F I F A 2008

Игри за PC
Аватар
KuzMan
Обратна връзка:

Мнение от KuzMan »

patatnik написа:Знаете ли дали ати радеонХ1550 ще се поддържа на тая игра,защото гледам изискванията и там има ати радеонХ1600 а пък 1550 е няма!!!!!!!!!!
Ако сложиш последните driverи мисля, че няма да имаш проблеми.
KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Сега всички я плюете... после всички ще я играете :)
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

BHuMaHue* написа:Аз лично мога да ти се закълна че........
играя само пес от футболните симлатори
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

абе аз все пак въпреки че и моето първоначално мнение беше отрицателно забелязах няколко изключително интересни новости който лично на мене ми допадат. Е верно че играта отново е изключително постна откъм графика, геймплей и ала бала, но не бъдете такива критици, Be a Pro ако стане и е некво приемливо може да кажем че навлизаме в един нов свят на футболните симулатори!
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Айде да драсна и аз някой ред за демото.

Искрено се надявам демото да не показва изцяло каква ще е играта защото за мене ще е голямо разочарование.Първо ще започна от там че за мене както и предполагам за много други ФИФА 2004 беше най-тъпата фифа която може да бъде създадена някога и пълен провал за ЕА.Изключително тъп геймплей , голове помня че се вкарваха само от далеч под ъгъл исам срещу вратаря обикновенно или стреляш в аут или във вратаря . Надявах се повече да не правят подобна глупост и последните 3 години за радост нямаше чак такава фифа.

От това демо обаче не виждам нищо друго от едно подобие на 2004 в малко по-добър вариант.Първо Swich Player с Q е супер тъпо и тотално обърква работата , не мога да разбера какво им пречеше S.Във финтовете няма никакво подобрение като даже са станали по трудни и по невъзможни.Пасовете са по объркани , не чувствам свобода в движеието на футболистите, ударите са по криви , а излезнеш ли сам срещу вратаря трудно ще вкараш гол.Поне аз само веднъж вкарах , като всички други са ми от далече под ъгъл.

Това е като цяло от мен.До сега никога не съм критикувал толкова остро фифа но тази направо си ме издразни.Дано демото да е калпаво а играта да си е наред защото незнам :?
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

абре лелееее, това тука бързо бързо трябва да се организираме. Тия чибуците от BFL организират такива отбори дето са с 11 играча та нали за тоя мода дето го има и ще може май да играеме тъй ако стане... искате ли да направиме един отбор от 11 играчи плюс май некви резерви (уф нещо тая идея много странно ми звучи :oops: ) и да ги разплескваме!
за повече инфо я вижте тука и казвайте!!!
аз иначе съм едно дефанзивно халфче или едно бекче супер ще ми е да ги громя тия!!! Дженаро Гатуууузооо
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Какво имаш предвид ? Ще можеме да играем 11 срещу 11 в мултиплеър ???

ако може така ще е супер яко а ако можем и отбор с футболисти по нащ дизайн да си правиме ще е супер яко !

Ако е така от сега си запазвам офанзивен халф по центъра или крилата :P .Все пак аз предлагам да излезне фифата и после да организираме каквото и да било.Ще се съберем клана и ще добавим още хора :wink:
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

еми май футболисти с наш дизайн и ние си ги контролираме... абре некво според мене много налудничаво, но да видиме!
Добре добре, играйте играта верно щото аз си признавам че съм врътнал мисля 3 мача досега... :cry:
steal

Мнение от steal »

Дано най-после вклю4ат размяната на футболисти защото е дразнещо да ми изписва, 4е отбора няма достатъ4но футболисти!!!
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Да , така е те ме питаха , ама аз много се чудих , и накрая се сетих че ние ще си направим такъв отбор :)
Това ще е много интересно , така даже , клана ще играе като 1 отбор :P
П.П Тва демо за нищо не става пълна тъпня е за мен играх 2 пъти и това беше , попринцип никога демтата не са ми харесвал , но в последствие играта беше по добре дано и сега е така
Изображение
Аватар
vladovichev

Мнение от vladovichev »

на 23-24-ти вече ще можем да я намираме цялата версия - винаги така става! Очаквам нещо доста по-добро от показаното в демото!!!
Не'ам думи
tzveto

Мнение от tzveto »

vladovichev написа:на 23-24-ти вече ще можем да я намираме цялата версия - винаги така става! Очаквам нещо доста по-добро от показаното в демото!!!
И аз се надявам, че играта ще покажа нещо повече от демото :) Но дори само трансферите да са ми направени, графиката да е леко пипната и да не се целят толкова много греди пак ще съм предоволен!
deadboy233
Обратна връзка:

Мнение от deadboy233 »

eeee na men ne mi trqbva demoto az q imam cqlata :)
Аватар
Napster
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Обратна връзка:

Мнение от Napster »

deadboy233 написа:eeee na men ne mi trqbva demoto az q imam cqlata :)
:lol:
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

deadboy233 написа:eeee na men ne mi trqbva demoto az q imam cqlata :)
Оп , този ми е гепал ника :lol:
Публикувай отговор