Автор |
Съобщение |
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2007 16:52
Money™ написа:
Попъ ще го прибере,той е добър
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2007 18:57
Nhaz'Ul написа: Майка му, той не може да пише така грамотно. Демон-не-знам-къв, верно ли си на 11 години?
И да ви питам са що се ебавате с мен.Можете да напишете едно гадно е,не ми допада или лошо като за 2-път или добре е хилил съм се като откачен.
А искам да благодаря на карагьоза щот си е прав де .Ще порасна и ще се отуча(извинете че аз го казвам )
Аааа Игнатио мерси за признанието че всички ме обичкат де.То е вярно
Нхаз"ул-е (Бе да го еба тия тиинеиджъри как ги измислят тия имена че не могат да се пишат.Верно че моято е скучно но не знам кво да си напише че да спрът да ми плямпат "демон-не-знам-къв" и от сорта) на 11 съм ако щеш вярваи.
Попъ чел съм Опълченците на Шипка но маи туи е по яко а
The Mad Hatter-е оди где щеш то никои не от мен такаче си ходи
Били аз съм го писал.Аре сега прати 1000 емотикони
Gramoten нядявам се да си такъв.Да всички си ме обичкат.Тук си напълно прав
2D абе ти в кои век си бе.Смени си името вече сме 3D.А и мога само да те съжалявам че "компютърджийския хумор" не ти се нрави
Nightwisher УРААААААААА.Наи-накрая някои написа и туи.Мерси и на теб
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2007 19:00
А, пичове, дайте малко да смекчим критиката. Все пак Демона е на 11. Но и за без критика не си е. Поне на логична мисъл трябва да го научим. (Визирам опитите му да докаже, че той е написал това за метъла, а преди 3 години някой го е изплагиатствал.)
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2007 19:04
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2007 19:08
•Demon Hunter• написа: Сори мой човече не ми харесва изобще.
П.П. Ако наистина си на 11 си мой набор
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2007 19:11
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2007 19:13
•Demon Hunter• написа:
Значи си ми набор
П.П. Мислих си че съм най-малкият
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2007 19:13
Демон хънтъре...ти започна първи като изкопаваше теми от преди месеци,че и години(помня,че едната тема,която беше изкопал беше от 2004)С това ти породи правдивия гняв на съфорумците.После създаде 1-2 тъпи теми и почна да псуваш и да ръсиш простотии наляво и надясно.Така че ако искаш да няма критика,опитай се да се държиш малко по-зряло(просто опитай)
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2007 19:16
Money™ написа: Демон хънтъре...ти започна първи като изкопаваше теми от преди месеци,че и години(помня,че едната тема,която беше изкопал беше от 2004)С това ти породи правдивия гняв на съфорумците.После създаде 1-2 тъпи теми и почна да псуваш и да ръсиш простотии наляво и надясно.Така че ако искаш да няма критика,опитай се да се държиш малко по-зряло(просто опитай) Good съвет
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2007 19:38
Как да си направя банер Demon Hunter fan?...няма смисъл сигурно ще си смени три пъти ника до тогава.Ами аз нищо няма да кажа, ако той нер флуди и не спами...много.
NICE DAY!
БТВ да си чувал за Gorillaz? Моите жалки предлоложения са, че името 2D идва от там
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Stranen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2007 15:37
Тоз май се ибаа с мене ... Както и да, видях че споменахте нещо за имената ... ето малко идеи за имена : Gran'Zhul, Djak'Traj, Nchul-pi4agata, JoJo'N'San, Чичко Памперс, Дебел и Красив.
___________________________________ ()_()
(^.^)
().I.()
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2007 23:52
•Demon Hunter• написа: 2D абе ти в кои век си бе.Смени си името вече сме 3D.А и мога само да те съжалявам че "компютърджийския хумор" не ти се нрави
Уааааахахахахахаахахахахахахахахах... Ето ова вече наричам хумор. That's the way you do it lad!
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 07:40
Money™ написа: Демон хънтъре...ти започна първи като изкопаваше теми от преди месеци,че и години(помня,че едната тема,която беше изкопал беше от 2004)С това ти породи правдивия гняв на съфорумците.После създаде 1-2 тъпи теми и почна да псуваш и да ръсиш простотии наляво и надясно.Така че ако искаш да няма критика,опитай се да се държиш малко по-зряло(просто опитай)
Такааааа
1)Туи за темите съм съгласен че съм ги изкопавал признавам си
2)А за тъпите теми не толкова.Значи темата с метАла стана тъпа когато алминатора даде линк към некъв идиот.А това за Интел не виждам нищо тъпо.Половината ми приятели на които им го пратих казаха че е супер яко
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 08:09
•Dеmon Hunter• написа: Money™ написа: Демон хънтъре...ти започна първи като изкопаваше теми от преди месеци,че и години(помня,че едната тема,която беше изкопал беше от 2004)С това ти породи правдивия гняв на съфорумците.После създаде 1-2 тъпи теми и почна да псуваш и да ръсиш простотии наляво и надясно.Така че ако искаш да няма критика,опитай се да се държиш малко по-зряло(просто опитай) Такааааа 1)Туи за темите съм съгласен че съм ги изкопавал признавам си 2)А за тъпите теми не толкова.Значи темата с метАла стана тъпа когато алминатора даде линк към некъв идиот.А това за Интел не виждам нищо тъпо.Половината ми приятели на които им го пратих казаха че е супер яко
Аве аз не искам да се заяждам с теба, ама приятелите ти са на твоя акъл как няма да се радвад. Ма все пак браво, че си направил труда да прочетеш "Опълченците на Шипка". Както казах вчера на едни фредове "Т'ва ново поколение ще ни съсипе ве. Очаквам следващата година и "зайци" скинари...". Аз като бях на 11 играх футбол, карах колело, а комп виждах само в комп. залите и трябваше да събирам стинки по цяла седмица за да се докосна до клавиатурата на някой от тях, а в нета влязох за първи път на 13-14 години, честно.
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 10:43
Ебати толерантноста му подложи бе. Браво че е прочел Опълченците на Шипка, хахах остава аз да кажа браво, че хубаво си отценил - ''опълченците на интел е по - хубаво'' .
Ама се вживяхте на този хлапак да му влизате в положение...
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 11:02
Апокалипс ти ли си бе идеот.
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 13:23
HELLwINd написа: Ебати толерантноста му подложи бе. Браво че е прочел Опълченците на Шипка, хахах остава аз да кажа браво, че хубаво си отценил - ''опълченците на интел е по - хубаво'' . Ама се вживяхте на този хлапак да му влизате в положение...
Първо, Здрасти ^^ Ти си бил жив?
Второ ... Този "хлапак" е яко зле. Лошото е че ни приема, ни предава Но явно поне хората се забавляват ^^ Пък може и да пробват, кат не могат го разберат да се повживеят малко
Ти къде се загуби бре, Хел ?
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 14:54
•Demon Hunter• написа: А това за Интел не виждам нищо тъпо.Половината ми приятели на които им го пратих казаха че е супер яко
Приятелите ти са твои връстници, а тук има хора, които са на близо два пъти твоите години. Като пораснеш малко ще видиш какво точно му е тъпото на това, което си направил.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 17:12
Wait a minute.Приятелите ми НЕ СА на моите години.Половината от тях са колкото вас.А за порастването ще видим
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2007 17:14
IceQueen написа: HELLwINd написа: Ебати толерантноста му подложи бе. Браво че е прочел Опълченците на Шипка, хахах остава аз да кажа браво, че хубаво си отценил - ''опълченците на интел е по - хубаво'' . Ама се вживяхте на този хлапак да му влизате в положение... Първо, Здрасти ^^ Ти си бил жив? Второ ... Този "хлапак" е яко зле. Лошото е че ни приема, ни предава Но явно поне хората се забавляват ^^ Пък може и да пробват, кат не могат го разберат да се повживеят малко Ти къде се загуби бре, Хел ?
ЪЪЪ това не бил апокалипсиса сори дюд
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|