Money™ написа:Ignatio Moebius написа:Всички обичат демона![]()
Имаме си дете във форума!![]()
![]()
![]()
Кой ще му стане ментор?Няма да съм аз!!
![]()
Попъ ще го прибере,той е добър
И да ви питам са що се ебавате с мен.Можете да напишете едно гадно е,не ми допада или лошо като за 2-път или добре е хилил съм се като откачен.Nhaz'Ul написа:Майка му, той не може да пише така грамотно. Демон-не-знам-къв, верно ли си на 11 години?

Penny написа:ave isus e pokemon ve
Good съветMoney™ написа:Демон хънтъре...ти започна първи като изкопаваше теми от преди месеци,че и години(помня,че едната тема,която беше изкопал беше от 2004)С това ти породи правдивия гняв на съфорумците.После създаде 1-2 тъпи теми и почна да псуваш и да ръсиш простотии наляво и надясно.Така че ако искаш да няма критика,опитай се да се държиш малко по-зряло(просто опитай)![]()
Уааааахахахахахаахахахахахахахахах...•Demon Hunter• написа:2D абе ти в кои век си бе.Смени си името вече сме 3D.А и мога само да те съжалявам че "компютърджийския хумор" не ти се нрави
ТакаааааMoney™ написа:Демон хънтъре...ти започна първи като изкопаваше теми от преди месеци,че и години(помня,че едната тема,която беше изкопал беше от 2004)С това ти породи правдивия гняв на съфорумците.После създаде 1-2 тъпи теми и почна да псуваш и да ръсиш простотии наляво и надясно.Така че ако искаш да няма критика,опитай се да се държиш малко по-зряло(просто опитай)![]()

Аве аз не искам да се заяждам с теба, ама приятелите ти са на твоя акъл как няма да се радвад. Ма все пак браво, че си направил труда да прочетеш "Опълченците на Шипка". Както казах вчера на едни фредове "Т'ва ново поколение ще ни съсипе ве. Очаквам следващата година и "зайци" скинари...". Аз като бях на 11 играх футбол, карах колело, а комп виждах само в комп. залите и трябваше да събирам стинки по цяла седмица за да се докосна до клавиатурата на някой от тях, а в нета влязох за първи път на 13-14 години, честно.•Dеmon Hunter• написа:ТакаааааMoney™ написа:Демон хънтъре...ти започна първи като изкопаваше теми от преди месеци,че и години(помня,че едната тема,която беше изкопал беше от 2004)С това ти породи правдивия гняв на съфорумците.После създаде 1-2 тъпи теми и почна да псуваш и да ръсиш простотии наляво и надясно.Така че ако искаш да няма критика,опитай се да се държиш малко по-зряло(просто опитай)![]()
1)Туи за темите съм съгласен че съм ги изкопавал признавам си
2)А за тъпите теми не толкова.Значи темата с метАла стана тъпа когато алминатора даде линк към некъв идиот.А това за Интел не виждам нищо тъпо.Половината ми приятели на които им го пратих казаха че е супер яко
Първо, Здрасти ^^ Ти си бил жив?HELLwINd написа:Ебати толерантноста му подложи бе. Браво че е прочел Опълченците на Шипка, хахах остава аз да кажа браво, че хубаво си отценил - ''опълченците на интел е по - хубаво'' .
Ама се вживяхте на този хлапак да му влизате в положение...
![]()
Приятелите ти са твои връстници, а тук има хора, които са на близо два пъти твоите години. Като пораснеш малко ще видиш какво точно му е тъпото на това, което си направил.•Demon Hunter• написа:А това за Интел не виждам нищо тъпо.Половината ми приятели на които им го пратих казаха че е супер яко
IceQueen написа:Първо, Здрасти ^^ Ти си бил жив?HELLwINd написа:Ебати толерантноста му подложи бе. Браво че е прочел Опълченците на Шипка, хахах остава аз да кажа браво, че хубаво си отценил - ''опълченците на интел е по - хубаво'' .
Ама се вживяхте на този хлапак да му влизате в положение...
![]()
Второ ... Този "хлапак" е яко зле. Лошото е че ни приема, ни предаваНо явно поне хората се забавляват ^^ Пък може и да пробват, кат не могат го разберат да се повживеят малко
Ти къде се загуби бре, Хел ?