ПРИКАНВАТ НИ ДА ПРАЗНУВАМЕ НАЦИОНАЛНИЯ СИ ПРАЗНИК, ПОСЛУЧАЙ ОСВОБОЖДАВАНЕТО ОТ ТУРСКО РОБСТВО, В ТУРЦИЯ? ЩО ЗА НАГЛОСТ...

Разбира се и аз не съм расист ! Само искам да измрът всички цигани, турци, евреи и негри !bOtLik3 написа:Или турците или мюсулманите да офейкат от страната за да си празнуваме с удоволствие
Edit: Знам, че прозвуча расистко, но не е!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Щом нямаш нищо против хавайците всичко е наредThe Chameleon написа:Разбира се и аз не съм расист ! Само искам да измрът всички цигани, турци, евреи и негри !bOtLik3 написа:Или турците или мюсулманите да офейкат от страната за да си празнуваме с удоволствие
Edit: Знам, че прозвуча расистко, но не е!![]()
То моето не беше искренно изявление а прост пример, въпреки че има доза искренност и в него.bOtLik3 написа:Щом нямаш нищо против хавайците всичко е наредThe Chameleon написа:Разбира се и аз не съм расист ! Само искам да измрът всички цигани, турци, евреи и негри !bOtLik3 написа:Или турците или мюсулманите да офейкат от страната за да си празнуваме с удоволствие
Edit: Знам, че прозвуча расистко, но не е!![]()
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Играеш ли шах - щото гледам аватара ти...Varggoth написа:За него не знам, но аз ще съм на пейка. ;рWicked Spirit написа:Gastly, а ти какво смяташ да правиш на трети март?
Айде да играем, напоследък все бия хората...The Chameleon написа:
Ман, това е все едно да попиташ дали Гастли е момиче и мойте очи са червени, заради аватара.![]()
п.п. като стана на въпрос, Варгот, ти щеше да минаваш през нас за някоя и друга партия, хм?
The Chameleon написа:Ако ще ме биеш, дай поне да е с голи ръце, да имам шанс !