Не брато не съм зле.Ти ако си търсиш умна приятелка има мноого да търсиш.За това по добре си намери някоя яка пък боли те кура.Нали няма да я караш да ти доказва теоремиIndiana Jones™ написа:Ако това, че е яка е най-важното според тебе за една жена си много зле.WannaBe написа:Боли те фара важното е че е якаРоманс написа: Това добре,ама да кажеш,че е Манчестър....
Кажете им коя е столицата на Австралия!
За менеАросаlypse написа:тва за кой беше?Nattestid написа:ТИ СТИГА СИ СИ ВРЯЛ ТВОЯ ШИБАН МИРОГЛЕД ТУКА ЧЕ ЗАМИРИСВА НА ПОВРЪЩАНО И СРАНО ЕДНОВРЕМЕННО, АЙ ДА ТЕ ЕБА В ЧЕКИДЖИЯТА, ЯКА БИЛА... А НАМЕРИ СИ ТИ ТАКАВА И ДА ТЕ ВИДЯ У ВАС КАТО Я ГЛЕДАШ ДАЛИ САМО ЩЕ Я ЕБЕШ ИЛИ ЩЕ МОЖЕШ ДА Я НАКАРАШ ДА ПЛАТИ ТОКА И ДА СМЕТНЕ КОЛКО ПАРИ СТЕ ИЗХАРЧИЛИ ЗА МЕСЕЦА, ХИЧ НЕ МИСЛИТЕ ЗА СЕБЕ СИ И ВИ СЪЖАЛЯВАМ И ВИ ПСУВАМ ЧЕ СТЕ ТАКИВА И ЧЕ НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ... АМАН ОТ ПРОСТИ
МНОГО ЛИ СИ ГОРД ЧЕ СИ ТЪП И ЧЕ НЕ ЗНАЕШ КОЯ Е СТОЛИЦАТА НА АВСТРАЛИЯ БЕ
ДА ТИ ИМАМ ВЪЗПИТАНИЕТО И НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ, ХОДИ СЕ ГРЪМНИ ВЕЧЕ С ТВОЙТА ЧАЛГА И С ТЪПИЯ ТИ ГЪЗАРСКИ НАЧИН НА ЖИВОТ
КАТО СИ ОДИЛ 1294219 ПЪТИ НА ДИСКОТЕКА И МНОГО ЛИ РАЗБИРАШ И НАРИЧАШ ДРУГИТЕ КОМПЛЕКСАРИ, А ? ОТИ ЗНАМ, ЧЕ ТАКА ЩЕ МЕ НАРЕЧЕШ... АМА Я СИ РАЗБИРАМ ЖИВОТА И МИСЛЯ ПРЕДИ ДА ПРАВЯ НЕЩО
МОЕ НИЩО ДА НЕ ИЗМИСЛЯМ, АМА ПОНЕ МИСЛЯ
А ТИ ИГРАЙШ, БИЕШ ЧЕКИИ, ЕДЕШ... ЕБЕШ БЕГАШ НАПРАВО
СЛЕЗ ОТ КОЛНА ТЕ ЕБЕМ БЕ....
П.П.
Бате какъв ток те гони тебе бе?Аз съм на 17 има още бая време докато заживея с женаNattestid написа: А НАМЕРИ СИ ТИ ТАКАВА И ДА ТЕ ВИДЯ У ВАС КАТО Я ГЛЕДАШ ДАЛИ САМО ЩЕ Я ЕБЕШ ИЛИ ЩЕ МОЖЕШ ДА Я НАКАРАШ ДА ПЛАТИ ТОКА И ДА СМЕТНЕ КОЛКО ПАРИ СТЕ ИЗХАРЧИЛИ ЗА МЕСЕЦА....
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Френски бе,цървул.асдасдфасф написа:Един леко глупав въпрос :
В провинцията Квебек говорят?
Жокер-Квебек се намира в Канада.
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Тука не става въпрос за това каква приятелка аз търся, а за това колко е тъпа Десислава. Но щом според тебе това не е важно харесвай си я, слушай си я, гласувай си за нея. Заради такива като тебе ще спечели випа. Всички ли чалгари разсъждавате така? Nattestid, въпреки че се изказа малко грубо е прав ако това, което е написал се отнася за теб.WannaBe написа:Не брато не съм зле.Ти ако си търсиш умна приятелка има мноого да търсиш.За това по добре си намери някоя яка пък боли те кура.Нали няма да я караш да ти доказва теоремиIndiana Jones™ написа:Ако това, че е яка е най-важното според тебе за една жена си много зле.WannaBe написа:Боли те фара важното е че е яка
- [FFF]Flaming One
- Pеnnywise9198
- [FFF]Flaming One
http://en.wikipedia.org/wiki/Venice,_Lo ... CaliforniaPеnnywise написа:Италия![]()
Е добре на една певица и трябва хубав глас,сценичност и добра визия.Десислава ги има.Тва че вие сте смотани хейтъри и сте решили че за да си певец трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да знаеш коя е столицата на Австралия и имаш коефициент на интелигентност 150 тва си е ваше мнение и то грешно.Както казах боли ме фара че не знае география нали не е външен министърIndiana Jones™ написа:Тука не става въпрос за това каква приятелка аз търся, а за това колко е тъпа Десислава. Но щом според тебе това не е важно харесвай си я, слушай си я, гласувай си за нея. Заради такива като тебе ще спечели випа. Всички ли чалгари разсъждавате така? Nattestid, въпреки че се изказа малко грубо е прав ако това, което е написал се отнася за теб.WannaBe написа:Не брато не съм зле.Ти ако си търсиш умна приятелка има мноого да търсиш.За това по добре си намери някоя яка пък боли те кура.Нали няма да я караш да ти доказва теоремиIndiana Jones™ написа: Ако това, че е яка е най-важното според тебе за една жена си много зле.
- fastsamorai
Добре човек ще ти дам един прост пример;Та тази яка певица с як глас , но тъпа и с гладък мозък като на писта от Ф1 е наградена и трябва да излезе да говори пред хора.И трябва да ходи и по предаванията, където я канят.И като отиде да говори и като не може да изкара и една умна дума от устата, си какво става после?И тука не става дума,че тя трябва да е много умна все пак се счтита за вип, а това значи, че трябва да има поне минимални знания и поне малко мозък в тази глава дето я носи и дето не служи само да лапа.Все пак от нея трябва да излиза и по некои друга дума народът е казъл."По добре една умна дума,нежели хилядо неразбрани".И да ти задам един въпрос я помисли как си е взела изпитите като дори не знае неща от обща култура.която всеки човек трябва да притежава и най-вече звездите те дори трябва да са по умни, за да дават пример на народа? Така,че ПОМИСЛИ
Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Не става въпрос да има коефициент 150. Просто да кажеш, че Манчестър е столица на Австралия е меко казано тъпо. Нали я гледам във випа. Тя е толкова тъпа, че една дума не може да каже. Да не говорим, че според мен тя няма никаква хубава визия, а що се отнася до гласа и дори и да има добър глас при положение, че пее тъпи чалги това няма значение.WannaBe написа:Е добре на една певица и трябва хубав глас,сценичност и добра визия.Десислава ги има.Тва че вие сте смотани хейтъри и сте решили че за да си певец трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да знаеш коя е столицата на Австралия и имаш коефициент на интелигентност 150 тва си е ваше мнение и то грешно.Както казах боли ме фара че не знае география нали не е външен министърIndiana Jones™ написа:Тука не става въпрос за това каква приятелка аз търся, а за това колко е тъпа Десислава. Но щом според тебе това не е важно харесвай си я, слушай си я, гласувай си за нея. Заради такива като тебе ще спечели випа. Всички ли чалгари разсъждавате така? Nattestid, въпреки че се изказа малко грубо е прав ако това, което е написал се отнася за теб.WannaBe написа:Не брато не съм зле.Ти ако си търсиш умна приятелка има мноого да търсиш.За това по добре си намери някоя яка пък боли те кура.Нали няма да я караш да ти доказва теореми
-
Алминатора
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
В Канада говорят и френски и английски. Специално в Квебек говорят предимно френски.Алминатора написа:Ъъъ в Канада не говорят ли английски?Lord of the dreams написа:Френски бе,цървул.асдасдфасф написа:Един леко глупав въпрос :
Доколкото познавам историята Франция така и не запазва колониите си в Канада...или май беше в САЩ?
Северната част говорят френски южната англииски.Алминатора написа:Ъъъ в Канада не говорят ли английски?Lord of the dreams написа:Френски бе,цървул.асдасдфасф написа:Един леко глупав въпрос :
Доколкото познавам историята Франция така и не запазва колониите си в Канада...или май беше в САЩ?