Автор |
Съобщение |
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 19:38
Indiana Jones™ написа: WannaBe написа: Романс написа: Дади написа: Ей, къцииии! Бтв, изключително малко хора знаят, че Канбера е столицата на Австралия. Проблемът е, че Сидни е най-големият и най-известният град и затова много хора се бъркат. Вероятно по същата логика и много хора смятат, че Ню Йорк е столица на САЩ. Ай, въпрос с повишена трудност! Къде се намира Париж? Това добре,ама да кажеш,че е Манчестър.... Боли те фара важното е че е яка Ако това, че е яка е най-важното според тебе за една жена си много зле. Не брато не съм зле.Ти ако си търсиш умна приятелка има мноого да търсиш.За това по добре си намери някоя яка пък боли те кура.Нали няма да я караш да ти доказва теореми
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 19:42
Аросаlypse написа: Nattestid написа: ТИ СТИГА СИ СИ ВРЯЛ ТВОЯ ШИБАН МИРОГЛЕД ТУКА ЧЕ ЗАМИРИСВА НА ПОВРЪЩАНО И СРАНО ЕДНОВРЕМЕННО, АЙ ДА ТЕ ЕБА В ЧЕКИДЖИЯТА, ЯКА БИЛА... А НАМЕРИ СИ ТИ ТАКАВА И ДА ТЕ ВИДЯ У ВАС КАТО Я ГЛЕДАШ ДАЛИ САМО ЩЕ Я ЕБЕШ ИЛИ ЩЕ МОЖЕШ ДА Я НАКАРАШ ДА ПЛАТИ ТОКА И ДА СМЕТНЕ КОЛКО ПАРИ СТЕ ИЗХАРЧИЛИ ЗА МЕСЕЦА, ХИЧ НЕ МИСЛИТЕ ЗА СЕБЕ СИ И ВИ СЪЖАЛЯВАМ И ВИ ПСУВАМ ЧЕ СТЕ ТАКИВА И ЧЕ НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ... АМАН ОТ ПРОСТИ
МНОГО ЛИ СИ ГОРД ЧЕ СИ ТЪП И ЧЕ НЕ ЗНАЕШ КОЯ Е СТОЛИЦАТА НА АВСТРАЛИЯ БЕ ДА ТИ ИМАМ ВЪЗПИТАНИЕТО И НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ, ХОДИ СЕ ГРЪМНИ ВЕЧЕ С ТВОЙТА ЧАЛГА И С ТЪПИЯ ТИ ГЪЗАРСКИ НАЧИН НА ЖИВОТ
КАТО СИ ОДИЛ 1294219 ПЪТИ НА ДИСКОТЕКА И МНОГО ЛИ РАЗБИРАШ И НАРИЧАШ ДРУГИТЕ КОМПЛЕКСАРИ, А ? ОТИ ЗНАМ, ЧЕ ТАКА ЩЕ МЕ НАРЕЧЕШ... АМА Я СИ РАЗБИРАМ ЖИВОТА И МИСЛЯ ПРЕДИ ДА ПРАВЯ НЕЩО МОЕ НИЩО ДА НЕ ИЗМИСЛЯМ, АМА ПОНЕ МИСЛЯ А ТИ ИГРАЙШ, БИЕШ ЧЕКИИ, ЕДЕШ... ЕБЕШ БЕГАШ НАПРАВО СЛЕЗ ОТ КОЛНА ТЕ ЕБЕМ БЕ.... тва за кой беше? За мене П.П. Nattestid написа: А НАМЕРИ СИ ТИ ТАКАВА И ДА ТЕ ВИДЯ У ВАС КАТО Я ГЛЕДАШ ДАЛИ САМО ЩЕ Я ЕБЕШ ИЛИ ЩЕ МОЖЕШ ДА Я НАКАРАШ ДА ПЛАТИ ТОКА И ДА СМЕТНЕ КОЛКО ПАРИ СТЕ ИЗХАРЧИЛИ ЗА МЕСЕЦА.... Бате какъв ток те гони тебе бе?Аз съм на 17 има още бая време докато заживея с жена
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 19:53
Някой да знае столицата на майката на онзи който прави онзи дето прави пък онзи дето е постнал поста си над мене!? !!!ЩЕ ГО ИЗНАСИЛЯ!
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 21:46
асдасдфасф написа: Един леко глупав въпрос :
В провинцията Квебек говорят?
Жокер-Квебек се намира в Канада.
Френски бе,цървул.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 07:58
WannaBe написа: Indiana Jones™ написа: WannaBe написа: Романс написа: Дади написа: Ей, къцииии! Бтв, изключително малко хора знаят, че Канбера е столицата на Австралия. Проблемът е, че Сидни е най-големият и най-известният град и затова много хора се бъркат. Вероятно по същата логика и много хора смятат, че Ню Йорк е столица на САЩ. Ай, въпрос с повишена трудност! Къде се намира Париж? Това добре,ама да кажеш,че е Манчестър.... Боли те фара важното е че е яка Ако това, че е яка е най-важното според тебе за една жена си много зле. Не брато не съм зле.Ти ако си търсиш умна приятелка има мноого да търсиш.За това по добре си намери някоя яка пък боли те кура.Нали няма да я караш да ти доказва теореми
Тука не става въпрос за това каква приятелка аз търся, а за това колко е тъпа Десислава. Но щом според тебе това не е важно харесвай си я, слушай си я, гласувай си за нея. Заради такива като тебе ще спечели випа. Всички ли чалгари разсъждавате така? Nattestid, въпреки че се изказа малко грубо е прав ако това, което е написал се отнася за теб.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 14:11
Те не познаха и столицата на Швейцария маи...
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 15:02
Италия
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 16:22
Indiana Jones™ написа: WannaBe написа: Indiana Jones™ написа: WannaBe написа: Романс написа: Дади написа: Ей, къцииии! Бтв, изключително малко хора знаят, че Канбера е столицата на Австралия. Проблемът е, че Сидни е най-големият и най-известният град и затова много хора се бъркат. Вероятно по същата логика и много хора смятат, че Ню Йорк е столица на САЩ. Ай, въпрос с повишена трудност! Къде се намира Париж? Това добре,ама да кажеш,че е Манчестър.... Боли те фара важното е че е яка Ако това, че е яка е най-важното според тебе за една жена си много зле. Не брато не съм зле.Ти ако си търсиш умна приятелка има мноого да търсиш.За това по добре си намери някоя яка пък боли те кура.Нали няма да я караш да ти доказва теореми Тука не става въпрос за това каква приятелка аз търся, а за това колко е тъпа Десислава. Но щом според тебе това не е важно харесвай си я, слушай си я, гласувай си за нея. Заради такива като тебе ще спечели випа. Всички ли чалгари разсъждавате така? Nattestid, въпреки че се изказа малко грубо е прав ако това, което е написал се отнася за теб. Е добре на една певица и трябва хубав глас,сценичност и добра визия.Десислава ги има.Тва че вие сте смотани хейтъри и сте решили че за да си певец трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да знаеш коя е столицата на Австралия и имаш коефициент на интелигентност 150 тва си е ваше мнение и то грешно.Както казах боли ме фара че не знае география нали не е външен министър
|
|
|
|
|
fastsamorai
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 17:07
Добре човек ще ти дам един прост пример;Та тази яка певица с як глас , но тъпа и с гладък мозък като на писта от Ф1 е наградена и трябва да излезе да говори пред хора.И трябва да ходи и по предаванията, където я канят.И като отиде да говори и като не може да изкара и една умна дума от устата, си какво става после?И тука не става дума,че тя трябва да е много умна все пак се счтита за вип, а това значи, че трябва да има поне минимални знания и поне малко мозък в тази глава дето я носи и дето не служи само да лапа.Все пак от нея трябва да излиза и по некои друга дума народът е казъл."По добре една умна дума,нежели хилядо неразбрани".И да ти задам един въпрос я помисли как си е взела изпитите като дори не знае неща от обща култура.която всеки човек трябва да притежава и най-вече звездите те дори трябва да са по умни, за да дават пример на народа? Така,че ПОМИСЛИ
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 18:44
WannaBe написа: Indiana Jones™ написа: WannaBe написа: Indiana Jones™ написа: WannaBe написа: Романс написа: Дади написа: Ей, къцииии! Бтв, изключително малко хора знаят, че Канбера е столицата на Австралия. Проблемът е, че Сидни е най-големият и най-известният град и затова много хора се бъркат. Вероятно по същата логика и много хора смятат, че Ню Йорк е столица на САЩ. Ай, въпрос с повишена трудност! Къде се намира Париж? Това добре,ама да кажеш,че е Манчестър.... Боли те фара важното е че е яка Ако това, че е яка е най-важното според тебе за една жена си много зле. Не брато не съм зле.Ти ако си търсиш умна приятелка има мноого да търсиш.За това по добре си намери някоя яка пък боли те кура.Нали няма да я караш да ти доказва теореми Тука не става въпрос за това каква приятелка аз търся, а за това колко е тъпа Десислава. Но щом според тебе това не е важно харесвай си я, слушай си я, гласувай си за нея. Заради такива като тебе ще спечели випа. Всички ли чалгари разсъждавате така? Nattestid, въпреки че се изказа малко грубо е прав ако това, което е написал се отнася за теб. Е добре на една певица и трябва хубав глас,сценичност и добра визия.Десислава ги има.Тва че вие сте смотани хейтъри и сте решили че за да си певец трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да знаеш коя е столицата на Австралия и имаш коефициент на интелигентност 150 тва си е ваше мнение и то грешно.Както казах боли ме фара че не знае география нали не е външен министър
Не става въпрос да има коефициент 150. Просто да кажеш, че Манчестър е столица на Австралия е меко казано тъпо. Нали я гледам във випа. Тя е толкова тъпа, че една дума не може да каже. Да не говорим, че според мен тя няма никаква хубава визия, а що се отнася до гласа и дори и да има добър глас при положение, че пее тъпи чалги това няма значение.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 19:00
Lord of the dreams написа: асдасдфасф написа: Един леко глупав въпрос :
Жокер-Квебек се намира в Канада. Френски бе,цървул.
Ъъъ в Канада не говорят ли английски?
Доколкото познавам историята Франция така и не запазва колониите си в Канада...или май беше в САЩ?
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 19:11
Алминатора написа: Lord of the dreams написа: асдасдфасф написа: Един леко глупав въпрос :
Жокер-Квебек се намира в Канада. Френски бе,цървул. Ъъъ в Канада не говорят ли английски? Доколкото познавам историята Франция така и не запазва колониите си в Канада...или май беше в САЩ?
В Канада говорят и френски и английски. Специално в Квебек говорят предимно френски.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 19:12
Алминатора написа: Lord of the dreams написа: асдасдфасф написа: Един леко глупав въпрос :
Жокер-Квебек се намира в Канада. Френски бе,цървул. Ъъъ в Канада не говорят ли английски? Доколкото познавам историята Франция така и не запазва колониите си в Канада...или май беше в САЩ? Северната част говорят френски южната англииски.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 15:28
Квебек е адски проблемна зона , защото изобщо не зачитат друг език освен френския . Триумф Обидно-комичното куче беше ходил там да се гаври с тях един път ... половината дори не знаеха английски . Те са си като малка Франция в Канада ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 15:52
Аре едно въпросче и от мене - коя е столицата на Казахстан
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|