*YAWN*
Boring
Ужас и покруса...
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
High_voltage написа:The Chameleon написа:High_voltage написа:[FFF]Flaming One написа:Омгомг ужас! Само да не отидете там, ей! Няма да сте българи вече...
Недейте!
-_-
Ама той това го каза с ирония..
...
-_-
Ok, де.. вложи малко думи тогава.

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Gaahlskagg
Brain написа:Ледник написа:Gastly написа:Wicked Spirit написа:Gastly, а ти какво смяташ да правиш на трети март?
Ами ще го отпразнувам на семейна вечеря...в БЪЛГАРИЯ, забележи.
Искам те с мен на площада, да си развеем знамената, да послушаме Волен.
Може тази година да се видим, ако идвам насам.Миналата година бях на митинга и останах с доста добри спомени.
Деба Как исках Волен да стане президент всички шибани помаци и цигани щеше да ги няма а аз щях да си се кефа докато ги гледам как влизат в първият BG[КонЦ]лагер в село Кремиковци и как изгарят и после как минава един чичко със един чувал и пребира прахта им.
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
^EvilHead^ написа:Деба Как исках Волен да стане президент всички шибани помаци и цигани щеше да ги няма а аз щях да си се кефа докато ги гледам как влизат в първият BG[КонЦ]лагер в село Кремиковци и как изгарят и после как минава един чичко със един чувал и пребира прахта им.
Катил такъв, АТАКА е патриотична партия. Ако искаш нацизъм, бегай у Германия да търсиш на Хитлер изтрещелите поддръжници.
====================
====================
Брейн, може да се разберем да се засечем някъде, че нали знаеш - някак да викаш сам в тълпата не е весело.