Аз отначало не зацепих,после се опитвах да пишя но не излизаше,апък да не говоря,че когато видях,че си ми писал се опитвах да сваля хеликоптера който всеки път ме убиваше.Един път го свалих нея игра на оная малката карта.DJ Cat написа:Aми аз вермик го засичам по сървърите и му пиша ама той не ме вижда и така и не се разбрахме.Така nickname-a mi e [Das Reich] dani(хехе този път не съм войн единак както съм свикнал но пък кланчето е най-доброто в сървъра)Като ме видите обаждайте
Call of Duty 4 : Modern Warfare
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Vermic
- Обратна връзка:
DJ Cat написа:Ем тая карта си я представям 32 всеки за себе си.То като са на отбори пускаш се убиваш някого веднага и веднага та убиват долу горе е така.Разбирам защо не си могъл
Аз не разбрах как може да си в хеликоптера,защото този от хеликоптера който стреляше беше играч.
Ами да не го обръщаме на чат,но все пак да ти кажа!Аз мисля че като направиш 10 кила го извикваш с едно дистанционно и се качваш.Аз 2пъти съм правил 10кила за един ход веднъж не знаех за тая екстра втория път докато бях с дистанционното един дойде и ма насоли...Vermic написа:DJ Cat написа:Ем тая карта си я представям 32 всеки за себе си.То като са на отбори пускаш се убиваш някого веднага и веднага та убиват долу горе е така.Разбирам защо не си могъл
Аз не разбрах как може да си в хеликоптера,защото този от хеликоптера който стреляше беше играч.
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
-
sergeantrh0
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
При WW2 шутърите CoD почти нямаше конкуренция - MoH е на ЕА, които са педали, Wolfenstein пък е различна категория. Тука обаче се натресе на заглавия от калибъра на Delta Force, GRAW, Rainbow Six и не съм особено убеден, че се запомни с нещо драматично. Истинския Call of Duty така или иначе си оставя първият. (imho)
Само да дойде коледната ваканция и ще я видя ^.^
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
sergeantrh0
може и да не се запомни(съмнява ме малко) но за мен това си остава най-добрия КоД. Не само че кампанията му е интересна и разнообразна ,за разлика от код2 ,която си беше реклама на енджин ами и мултито(светлинни години пред двойката) е едно от най-зарибителните които съм цъкал. мания пуснаха 4 сървъра ,които са нонстоп пълни. а като добавим и че по западните сайтове и списания най-нискат аоценка която е получила е 9/10 картинката става все по-хубава. Знаем се отдавна ,предполагам знаеш че не пиша глупости (: Може играта да не придобие популярността на единицата ,но съм далеч от идеята че врявата около нея ще утихне бързо.Дади написа:При WW2 шутърите CoD почти нямаше конкуренция - MoH е на ЕА, които са педали, Wolfenstein пък е различна категория. Тука обаче се натресе на заглавия от калибъра на Delta Force, GRAW, Rainbow Six и не съм особено убеден, че се запомни с нещо драматично. Истинския Call of Duty така или иначе си оставя първият. (imho)
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Уха, значи със сигурност ще се пробва. Ако задобрея достатъчно може да се засечем по някой сървърM174K4 написа:може и да не се запомни(съмнява ме малко) но за мен това си остава най-добрия КоД. Не само че кампанията му е интересна и разнообразна ,за разлика от код2 ,която си беше реклама на енджин ами и мултито(светлинни години пред двойката) е едно от най-зарибителните които съм цъкал. мания пуснаха 4 сървъра ,които са нонстоп пълни. а като добавим и че по западните сайтове и списания най-нискат аоценка която е получила е 9/10 картинката става все по-хубава. Знаем се отдавна ,предполагам знаеш че не пиша глупости (: Може играта да не придобие популярността на единицата ,но съм далеч от идеята че врявата около нея ще утихне бързо.Дади написа:При WW2 шутърите CoD почти нямаше конкуренция - MoH е на ЕА, които са педали, Wolfenstein пък е различна категория. Тука обаче се натресе на заглавия от калибъра на Delta Force, GRAW, Rainbow Six и не съм особено убеден, че се запомни с нещо драматично. Истинския Call of Duty така или иначе си оставя първият. (imho)
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Оправих крака...играта е невероятна, на макс + anti-aliasing x2 изглежда феноменално, а не се е задъхвала засега, освен като летяхме над сградите.
Действително кампанията засега е страхотна, а мултито сега ще го пробвам
Само не разбрах защо главния герой е евреин...
EDIT: И на код2 и на тая мултито не тръгва
Като го пусна и дава грешка... идеи?
Само не разбрах защо главния герой е евреин...
EDIT: И на код2 и на тая мултито не тръгва
-
Vermic
- Обратна връзка:
Rensing написа:Оправих крака...играта е невероятна, на макс + anti-aliasing x2 изглежда феноменално, а не се е задъхвала засега, освен като летяхме над сградите.![]()
Само не разбрах защо главния герой е евреин...![]()
![]()
EDIT: И на код2 и на тая мултито не тръгваКато го пусна и дава грешка... идеи?
Ми не знам на мене мултито ми върви по вода.
Хах с тебе си разменихме по един хедшот ама ти не ме разбра че съм азM174K4 написа:може и да не се запомни(съмнява ме малко) но за мен това си остава най-добрия КоД. Не само че кампанията му е интересна и разнообразна ,за разлика от код2 ,която си беше реклама на енджин ами и мултито(светлинни години пред двойката) е едно от най-зарибителните които съм цъкал. мания пуснаха 4 сървъра ,които са нонстоп пълни. а като добавим и че по западните сайтове и списания най-нискат аоценка която е получила е 9/10 картинката става все по-хубава. Знаем се отдавна ,предполагам знаеш че не пиша глупости (: Може играта да не придобие популярността на единицата ,но съм далеч от идеята че врявата около нея ще утихне бързо.Дади написа:При WW2 шутърите CoD почти нямаше конкуренция - MoH е на ЕА, които са педали, Wolfenstein пък е различна категория. Тука обаче се натресе на заглавия от калибъра на Delta Force, GRAW, Rainbow Six и не съм особено убеден, че се запомни с нещо драматично. Истинския Call of Duty така или иначе си оставя първият. (imho)
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
-
sergeantrh0
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
деба, вече няма интрига в тея сървъри
Всеки път като вляза съм на 1во място
За справка - nick: Hicks 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
В интерес на истината играя само Маринец или СпецНаз. В началото играех САС, ама вече неVermic написа:Fler написа:деба, вече няма интрига в тея сървъриВсеки път като вляза съм на 1во място
За справка - nick: Hicks
Виждал съм те май играеш със САС или маринец еми то и аз играя само с тях
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."