NFS ProStreet или как ЕА сътвориха нещо уникално!
-
- Цар
- Обратна връзка:
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
DirecteX написа:и кьв е смисьла на хаи за едната смотана трева и калта баси смешната игра са направили
Направи ти една по-добра игра, която на "хаи" да върви на GeForce2 и ни я покажи

http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
-
- Цар
- Обратна връзка:
-
-
Трагедията за мен е пълна
Графиката е убийствена-това добре,но управлението ми напомня за НФС 5 (порше) - искаш да вкараш колата в правия път цъкнеш на ляво и после малко надясно,за да си караш по пътяи то задницата почва да поднася едва едва креташ.
Няма куки,че к,во е това?Дори за забава ги няма,защото като геймплей не може да се вплете много,но все пак -те те гонят ти им бегаш тамън си се измъкнал и некой хеликоптер те види,па се потиш,па се молиш.Можеш да се криеш на някви яки места из града.
Не видях преки пътища.Имаше само една пустош на която си ти с още некви коли,които се носят напред.Мъка.
Стана като коли макрий,то не можеш да завиеш свестно,или ако случайно успееш,то ще се появи няко е камъче я да ти спука гумата,я да те отклони от пътя и да се забиеш някъде.Последната игра от поредицата,която ми хареса е Мост Уантеда.На карбона историята беше тъпа,графиката монтонна-някво тъмно се колите бяха ужасни като графика .Само МостУантед и У1/2 ставаха.Ако нямам к'во да правя ще го порбвам тоя хот прусит.
А аз така и не разбрах как да си пусна нитрото...(сложих копчето и като цъкна нищо)

Графиката е убийствена-това добре,но управлението ми напомня за НФС 5 (порше) - искаш да вкараш колата в правия път цъкнеш на ляво и после малко надясно,за да си караш по пътяи то задницата почва да поднася едва едва креташ.
Няма куки,че к,во е това?Дори за забава ги няма,защото като геймплей не може да се вплете много,но все пак -те те гонят ти им бегаш тамън си се измъкнал и некой хеликоптер те види,па се потиш,па се молиш.Можеш да се криеш на някви яки места из града.
Не видях преки пътища.Имаше само една пустош на която си ти с още некви коли,които се носят напред.Мъка.
Стана като коли макрий,то не можеш да завиеш свестно,или ако случайно успееш,то ще се появи няко е камъче я да ти спука гумата,я да те отклони от пътя и да се забиеш някъде.Последната игра от поредицата,която ми хареса е Мост Уантеда.На карбона историята беше тъпа,графиката монтонна-някво тъмно се колите бяха ужасни като графика .Само МостУантед и У1/2 ставаха.Ако нямам к'во да правя ще го порбвам тоя хот прусит.
А аз така и не разбрах как да си пусна нитрото...(сложих копчето и като цъкна нищо)
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
То няма угодия, заеби. "Къде са старите писти, където можеш да се наслаждаваш и на природа? Стига с тея лъскави коли и градове" те има такива писти и не е толкова лъскаво, пак недоволни. "Управлението е супер нереалистично?!" сега имаш 3 режима на управление и хората са се постарали да се доближи до истината. Пак недоволни. Искам да чуя едно NFS какво трябва да бъде за да бъде ПЕРФЕКТНАТА ИГРА
Плюс това никои не е играл пълната версия, незнаеш к'во ще ти сервират, къде сте тръгнали още от демото трагедия та трагедия.

Плюс това никои не е играл пълната версия, незнаеш к'во ще ти сервират, къде сте тръгнали още от демото трагедия та трагедия.
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
-
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
Аууу мега ЗЛЕ е !!! Какви са тея изисквания немога да нацела копчетата за излизане от бозене. Неква грозна графика с изисквания на които и Доом 6 ще завиди. с 1.5 гб памет щом немога да излеза от играта си правете извода. С последни драйвери на Ати. 3гх процесор и ТАКОВА ЧУДО не бех видел. Такива некадърници нема какав е тоя енжин никой не знае ... аре у лево !
- angelovarna
- Обратна връзка:
На мен също - на абсолютен минимум ми насича понякога, за резолюцията - на смешната 640х480 си я пуснах.
А с машинката ми си пусках темото на Call Of Duty 4, Time shift - вървят си игрите на 1024х768 на средни детайли без засечка (компа ми не е чак такава сериозна машина, ама не е и слаба). Всичко е въпрос на оптимизация на самата игра. Точно затова пичовете от CoD4 обраха овациите с демото на играта си и очаквам днес да си грабна пълното копие... май няма да се спи.
А за NFS, да ходят да правят компания на Collin McRee аз ако исках втора такава игра, щях да си инсталирам две нейни копия.
Иначе NFS 3 си остава най-добрата игра от поредицата, стана вече колко години я разцъквам и още й се кефя, въпреки вече остарялата графика.
Търся си и копие на Star Wars Racer
някой ако може да ми даде линкче ще му кажа едно "мерси" 
А с машинката ми си пусках темото на Call Of Duty 4, Time shift - вървят си игрите на 1024х768 на средни детайли без засечка (компа ми не е чак такава сериозна машина, ама не е и слаба). Всичко е въпрос на оптимизация на самата игра. Точно затова пичовете от CoD4 обраха овациите с демото на играта си и очаквам днес да си грабна пълното копие... май няма да се спи.
А за NFS, да ходят да правят компания на Collin McRee аз ако исках втора такава игра, щях да си инсталирам две нейни копия.
Иначе NFS 3 си остава най-добрата игра от поредицата, стана вече колко години я разцъквам и още й се кефя, въпреки вече остарялата графика.
Търся си и копие на Star Wars Racer

- Mad Hatter
- Обратна връзка:
CABRON написа:Аууу мега ЗЛЕ е !!! Какви са тея изисквания немога да нацела копчетата за излизане от бозене. Неква грозна графика с изисквания на които и Доом 6 ще завиди. с 1.5 гб памет щом немога да излеза от играта си правете извода. С последни драйвери на Ати. 3гх процесор и ТАКОВА ЧУДО не бех видел. Такива некадърници нема какав е тоя енжин никой не знае ... аре у лево !
Ти май не си виждал новата Colin Mcrae Dirt да видиш там за какви изисквания става дума.
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
PROTOSOON написа:CABRON написа:Аууу мега ЗЛЕ е !!! Какви са тея изисквания немога да нацела копчетата за излизане от бозене. Неква грозна графика с изисквания на които и Доом 6 ще завиди. с 1.5 гб памет щом немога да излеза от играта си правете извода. С последни драйвери на Ати. 3гх процесор и ТАКОВА ЧУДО не бех видел. Такива некадърници нема какав е тоя енжин никой не знае ... аре у лево !
Ти май не си виждал новата Colin Mcrae Dirt да видиш там за какви изисквания става дума.
EDIT :
-= Colin McRae DiRT =-
Minimum Specifications:
- Windows XP
- DirectX 9.0c
- Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
- 1GB RAM.
- Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
- DirectX Compatible Sound Card
- 12.5 Gb Hard Drive Space
-= Juiced 2 =-
## Минимални изисквания :
- Processor type : Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD XP X2 4200+
- 1.5 GB RAM
- 6 GB available hard drive space
- 256 MB DirectX® 9.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 6600 / ATI Radeon® X1300
(те са почти едни и същи де)

Пука ми, че ми дреме
-
- Обратна връзка:
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Еми аз съм с
AMD Athlon XP 2600+ на 2.13 GHz
Ram -> 1 GB DDR Ram
Vga -> ATI Radeon X1650Pro AGP X8
след като качих новите Catalyst драйвери играта отказа да тръгне
Идея как да го оправя ???