Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 09:37
Не съм я пробвал, ама не ми харесва.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
DeViL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 10:01
Sascha of clan Tzimisce написа: Не съм я пробвал, ама не ми харесва.

___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 10:24
DirecteX написа: и кьв е смисьла на хаи за едната смотана трева и калта баси смешната игра са направили
Направи ти една по-добра игра, която на "хаи" да върви на GeForce2 и ни я покажи  става ли ? Защото ЕА явно не могат да правят НЕсмешни игри. 
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 11:11
 Не може да се мери с величеството и непреходността на NFS 3 - автомобилният симулатор с най-якия саундтрак и геймплей в историята на гейм индустрията.
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 13:40
Аз написа: :icq20: Не може да се мери с величеството и непреходността на NFS 3 - автомобилният симулатор с най-якия саундтрак и геймплей в историята на гейм индустрията.
Ей това е.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 17:57
С GeForce 7600 GS и 1 ГъБа рам върви идеално при 1024х768 и настройките на high,  само управлението не ми хареса много ама иначе к'рти. Сайлънт хънтъря, в демото пишеше, че на 14-ти излиза.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 18:28
Трагедията за мен е пълна
Графиката е убийствена-това добре,но управлението ми напомня за НФС 5 (порше) - искаш да вкараш колата в правия път цъкнеш на ляво и после малко надясно,за да си караш по пътяи то задницата почва да поднася едва едва креташ.
Няма куки,че к,во е това?Дори за забава ги няма,защото като геймплей не може да се вплете много,но все пак -те те гонят ти им бегаш тамън си се измъкнал и некой хеликоптер те види,па се потиш,па се молиш.Можеш да се криеш на някви яки места из града.
Не видях преки пътища.Имаше само една пустош на която си ти с още некви коли,които се носят напред.Мъка.
Стана като коли макрий,то не можеш да завиеш свестно,или ако случайно успееш,то ще се появи няко е камъче я да ти спука гумата,я да те отклони от пътя и да се забиеш някъде.Последната игра от поредицата,която ми хареса е Мост Уантеда.На карбона историята беше тъпа,графиката монтонна-някво тъмно се колите бяха ужасни като графика .Само МостУантед и У1/2 ставаха.Ако нямам к'во да правя ще го порбвам тоя хот прусит.
А аз така и не разбрах как да си пусна нитрото...(сложих копчето и като цъкна нищо)
|
|
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 19:17
То няма угодия, заеби. "Къде са старите писти, където можеш да се наслаждаваш и на природа? Стига с тея лъскави коли и градове" те има такива писти и не е толкова лъскаво, пак недоволни. "Управлението е супер нереалистично?!" сега имаш 3 режима на управление и хората са се постарали да се доближи до истината. Пак недоволни. Искам да чуя едно NFS какво трябва да бъде за да бъде ПЕРФЕКТНАТА ИГРА
Плюс това никои не е играл пълната версия, незнаеш к'во ще ти сервират, къде сте тръгнали още от демото трагедия та трагедия.
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 19:43
За мен това е най-малоумната част от поредицата.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
DeViL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 21:27
Ще се види и тая каква ще е... за мен лично NFS 2 , NFS 3 Hot Pursuit, NFS Underground 1, 2 са супер особено нфс 2 като я джитках на стария "комп"  а тея от сорта на Most Wanted и Carbon са 
|
|
|
|
 |
Найн Инч Нейлс
|
 |
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 04:55
Аууу мега ЗЛЕ е !!! Какви са тея изисквания немога да нацела копчетата за излизане от бозене. Неква грозна графика с изисквания на които и Доом 6 ще завиди. с 1.5 гб памет щом немога да излеза от играта си правете извода. С последни драйвери на Ати. 3гх процесор и ТАКОВА ЧУДО не бех видел. Такива некадърници нема какав е тоя енжин никой не знае ... аре у лево !
|
|
|
|
 |
Brian
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 07:18
Това, че на тебе ти сече не значи, че играта е зле. Ако погледнеш повечето нови игри, ще видиш че Pro Street има даже доста ниски изисквания. Бозело му и затова играта е зле.  Поне си забавен.
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
 |
angelovarna
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 10:25
На мен също - на абсолютен минимум ми насича понякога, за резолюцията - на смешната 640х480 си я пуснах.
А с машинката ми си пусках темото на Call Of Duty 4, Time shift - вървят си игрите на 1024х768 на средни детайли без засечка (компа ми не е чак такава сериозна машина, ама не е и слаба). Всичко е въпрос на оптимизация на самата игра. Точно затова пичовете от CoD4 обраха овациите с демото на играта си и очаквам днес да си грабна пълното копие... май няма да се спи.
А за NFS, да ходят да правят компания на Collin McRee аз ако исках втора такава игра, щях да си инсталирам две нейни копия.
Иначе NFS 3 си остава най-добрата игра от поредицата, стана вече колко години я разцъквам и още й се кефя, въпреки вече остарялата графика.
Търся си и копие на Star Wars Racer  някой ако може да ми даде линкче ще му кажа едно "мерси" 
|
|
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 13:18
CABRON написа: Аууу мега ЗЛЕ е !!! Какви са тея изисквания немога да нацела копчетата за излизане от бозене. Неква грозна графика с изисквания на които и Доом 6 ще завиди. с 1.5 гб памет щом немога да излеза от играта си правете извода. С последни драйвери на Ати. 3гх процесор и ТАКОВА ЧУДО не бех видел. Такива некадърници нема какав е тоя енжин никой не знае ... аре у лево !
Ти май не си виждал новата Colin Mcrae Dirt да видиш там за какви изисквания става дума.
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
DeViL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 13:52
PROTOSOON написа: CABRON написа: Аууу мега ЗЛЕ е !!! Какви са тея изисквания немога да нацела копчетата за излизане от бозене. Неква грозна графика с изисквания на които и Доом 6 ще завиди. с 1.5 гб памет щом немога да излеза от играта си правете извода. С последни драйвери на Ати. 3гх процесор и ТАКОВА ЧУДО не бех видел. Такива некадърници нема какав е тоя енжин никой не знае ... аре у лево ! Ти май не си виждал новата Colin Mcrae Dirt да видиш там за какви изисквания става дума.
EDIT :
-= Colin McRae DiRT =-
Minimum Specifications:
- Windows XP - DirectX 9.0c - Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+ - 1GB RAM. - Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above - DirectX Compatible Sound Card - 12.5 Gb Hard Drive Space
-= Juiced 2 =-
## Минимални изисквания :
- Processor type : Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD XP X2 4200+
- 1.5 GB RAM
- 6 GB available hard drive space
- 256 MB DirectX® 9.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 6600 / ATI Radeon® X1300
(те са почти едни и същи де) 
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 19:03
А,бе,кви простотии говорите?
При мен GF7600GT,2GB RAM,2.13GHz Core 2 Duo ми върви всичко на макс,на 1440х900..
|
|
 |
DeViL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 19:31
Rudecraft/Orange написа: А,бе,кви простотии говорите? При мен GF7600GT,2GB RAM,2.13GHz Core 2 Duo ми върви всичко на макс,на 1440х900..
Всичко е възможно  много зависи и от компютъра... как си го потдържаш и др.. не да е фулл макс от програми да е претоварен и др...
|
|
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 19:37
Еми аз съм с
AMD Athlon XP 2600+ на 2.13 GHz
Ram -> 1 GB DDR Ram
Vga -> ATI Radeon X1650Pro AGP X8
след като качих новите Catalyst драйвери играта отказа да тръгне  Идея как да го оправя ???
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
Hangwire
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 19:51
PROTOSOON написа: Еми аз съм с AMD Athlon XP 2600+ на 2.13 GHz Ram -> 1 GB DDR Ram Vga -> ATI Radeon X1650Pro AGP X8 след като качих новите Catalyst драйвери играта отказа да тръгне  Идея как да го оправя ???
System Restore
|
|
|
|
 |
Вuddy
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2007 20:06
На Ати драйвърите са голям ташак, колко пъти съм имал проблеми с най-новите им - въобще не ми зареждаше игрите...Пародия направо, ясвно липсват добри кадри които да пишат драйвъри, защото май и от двата лагера (AMD и Nvidia) не са много добри на тая тема.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|