, сорка, баце. Има хора, които отиват в Америка с образование, бачкат за по 10к долара месечно и си гледат кефа. Тъпанар.
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
No CNN or media now ...
No CNN or media now ...
- Гиро мекицата
Според скромното ми мнение сега ще последва голям флейм към RoyalFlush
Комплексарска тема,но съм сългасен с роял флъш за кецовете.Иначе имам 3 чифта tommy hilfiger и 1 на cesare paciotti
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Точно за това става въпрос - заминаваш да работиш в чужбина само с образование. Аз така смятам да сторя. Е, разбира се, че не в Америка... ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Highroller
Снимай ги paciotti-те, уникални обувки прават.
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
С кубинки. Даже по подметките още имам останки от цигански и чифутски мозъци.
Kuutamo hasta vittu perkele.
Иее к00лNecro Terrorizer написа:С кубинки. Даже по подметките още имам останки от цигански и чифутски мозъци.
иначе още съм на мнението че автора е напраил темата за да се изфука а не че кой знае колко го ебе ко носиме
Reaching aural nirvana...
Toва са ми кецовете...
пък иначе си имам готически ботички.

Странничка комбинация..
Молодец !КралскиКенеф написа: Това са много високо качествени, красиви и маркови обувки, а кеца дори не е обувка.
[...]
нямаш право дори да ми казваш думичка (!!!) за мойте обувки щом ходиш с кецове. Тия смръдливи кецове дори не са обувки разберете го.
[...]
Незнам по какви заведения ходиш (към Гипо), но в тези, които аз ходя никога няма да те пуснат с маратонки, камоли кецове.
[...]
Комплекси аз нямам.
[...]
Довчера съм си разширявал анала с една полуразтворена шишарка, че мангалите видяха зор да ми го вкарат последния път, много време изгубихме и трябваше да обяснявам вкъщи защо съм закъснял и защо по супер гига мега скъпите ми панталони марка "Гучимигонабучи" ми отзад има кръв и лайна (щото аз първо се насрах от страх и после нали с куровете и... така).