DJ Cat написа:Aми аз вермик го засичам по сървърите и му пиша ама той не ме вижда и така и не се разбрахме.Така nickname-a mi e [Das Reich] dani(хехе този път не съм войн единак както съм свикнал но пък кланчето е най-доброто в сървъра )Като ме видите обаждайте
Аз отначало не зацепих,после се опитвах да пишя но не излизаше,апък да не говоря,че когато видях,че си ми писал се опитвах да сваля хеликоптера който всеки път ме убиваше.Един път го свалих нея игра на оная малката карта.
Ем тая карта си я представям 32 всеки за себе си.То като са на отбори пускаш се убиваш някого веднага и веднага та убиват долу горе е така.Разбирам защо не си могъл
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
DJ Cat написа:Ем тая карта си я представям 32 всеки за себе си.То като са на отбори пускаш се убиваш някого веднага и веднага та убиват долу горе е така.Разбирам защо не си могъл
Аз не разбрах как може да си в хеликоптера,защото този от хеликоптера който стреляше беше играч.
DJ Cat написа:Ем тая карта си я представям 32 всеки за себе си.То като са на отбори пускаш се убиваш някого веднага и веднага та убиват долу горе е така.Разбирам защо не си могъл
Аз не разбрах как може да си в хеликоптера,защото този от хеликоптера който стреляше беше играч.
Ами да не го обръщаме на чат,но все пак да ти кажа!Аз мисля че като направиш 10 кила го извикваш с едно дистанционно и се качваш.Аз 2пъти съм правил 10кила за един ход веднъж не знаех за тая екстра втория път докато бях с дистанционното един дойде и ма насоли...
Благодаря за инфото.Играта е страхотна Много се кефя да играя със снайперист на карти с много трева Любимата ми мисия която най-много ме напрегна в играта беше в Припят(Чернобил) там със снайпера да се криеш
При WW2 шутърите CoD почти нямаше конкуренция - MoH е на ЕА, които са педали, Wolfenstein пък е различна категория. Тука обаче се натресе на заглавия от калибъра на Delta Force, GRAW, Rainbow Six и не съм особено убеден, че се запомни с нещо драматично. Истинския Call of Duty така или иначе си оставя първият. (imho)
Само да дойде коледната ваканция и ще я видя ^.^
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Дади написа:При WW2 шутърите CoD почти нямаше конкуренция - MoH е на ЕА, които са педали, Wolfenstein пък е различна категория. Тука обаче се натресе на заглавия от калибъра на Delta Force, GRAW, Rainbow Six и не съм особено убеден, че се запомни с нещо драматично. Истинския Call of Duty така или иначе си оставя първият. (imho)
може и да не се запомни(съмнява ме малко) но за мен това си остава най-добрия КоД. Не само че кампанията му е интересна и разнообразна ,за разлика от код2 ,която си беше реклама на енджин ами и мултито(светлинни години пред двойката) е едно от най-зарибителните които съм цъкал. мания пуснаха 4 сървъра ,които са нонстоп пълни. а като добавим и че по западните сайтове и списания най-нискат аоценка която е получила е 9/10 картинката става все по-хубава. Знаем се отдавна ,предполагам знаеш че не пиша глупости (: Може играта да не придобие популярността на единицата ,но съм далеч от идеята че врявата около нея ще утихне бързо.
Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google
Дади написа:При WW2 шутърите CoD почти нямаше конкуренция - MoH е на ЕА, които са педали, Wolfenstein пък е различна категория. Тука обаче се натресе на заглавия от калибъра на Delta Force, GRAW, Rainbow Six и не съм особено убеден, че се запомни с нещо драматично. Истинския Call of Duty така или иначе си оставя първият. (imho)
може и да не се запомни(съмнява ме малко) но за мен това си остава най-добрия КоД. Не само че кампанията му е интересна и разнообразна ,за разлика от код2 ,която си беше реклама на енджин ами и мултито(светлинни години пред двойката) е едно от най-зарибителните които съм цъкал. мания пуснаха 4 сървъра ,които са нонстоп пълни. а като добавим и че по западните сайтове и списания най-нискат аоценка която е получила е 9/10 картинката става все по-хубава. Знаем се отдавна ,предполагам знаеш че не пиша глупости (: Може играта да не придобие популярността на единицата ,но съм далеч от идеята че врявата около нея ще утихне бързо.
Уха, значи със сигурност ще се пробва. Ако задобрея достатъчно може да се засечем по някой сървър
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Оправих крака...играта е невероятна, на макс + anti-aliasing x2 изглежда феноменално, а не се е задъхвала засега, освен като летяхме над сградите. Действително кампанията засега е страхотна, а мултито сега ще го пробвам Само не разбрах защо главния герой е евреин...
EDIT: И на код2 и на тая мултито не тръгва Като го пусна и дава грешка... идеи?
Rensing написа:Оправих крака...играта е невероятна, на макс + anti-aliasing x2 изглежда феноменално, а не се е задъхвала засега, освен като летяхме над сградите. Действително кампанията засега е страхотна, а мултито сега ще го пробвам Само не разбрах защо главния герой е евреин...
EDIT: И на код2 и на тая мултито не тръгва Като го пусна и дава грешка... идеи?
Хах с тебе си разменихме по един хедшот ама ти не ме разбра че съм аз .Иначе аз подозирах защото кой друг ще се пише така .Аз не играя толкова много.3 часа -17левел
DJ Cat написа:Хах с тебе си разменихме по един хедшот ама ти не ме разбра че съм аз .Иначе аз подозирах защото кой друг ще се пише така .Аз не играя толкова много.3 часа -17левел
как се пишеш ,може се засечем пак (:
Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google
За да пусна мултито трябва да си преинсталирам драйверите на звуковата карта. (ОМГ?)
Врътнах я (това е първата игра, която превъртам )
И то само за няколко часа. Жалко че е толкова кратка, но явно не са изкали да я разтягат много и да се разводни