О INTEL

Вашите разкази и истории

Яко ли е

Човече хилил съм се като откачен
3
7%
Много яко но може по-добре
4
9%
Не мога да ти кажа
7
16%
ПЪЛЕН БОКЛУК
30
68%

Общо гласове: 44

Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Money™ написа:
Ignatio Moebius написа:Всички обичат демона :lol:

Имаме си дете във форума!
:ROFLROFL: :ROFLROFL: :ROFLROFL: :ROFLROFL: Кой ще му стане ментор?Няма да съм аз!! :lol: :lol:

Попъ ще го прибере,той е добър ;)
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

Nhaz'Ul написа:Майка му, той не може да пише така грамотно. Демон-не-знам-къв, верно ли си на 11 години?
И да ви питам са що се ебавате с мен.Можете да напишете едно гадно е,не ми допада или лошо като за 2-път или добре е хилил съм се като откачен.
А искам да благодаря на карагьоза щот си е прав де :lol: :lol: .Ще порасна и ще се отуча(извинете че аз го казвам :oops: :oops: )
Аааа Игнатио мерси за признанието че всички ме обичкат де.То е вярно
Нхаз"ул-е (Бе да го еба тия тиинеиджъри как ги измислят тия имена че не могат да се пишат.Верно че моято е скучно но не знам кво да си напише че да спрът да ми плямпат "демон-не-знам-къв" и от сорта) на 11 съм ако щеш вярваи.
Попъ чел съм Опълченците на Шипка но маи туи е по яко а :wink: :wink: :wink:
The Mad Hatter-е оди где щеш то никои не от мен такаче си ходи
Били аз съм го писал.Аре сега прати 1000 емотикони :shock:
Gramoten нядявам се да си такъв.Да всички си ме обичкат.Тук си напълно прав
2D абе ти в кои век си бе.Смени си името вече сме 3D.А и мога само да те съжалявам че "компютърджийския хумор" не ти се нрави
Nightwisher УРААААААААА.Наи-накрая някои написа и туи.Мерси и на теб
Use Google Sucker
Изображение
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

А, пичове, дайте малко да смекчим критиката. Все пак Демона е на 11. Но и за без критика не си е. Поне на логична мисъл трябва да го научим. (Визирам опитите му да докаже, че той е написал това за метъла, а преди 3 години някой го е изплагиатствал.)
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

Едно мерси за теб.Да правя ли Kiss My Ass клуб и там да разделям кои са идиоти и кои не са :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:
Use Google Sucker
Изображение
Dragons' LoRd ®

Мнение от Dragons' LoRd ® »

•Demon Hunter• написа:Едно мерси за теб.Да правя ли Kiss My Ass клуб и там да разделям кои са идиоти и кои не са :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:
Сори мой човече не ми харесва изобще.
П.П. Ако наистина си на 11 си мой набор :lol: :)
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

Не се бъзикам на 11 съм. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Use Google Sucker
Изображение
Dragons' LoRd ®

•Demon Hunter• написа:Не се бъзикам на 11 съм. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Значи си ми набор :D
П.П. Мислих си че съм най-малкият
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Демон хънтъре...ти започна първи като изкопаваше теми от преди месеци,че и години(помня,че едната тема,която беше изкопал беше от 2004)С това ти породи правдивия гняв на съфорумците.После създаде 1-2 тъпи теми и почна да псуваш и да ръсиш простотии наляво и надясно.Така че ако искаш да няма критика,опитай се да се държиш малко по-зряло(просто опитай) :wink: :wink:
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Dragons' LoRd ®

Money™ написа:Демон хънтъре...ти започна първи като изкопаваше теми от преди месеци,че и години(помня,че едната тема,която беше изкопал беше от 2004)С това ти породи правдивия гняв на съфорумците.После създаде 1-2 тъпи теми и почна да псуваш и да ръсиш простотии наляво и надясно.Така че ако искаш да няма критика,опитай се да се държиш малко по-зряло(просто опитай) :wink: :wink:
Good съвет :!:
Аватар
Били

Мнение от Били »

Как да си направя банер Demon Hunter fan?...няма смисъл сигурно ще си смени три пъти ника до тогава.Ами аз нищо няма да кажа, ако той нер флуди и не спами...много.
NICE DAY!
БТВ да си чувал за Gorillaz? Моите жалки предлоложения са, че името 2D идва от там :)
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Stranen

Мнение от Stranen »

Тоз май се ибаа с мене :shock: ... Както и да, видях че споменахте нещо за имената ... ето малко идеи за имена : Gran'Zhul, Djak'Traj, Nchul-pi4agata, JoJo'N'San, Чичко Памперс, Дебел и Красив.
()_()
(^.^)
().I.()
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

•Demon Hunter• написа:2D абе ти в кои век си бе.Смени си името вече сме 3D.А и мога само да те съжалявам че "компютърджийския хумор" не ти се нрави
Уааааахахахахахаахахахахахахахахах... :13: :ROFLROFL: :ROFLROFL: :ROFLROFL: Ето ова вече наричам хумор. That's the way you do it lad! :lol:
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

Money™ написа:Демон хънтъре...ти започна първи като изкопаваше теми от преди месеци,че и години(помня,че едната тема,която беше изкопал беше от 2004)С това ти породи правдивия гняв на съфорумците.После създаде 1-2 тъпи теми и почна да псуваш и да ръсиш простотии наляво и надясно.Така че ако искаш да няма критика,опитай се да се държиш малко по-зряло(просто опитай) :wink: :wink:
Такааааа
1)Туи за темите съм съгласен че съм ги изкопавал признавам си
2)А за тъпите теми не толкова.Значи темата с метАла стана тъпа когато алминатора даде линк към некъв идиот.А това за Интел не виждам нищо тъпо.Половината ми приятели на които им го пратих казаха че е супер яко :wink:
Use Google Sucker
Изображение
Аватар
Били

Мнение от Били »

•Dеmon Hunter• написа:
Такааааа
1)Туи за темите съм съгласен че съм ги изкопавал признавам си
2)А за тъпите теми не толкова.Значи темата с метАла стана тъпа когато алминатора даде линк към некъв идиот.А това за Интел не виждам нищо тъпо.Половината ми приятели на които им го пратих казаха че е супер яко :wink:
Аве аз не искам да се заяждам с теба, ама приятелите ти са на твоя акъл как няма да се радвад. Ма все пак браво, че си направил труда да прочетеш "Опълченците на Шипка". Както казах вчера на едни фредове "Т'ва ново поколение ще ни съсипе ве. Очаквам следващата година и "зайци" скинари...". Аз като бях на 11 играх футбол, карах колело, а комп виждах само в комп. залите и трябваше да събирам стинки по цяла седмица за да се докосна до клавиатурата на някой от тях, а в нета влязох за първи път на 13-14 години, честно.
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Аватар
HELLwINd
Обратна връзка:

Мнение от HELLwINd »

Ебати толерантноста му подложи бе. Браво че е прочел Опълченците на Шипка, хахах остава аз да кажа браво, че хубаво си отценил - ''опълченците на интел е по - хубаво'' .

Ама се вживяхте на този хлапак да му влизате в положение...

:lol: :D
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Апокалипс ти ли си бе идеот.
Аватар
IceQueen
В момента играе: Knight online

Мнение от IceQueen »

HELLwINd написа:Ебати толерантноста му подложи бе. Браво че е прочел Опълченците на Шипка, хахах остава аз да кажа браво, че хубаво си отценил - ''опълченците на интел е по - хубаво'' .

Първо, Здрасти ^^ Ти си бил жив? ;)

Второ ... Този "хлапак" е яко зле. Лошото е че ни приема, ни предава :( Но явно поне хората се забавляват ^^ Пък може и да пробват, кат не могат го разберат да се повживеят малко ;)

Ти къде се загуби бре, Хел ?
Крещя, следователно съществувам!
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

•Demon Hunter• написа:А това за Интел не виждам нищо тъпо.Половината ми приятели на които им го пратих казаха че е супер яко :wink:
Приятелите ти са твои връстници, а тук има хора, които са на близо два пъти твоите години. Като пораснеш малко ще видиш какво точно му е тъпото на това, което си направил.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

Wait a minute.Приятелите ми НЕ СА на моите години.Половината от тях са колкото вас.А за порастването ще видим :P :wink:
Use Google Sucker
Изображение
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

IceQueen написа:
HELLwINd написа:Ебати толерантноста му подложи бе. Браво че е прочел Опълченците на Шипка, хахах остава аз да кажа браво, че хубаво си отценил - ''опълченците на интел е по - хубаво'' .

Първо, Здрасти ^^ Ти си бил жив? ;)

Второ ... Този "хлапак" е яко зле. Лошото е че ни приема, ни предава :( Но явно поне хората се забавляват ^^ Пък може и да пробват, кат не могат го разберат да се повживеят малко ;)

Ти къде се загуби бре, Хел ?

ЪЪЪ това не бил апокалипсиса сори дюд :lol:
Публикувай отговор