Айде да драсна и аз някой ред за демото.
Искрено се надявам демото да не показва изцяло каква ще е играта защото за мене ще е голямо разочарование.Първо ще започна от там че за мене както и предполагам за много други ФИФА 2004 беше най-тъпата фифа която може да бъде създадена някога и пълен провал за ЕА.Изключително тъп геймплей , голове помня че се вкарваха само от далеч под ъгъл исам срещу вратаря обикновенно или стреляш в аут или във вратаря . Надявах се повече да не правят подобна глупост и последните 3 години за радост нямаше чак такава фифа.
От това демо обаче не виждам нищо друго от едно подобие на 2004 в малко по-добър вариант.Първо Swich Player с Q е супер тъпо и тотално обърква работата , не мога да разбера какво им пречеше S.Във финтовете няма никакво подобрение като даже са станали по трудни и по невъзможни.Пасовете са по объркани , не чувствам свобода в движеието на футболистите, ударите са по криви , а излезнеш ли сам срещу вратаря трудно ще вкараш гол.Поне аз само веднъж вкарах , като всички други са ми от далече под ъгъл.
Това е като цяло от мен.До сега никога не съм критикувал толкова остро фифа но тази направо си ме издразни.Дано демото да е калпаво а играта да си е наред защото незнам