Любовни съвети
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Предпочитам да не разсъждавам така, но момчето по-добре само да реши.
Какво да направиш, имало още и идеалисти, а?
Какво да направиш, имало още и идеалисти, а?
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Не говорех за някой непознат (между другото има доста случаи на среща между непознати, която да се превърне в сполучлива връзка след това). Но не ти говоря и за някой много близък приятел. Просто рискуваш твърде много. Правила съм тая грешка и, честно казано, на мен не ми хареса резултата. Понякога се получава обаче, и такива примери мога да дамАлен написа:И с непознат човек по какво ще се захласнеш? По чуството му за хумор, по знанията му, по чувствителността му, по добротата му? Истрел на сляпо...
В крайна сметка, Ален, си е въпрос на гледна точка и вътрешно усещане. Предпочитам да заложа на сигурно и да се пробвам с някой не чак дотолкова близък, отколкото да загубя най - добрия си приятел.
Imoras, ако критерият ти за 'гаден' характер е леглото, не знам какво да ти кажа. За да определиш качествата и недостатъците на един човек ти е нужно много време; за едно просто чукане ти е нужно само място.
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Е супер намесихме и момичеJust Hope написа:Не говорех за някой непознат (между другото има доста случаи на среща между непознати, която да се превърне в сполучлива връзка след това). Но не ти говоря и за някой много близък приятел. Просто рискуваш твърде много. Правила съм тая грешка и, честно казано, на мен не ми хареса резултата. Понякога се получава обаче, и такива примери мога да дамАлен написа:И с непознат човек по какво ще се захласнеш? По чуството му за хумор, по знанията му, по чувствителността му, по добротата му? Истрел на сляпо...![]()
В крайна сметка, Ален, си е въпрос на гледна точка и вътрешно усещане. Предпочитам да заложа на сигурно и да се пробвам с някой не чак дотолкова близък, отколкото да загубя най - добрия си приятел.
Imoras, ако критерият ти за 'гаден' характер е леглото, не знам какво да ти кажа. За да определиш качествата и недостатъците на един човек ти е нужно много време; за едно просто чукане ти е нужно само място.
ПП Тази тема си я слагам в предпочитани ,просто се разбих
In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
- Till.Lindemann
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
- Till.Lindemann
I against I написа:Tака или иначе нема се напъва с нея .. Не вервам и да се е напъвал.Till Lindemann написа:Не се напъвай повече с нея, давай нататък
In God I Trust
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Хмм би ли систематизирал какво си правил до сега с нея? Канил ли си я някъде? Споделяне? До колко? На какви теми говорите( не подценявайте силата на icq/skype). Т.е ти правил ли си някакви опити за самостоятелно излизане? Отделно, що за мацка е ?
Едното "ходене" не е само чукане, излизане заедно, целувки милувки. То требе да има и приятелство, баце. сеш ли 
така че давай смело с 3те крака
Код за потвърждение: Избери целия код
ще си помисли че ти си станал приятел с нея само защото си искал да тръгнеш с неятака че давай смело с 3те крака
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- BroKeN^pRomIsE
Искаш да ти кажа нещо? Не се отказвай... просто промени тактиката сиROONEY написа:Лошого е че сега не знам какво да правя дали да продължа да се натискам или да погледна към света пълен с толкова много момичета за мен.
ПП Тази тема си я слагам в предпочитани ,просто се разбих
Което се опитвам да ти кажа е, че задължително трябва да си останеш приятел с момичето... просто не и показвай прекалено явно че имаш чувства към нея, тя вече го знае... не и го натяквай... може от време на време да я бъзваш нещо свързано с тфа, но само в случай че разбира от ебавки... ако бях на твое мястно най- вероятно щях да се занимавам с други момичета занапред, но нямаше да се отказвам и от тая мацка
but everything changes... if I could turn back the years,
if you could learn to forgive me, then I could learn how to feel...
- Edwin Odesseiron
Just Hope написа:Imoras, ако критерият ти за 'гаден' характер е леглото, не знам какво да ти кажа. За да определиш качествата и недостатъците на един човек ти е нужно много време; за едно просто чукане ти е нужно само място.
Характера се преценява по време на срещата
Ако е готин характер нещата тръгват
Иначе се минава през леглото и до скоро виждане в някой друг живот
Рууни, ако толкова си падаш по мадамата си намери някоя друга и наблюдавай реакцийте на тая която те интересува за да разбереш имаш ли шансове
I'm busy, okay? I'm busy!
Значи нещата стоят така досега не съм я канил насаме.Темите за които говорим са обще работи от живота и дори мн често бъзици но не брутални естествено.Тя като цяло някой я беше определил като мъжемелачка в смесъл около нея било пълно с желаещи и аз не съм бил първия който орязва.Имам доста нейни снимки(мн си ме е сладичка
) и в нета има но ако не възразявате ще си ги запазя в тайна
a^piece^of^heaven смятам да послушам съвета ти наистина това е най-доброто решение тъй като сърцето ми няма да я прежали толкова лесно.Ньистина ми помагаш със съвета.Смятам да правя някакви малки жестове от време на време.И в един слънчев ден когато е претърпяла поредното разочарование от загорял пубер ще и кажа да излезем като приятели.
МЕРСИ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА ЕДИН ДЕН АКО МИ ПУСНЕ ИМАТЕ ПО ЕДНО ПИТИЕ ОТ МЕНЕ ВСИЧКИ

МЕРСИ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА ЕДИН ДЕН АКО МИ ПУСНЕ ИМАТЕ ПО ЕДНО ПИТИЕ ОТ МЕНЕ ВСИЧКИ
In God I Trust
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
-
d4rk.1nside
-
d4rk.1nside
- BroKeN^pRomIsE
Да не забравиш само... аз пия само маркови питиетаROONEY написа: МЕРСИ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА ЕДИН ДЕН АКО МИ ПУСНЕ ИМАТЕ ПО ЕДНО ПИТИЕ ОТ МЕНЕ ВСИЧКИ![]()
but everything changes... if I could turn back the years,
Няма проблем само напомняте на бате си Рууни и той винаги ще изпълни обещанията си.кой каквото му е на сърце черпяa^piece^of^heaven написа:Да не забравиш само... аз пия само маркови питиетаROONEY написа: МЕРСИ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА ЕДИН ДЕН АКО МИ ПУСНЕ ИМАТЕ ПО ЕДНО ПИТИЕ ОТ МЕНЕ ВСИЧКИ![]()
... и то известни марки... пример ти давам с "Ахелой"
![]()
... ари успех ти пожелавам с мацката... (щом 'ша има муфта после
)...
In God I Trust
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
-