Автор |
Съобщение |
Canis Lupus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 18:04
Това е то - тъпче се с боклуци и не си мърда г**а.Как няма да е толкова наклан.
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 18:21
тц тц тц побърка се тоя свят ей......
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 18:32
Daddy Yankee написа: тц тц тц побърка се тоя свят ей......
отдавна
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 18:56
Ако ще тлъстеете, нека бъде от кебапчета.
SCREW THEM JEWS!
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 19:17
ReCoNNeCt написа: Даже беше записала на камера как тая свиня плюска бекон със пържени картофи със ръце !!!! Сами си правете изводи!
Току що обиди всички бургазлии, които ядем цацата и картофките с ръце! Това е висше благо
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
amora
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 19:23
|--==DeViL==--| написа: WolfMAn написа: Момчето сигурно иска да влезе в рекордите на Гинес Си беше избрало друг рекорд да подобри Но на дали това му е целта ако продължава така след 8 години 190-200 килца
Абе, не мислиш ли, че дете на 8 години не решава нищо само за себе си, а решаващия орган се нарича родител...или както може да е още по-лошо 2ма....болни....родители?
___________________________________ "They fall and falling they are given wings..." Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 19:30
amora написа: |--==DeViL==--| написа: WolfMAn написа: Момчето сигурно иска да влезе в рекордите на Гинес Си беше избрало друг рекорд да подобри Но на дали това му е целта ако продължава така след 8 години 190-200 килца Абе, не мислиш ли, че дете на 8 години не решава нищо само за себе си, а решаващия орган се нарича родител...или както може да е още по-лошо 2ма....болни....родители?
Знам, че не решава то
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Dr Zombayo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 21:16
Ми то от родителите на децата ... "Пини си сине, пини си, мами", същата работа ... ама в макдоналдс ...
А този "господин" някъде има ли снимка?
|
|
|
|
|
Gaahlskagg
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 21:23
Американците са шибани МУТАНТИ !!!
___________________________________ "Zarezi ex quo Vulgares."
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 21:24
А няма ли картинка Да видим мутанта
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 21:46
Чета това и се тъпча с чипс. Кофти е. Не на храната!
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 21:50
creator написа: Чета това и се тъпча с чипс. Кофти е. Не на храната!
Тц Тц Тц от утре на диета
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 21:59
Като заговорихме за родители...Точно до даскало има магазинче и през 2-те големи се изсипваме там. По-спокойно е. До магазинчето има гора, а тя помага да се абстрахирам от проблемите, било то и за 20 мин. Така де- всеки ден в магазинчето виси жена със сина си, който по моя преценка е на около 3-4 години. Та майката редовно му налива биричка и ракийца в устата... Даже днес се спънах в него...Може би е така и със въпросното дете. Несериозни родители...
|
|
|
|
|
Demonic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 12:32
Аз кат бех на 8 тежах 50 кила, са съм 60
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 12:40
Demonic написа: Аз кат бех на 8 тежах 50 кила, са съм 60
И ти не си бил много лекичък Помня сестра ми в първи клас беше 18 кила
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 13:57
Бе стига сте хулили бедното(ъъъ.бе никак не са бедни нито то,нито техните щом го изхранват)американче просто обича да си похапва...........обилно
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 14:02
Не! на масовата приватизация!
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
fastsamorai
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 15:20
Чакай човек има разлика между обилното хапване и тъпкането.Като гледам какво ядат американците аз немога да повярвам.Как може за вечеря да ядеш хамборгер със чипс и фъстъчено масло което е много отератително.Та нормално ли е да се ядат такива неща.И като се има изпредвит, че американците не обичат да спортуват.
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
|
SweetDream
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 15:23
fastsamorai написа: Чакай човек има разлика между обилното хапване и тъпкането.Като гледам какво ядат американците аз немога да повярвам.Как може за вечеря да ядеш хамборгер със чипс и фъстъчено масло което е много отератително.Та нормално ли е да се ядат такива неща.И като се има изпредвит, че американците не обичат да спортуват.
И закусват пържени яйца с бекон и фъстъчено масло!!! И как няма да са по 100 килограма.
___________________________________ Там където взорът не стига, фантазията танцува.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2007 15:58
fastsamorai написа: Чакай човек има разлика между обилното хапване и тъпкането.Като гледам какво ядат американците аз немога да повярвам.Как може за вечеря да ядеш хамборгер със чипс и фъстъчено масло което е много отератително.Та нормално ли е да се ядат такива неща.И като се има изпредвит, че американците не обичат да спортуват.
Бе ти от сарказъм не разбираш ли
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|