8 годишно момче 100 килограма
- Canis Lupus
-
- В момента играе: Игрътъ
- amora
- Обратна връзка:
|--==DeViL==--| написа:WolfMAn написа:Момчето сигурно иска да влезе в рекордите на Гинес
Си беше избрало друг рекорд да подобриНо на дали това му е целта
ако продължава така след 8 години 190-200 килца
![]()
Абе, не мислиш ли, че дете на 8 години не решава нищо само за себе си, а решаващия орган се нарича родител...или както може да е още по-лошо 2ма....болни....родители?
"They fall and falling they are given wings..."
Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...

amora написа:|--==DeViL==--| написа:WolfMAn написа:Момчето сигурно иска да влезе в рекордите на Гинес
Си беше избрало друг рекорд да подобриНо на дали това му е целта
ако продължава така след 8 години 190-200 килца
![]()
Абе, не мислиш ли, че дете на 8 години не решава нищо само за себе си, а решаващия орган се нарича родител...или както може да е още по-лошо 2ма....болни....родители?
Знам, че не решава то
Пука ми, че ми дреме
- Dr Zombayo
- Gaahlskagg
- White Emperor
- Обратна връзка:
-
Като заговорихме за родители...Точно до даскало има магазинче и през 2-те големи се изсипваме там. По-спокойно е. До магазинчето има гора, а тя помага да се абстрахирам от проблемите, било то и за 20 мин. Така де- всеки ден в магазинчето виси жена със сина си, който по моя преценка е на около 3-4 години. Та майката редовно му налива биричка и ракийца в устата... Даже днес се спънах в него...Може би е така и със въпросното дете. Несериозни родители...
- fastsamorai
Чакай човек има разлика между обилното хапване и тъпкането.Като гледам какво ядат американците аз немога да повярвам.Как може за вечеря да ядеш хамборгер със чипс и фъстъчено масло което е много отератително.Та нормално ли е да се ядат такива неща.И като се има изпредвит, че американците не обичат да спортуват.
Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
- SweetDream
- Обратна връзка:
fastsamorai написа:Чакай човек има разлика между обилното хапване и тъпкането.Като гледам какво ядат американците аз немога да повярвам.Как може за вечеря да ядеш хамборгер със чипс и фъстъчено масло което е много отератително.Та нормално ли е да се ядат такива неща.И като се има изпредвит, че американците не обичат да спортуват.
И закусват пържени яйца с бекон и фъстъчено масло!!! И как няма да са по 100 килограма.
Там където взорът не стига, фантазията танцува.
fastsamorai написа:Чакай човек има разлика между обилното хапване и тъпкането.Като гледам какво ядат американците аз немога да повярвам.Как може за вечеря да ядеш хамборгер със чипс и фъстъчено масло което е много отератително.Та нормално ли е да се ядат такива неща.И като се има изпредвит, че американците не обичат да спортуват.
Бе ти от сарказъм не разбираш ли

Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman