А ще ми е досадно, ако почна да развивам герой на ново...
Иначе бих пробвал с мелекромансер
Те ако искаха айтеми, мислиш ли, че щяха да почват от нула?[SB]Rahzel написа:А btw мога да ви дам некое друго предметче,щом няма да играете в батъл.нет.Руни,камъняци,някое друго зелено/жълтичко предметчеСамо да провера какви шитове имах на героя
Спокойно, ние всички нужни предмети можем да си набавим. Въпроса е, че ще си ги набавим, когато му дойде времето. ;р[SB]Rahzel написа:А btw мога да ви дам некое друго предметче,щом няма да играете в батъл.нет.Руни,камъняци,някое друго зелено/жълтичко предметче :) Само да провера какви шитове имах на героя :?
Shady написа:Кво става, играхте лиАко старта се забави с около седмица (което ми се струва вероятно) и аз бих се включил.
http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php? ... exeEng.rarMawi написа:Да не правя нова тема - може ли да ми кажете къде има крак за 1.11б ? Гледах в датата ама нямаше
Благодаpя ! Тия Близард няма да се усетят като слагат на сайта си пач да слагат и крак за него.Бахти злетата .....Zero-Blade написа:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php? ... exeEng.rarMawi написа:Да не правя нова тема - може ли да ми кажете къде има крак за 1.11б ? Гледах в датата ама нямаше
Бе да спомена, не ми е баш кеф да се съберем с хора, които ' за първи път хващат играта ' ... тъй като сме замислили сериозна игра, очакваме насреща , ако не прота, то поне ветерани, нали.Dj Heat написа:Как се играе тва чудо, а е аз съм с барбириънчо, шот мноо мускули вади и им бие яко шамари
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
А е играл съм го тва, ама само сингъл, иначе нещо като айпи бейби гепи мепи нема лиThe Chameleon написа:Бе да спомена, не ми е баш кеф да се съберем с хора, които ' за първи път хващат играта ' ... тъй като сме замислили сериозна игра, очакваме насреща , ако не прота, то поне ветерани, нали.Dj Heat написа:Как се играе тва чудо, а е аз съм с барбириънчо, шот мноо мускули вади и им бие яко шамари
П.п. Пени, някои от нас са вече 30 лвл, из 5-тия град (;