Автор |
Съобщение |
Sashakiss®
|
|
Мнения: 340 Местоположение: Armed Republic of Уестсайдско Село
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 11:40
Sry, но брат ми изтри играта и неГрото ми си замина
А ще ми е досадно, ако почна да развивам герой на ново...
Иначе бих пробвал с мелекромансер
___________________________________ Новият ми личен сайт
Българският Soldat фенсайт
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 13:27
[SB]Rahzel написа: А btw мога да ви дам некое друго предметче,щом няма да играете в батъл.нет.Руни,камъняци,някое друго зелено/жълтичко предметче Само да провера какви шитове имах на героя
Те ако искаха айтеми, мислиш ли, че щяха да почват от нула?
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 17:27
[SB]Rahzel написа: А btw мога да ви дам некое друго предметче,щом няма да играете в батъл.нет.Руни,камъняци,някое друго зелено/жълтичко предметче :) Само да провера какви шитове имах на героя :?
Спокойно, ние всички нужни предмети можем да си набавим. Въпроса е, че ще си ги набавим, когато му дойде времето. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 18:35
Да не правя нова тема - може ли да ми кажете къде има крак за 1.11б ? Гледах в датата ама нямаше
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 18:36
Shady написа: Кво става, играхте ли Ако старта се забави с около седмица (което ми се струва вероятно) и аз бих се включил.
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 19:06
Mawi написа: Да не правя нова тема - може ли да ми кажете къде има крак за 1.11б ? Гледах в датата ама нямаше
http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php? ... exeEng.rar
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 19:46
И ако може и аз влизам със сокерица на колд.Потърсете ме на скайп:creative732
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 20:09
Zero-Blade написа: Mawi написа: Да не правя нова тема - може ли да ми кажете къде има крак за 1.11б ? Гледах в датата ама нямаше http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php? ... exeEng.rarБлагодаpя ! Тия Близард няма да се усетят като слагат на сайта си пач да слагат и крак за него.Бахти злетата .....
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 20:57
Японците са велико нещо, ей
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
DJ Heat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 21:21
Как се играе тва чудо, а е аз съм с барбириънчо, шот мноо мускули вади и им бие яко шамари
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 21:57
Ако ме изчакате, почвам Паладин...Зиал + Фанатизъм рлзз
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 23:58
Dj Heat написа: Как се играе тва чудо, а е аз съм с барбириънчо, шот мноо мускули вади и им бие яко шамари
Бе да спомена, не ми е баш кеф да се съберем с хора, които ' за първи път хващат играта ' ... тъй като сме замислили сериозна игра, очакваме насреща , ако не прота, то поне ветерани, нали.
П.п. Пени, някои от нас са вече 30 лвл, из 5-тия град (;
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
DJ Heat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 16:56
The Chameleon написа: Dj Heat написа: Как се играе тва чудо, а е аз съм с барбириънчо, шот мноо мускули вади и им бие яко шамари Бе да спомена, не ми е баш кеф да се съберем с хора, които ' за първи път хващат играта ' ... тъй като сме замислили сериозна игра, очакваме насреща , ако не прота, то поне ветерани, нали. П.п. Пени, някои от нас са вече 30 лвл, из 5-тия град (;
А е играл съм го тва, ама само сингъл, иначе нещо като айпи бейби гепи мепи нема ли
Edit: Ако все пак решите, че ме искате скайп ника ми е zeromancer__
|
|
|
|
|
meth
|
|
В момента играе: aoe3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 20:13
ЕЕЕе перфектно, аре след около седмица и аз шсе включа с Амазонка, ако още пуцате, че са заминавам.
От кога не съм цъкааал .. се няма хора за мулти
___________________________________ respect the unexpected
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 20:37
Бе аз вчера си напрайх един Паладин 15 лвл е сега почти де остава ми да убия 1-2 лоши и го вдигам.Но неска играх само 20мин.На Андариел съм сега.Ако сте съгласни и аз бих се включил въпреки че не съм играл от година-две някъде и съм позабравил повечето от локациите
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2007 08:46
The Chameleon написа: Бе да спомена, не ми е баш кеф да се съберем с хора, които ' за първи път хващат играта ' ... тъй като сме замислили сериозна игра, очакваме насреща , ако не прота, то поне ветерани, нали.
Ахахахахахахахахахаха!
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2007 15:09
До къде стигнахте бе? Айде, че мойта сокерица почна вече мухъл да хваща!
P.s. Д'еба, за четвърти път стигам 666, почна да ми става навик..
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 10:53
Днес ще тупаме на Хел
Скоро може да се заформи нова компания (;
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 08:57
The Chameleon написа: Днес ще тупаме на Хел :D
Скоро може да се заформи нова компания (;
О, не бързайте, не бързайте... Не мисля, че ще минете Хел толкова бързо... ;р
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|