Годишни оценки
- Бижутера
- Обратна връзка:
†Soul Hunter† написа:Защо трябва да се инересуваме от годишните оценки на другите? Самото знание, че някой е завършил с по-голям успех от тебе, трябва ли ти? Пълна глупост.
просто подмини темата и ще ти олекне по-бързо
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
-
TheGuardian
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
[PCMP]Куц Пръч написа:Йо народе!
Кога започваш да получаваш парите от стипендията?
И въобще къде трябва да ходиш, за да ги вземеш?
От слеашата година щи даат , превишиш ли 10 неизвинени ти я спират .. по принцип , в някои у-ща при по-малко .. Аз тая година целата паза 10 и са съм точно с толко .. имам де , ама напраа ли закъснение ми я спират , та 3 месеца ставах навреме за да стигна даскало пфф..
Иначе те превеждат сумата у даскало и напрао си я зимаш оттам .
Edit : Слеашата учебна , тоест както каза уанаби , от октомври почва .. Събират се 160 кинта за учебна година , съксва ама по добре с тех отколкото без.
остарехме
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Code Of Living написа:[PCMP]Куц Пръч написа:Йо народе!
От слеашата година щи даат , превишиш ли 10 неизвинени ти я спират .. по принцип , в някои у-ща при по-малко .. Аз тая година целата паза 10 и са съм точно с толко .. имам де , ама напраа ли закъснение ми я спират , та 3 месеца ставах навреме за да стигна даскало пфф..
A всъщност на срок ли се дава или на месец? Щото от едно място ми казват "на срок", от друго - "на месец"...?
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Disturbеd написа:Code Of Living написа:[PCMP]Куц Пръч написа:Йо народе!
A всъщност на срок ли се дава или на месец? Щото от едно място ми казват "на срок", от друго - "на месец"...?
Всеки месец 21 лева при успех над 5.50
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Disturbеd написа:Code Of Living написа:[PCMP]Куц Пръч написа:Йо народе!
Секи месец , кат се гледа успеха от последния срок .. както и отсъствията .
Тоест ако са напраа едно закъснение , слеашия срок няя ми дават.
Но тва е невъзможно вече.
остарехме
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Ахааа, ясно
Сега остана само да се поровя, за да видя дали могат да ни ги анулират за Френската (така и така взимах стипендия, успеха ми щеше да е над 5.70 и без стачката), освен ако някой не ми спести труда 
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Абе с тия простотии във Френската преебават всички останали. Нали се сещате като се борите с някой от Френската за последно място в СУ, да речем, и ви бие с нереално напомпаната си диплома за средно образование...
Иначе за годината ще имам петици по Химия и може би по Математика.
Иначе за годината ще имам петици по Химия и може би по Математика.
Now, three Gods wait on the windowsill
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
Jorix написа:Това е математически невъзможно братоTheGuardian написа:Ее, успях след двойка, две тройки и тройка на класното да изкарам 6 за срока и годината по математика... Горд съм, ей!
Възможно е...ако учиш във "Френската Гимназия Господ нея пази я..." ... ех да бех и аз там заеби 6.00,а цела година да си си дърпал оная работа примерно ,а бе гот им е,нека се радват .
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
- † iMMortality †
Бижутера написа:† iMMortality † написа:10 клас -5,76
абе бате ти си некъв извънземен....
играеш футбол,баскетбол,най-добрия играч на фифа във форума,пълен отличник![]()
дай некой съвет как ги съчетаваш тия работи по такъв прекрасен начин
Еми шанс
† Harbinger of Death †