Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 03:30

Предпочитам да не разсъждавам така, но момчето по-добре само да реши.
Какво да направиш, имало още и идеалисти, а?

That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 06:34

Ален написа:
Предпочитам да не разсъждавам така, но момчето по-добре само да реши.
Какво да направиш, имало още и идеалисти, а?

Не си само ти. Подкрепям те.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 06:57

Ален написа:
И с непознат човек по какво ще се захласнеш? По чуството му за хумор, по знанията му, по чувствителността му, по добротата му? Истрел на сляпо...

Не говорех за някой непознат (между другото има доста случаи на среща между непознати, която да се превърне в сполучлива връзка след това). Но не ти говоря и за някой много близък приятел. Просто рискуваш твърде много. Правила съм тая грешка и, честно казано, на мен не ми хареса резултата. Понякога се получава обаче, и такива примери мога да дам :)

В крайна сметка, Ален, си е въпрос на гледна точка и вътрешно усещане. Предпочитам да заложа на сигурно и да се пробвам с някой не чак дотолкова близък, отколкото да загубя най - добрия си приятел.

Imoras, ако критерият ти за 'гаден' характер е леглото, не знам какво да ти кажа. За да определиш качествата и недостатъците на един човек ти е нужно много време; за едно просто чукане ти е нужно само място.

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 10:59

Just Hope написа:
Ален написа:
И с непознат човек по какво ще се захласнеш? По чуството му за хумор, по знанията му, по чувствителността му, по добротата му? Истрел на сляпо...

Не говорех за някой непознат (между другото има доста случаи на среща между непознати, която да се превърне в сполучлива връзка след това). Но не ти говоря и за някой много близък приятел. Просто рискуваш твърде много. Правила съм тая грешка и, честно казано, на мен не ми хареса резултата. Понякога се получава обаче, и такива примери мога да дам :)

В крайна сметка, Ален, си е въпрос на гледна точка и вътрешно усещане. Предпочитам да заложа на сигурно и да се пробвам с някой не чак дотолкова близък, отколкото да загубя най - добрия си приятел.

Imoras, ако критерият ти за 'гаден' характер е леглото, не знам какво да ти кажа. За да определиш качествата и недостатъците на един човек ти е нужно много време; за едно просто чукане ти е нужно само място.

Е супер намесихме и момиче :wink: Значи ние с нея не сме кой знае колко близки приятели проста чат пат излизаме в компания и си пишем така по скайп и тн.Като цяла за мен това беше номер за измъкване въпреки че каза че сега не и било до тези работи.Съвета на Imoras мн ми хареса защо не го каза по рано това щеше да бъде мн добър начин.Лошого е че сега не знам какво да правя дали да продължа да се натискам или да погледна към света пълен с толкова много момичета за мен.
ПП Тази тема си я слагам в предпочитани ,просто се разбих :lol:

a.k.a. ROONEY

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 11:33

Не се напъвай повече с нея, давай нататък

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 11:39

Till Lindemann написа:

Tака или иначе нема се напъва с нея .. Не вервам и да се е напъвал.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 11:40

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 11:52

I against I написа:
Till Lindemann написа:

Tака или иначе нема се напъва с нея .. Не вервам и да се е напъвал.

:cry: :cry: Ами да остава ми само с чест да се измъкна от ситуацията и да си правя пас.Тя вече знае ако някой ден тя ми каже да излезем на някъде което се съмнявам че ще стане ще изляза с нея но все пак аз ще гледам да се ориентирам надругаде.Лошото при мене е че като хлътна съм кото зомби все за едно мисля :roll: Но затова ги има моите пичове от Металика все пак :wink: :wink: :wink:

a.k.a. ROONEY

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 12:36

Хмм би ли систематизирал какво си правил до сега с нея? Канил ли си я някъде? Споделяне? До колко? На какви теми говорите( не подценявайте силата на icq/skype). Т.е ти правил ли си някакви опити за самостоятелно излизане? Отделно, що за мацка е ?

Код:
ще си помисли че ти си станал приятел с нея само защото си искал да тръгнеш с нея

Едното "ходене" не е само чукане, излизане заедно, целувки милувки. То требе да има и приятелство, баце. сеш ли :)
така че давай смело с 3те крака

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 16:45

ROONEY написа:
Лошого е че сега не знам какво да правя дали да продължа да се натискам или да погледна към света пълен с толкова много момичета за мен.
ПП Тази тема си я слагам в предпочитани ,просто се разбих :lol:

Искаш да ти кажа нещо? Не се отказвай... просто промени тактиката си ;) ... мож' пък и да успееш... ш'ти дам пример с мен- 2 години си блъсках главата, заради едно маце. Бех и романтичен и точен, и винаги `и показвах че може да разчита на мен... тя си скъса дупето да ме реже... на 3-тата година реших, че ше си попроменя държанието спрямо нея. Постепенно се промених много- станах някъф "веселяк" (поне така казват 8) ) почнах да ръся някфи лафчета нон- стоп и да приемам 'сичко на бъзик... и същевременно да се бъзикам яко със 'сички (ма не некфи гадни бъзици), включително с нея... въпреки че още имах някфи чувства към тфа момиче, мислех че тя няа ми върже (все пак се беше скъсала да ме реже :? ) и някак си промених начина по който гледах на нея... "сгаджихме" се с едно друго момиче... после с друго... после с друго и т.н... лека полека горепосочената мацка започна да забелязва, че не е последното момиче на света и стъпи на земята... някак си си отвори очите за мен, и миналата година някъде по тфа време ходехме... ся нещата между нас стоят все още по доста интересен начин, но ни разделят обстоятелства, които не е сега момента да изяснявам :roll:...

Което се опитвам да ти кажа е, че задължително трябва да си останеш приятел с момичето... просто не и показвай прекалено явно че имаш чувства към нея, тя вече го знае... не и го натяквай... може от време на време да я бъзваш нещо свързано с тфа, но само в случай че разбира от ебавки... ако бях на твое мястно най- вероятно щях да се занимавам с други момичета занапред, но нямаше да се отказвам и от тая мацка ;) ... но това какво ще направиш си зависи от теб и от т'фа което искаш отвътре... но каквото и да направиш оттук нататък ша ти кажа нещо което видях в един филм наскоро и ми направи голямо впечатление: "If you have a dream, you have to protect it..."

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 17:07

Imoras написа:
Поезия? пффф

Той попита с какво ще я впечатли, не какво ще проработи веднага.

Глас за отбора "не зарязвай нещата".

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 17:27

Just Hope написа:

Характера се преценява по време на срещата
Ако е готин характер нещата тръгват
Иначе се минава през леглото и до скоро виждане в някой друг живот

Рууни, ако толкова си падаш по мадамата си намери някоя друга и наблюдавай реакцийте на тая която те интересува за да разбереш имаш ли шансове :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 20:16

Значи нещата стоят така досега не съм я канил насаме.Темите за които говорим са обще работи от живота и дори мн често бъзици но не брутални естествено.Тя като цяло някой я беше определил като мъжемелачка в смесъл около нея било пълно с желаещи и аз не съм бил първия който орязва.Имам доста нейни снимки(мн си ме е сладичка :P) и в нета има но ако не възразявате ще си ги запазя в тайна :wink: a^piece^of^heaven смятам да послушам съвета ти наистина това е най-доброто решение тъй като сърцето ми няма да я прежали толкова лесно.Ньистина ми помагаш със съвета.Смятам да правя някакви малки жестове от време на време.И в един слънчев ден когато е претърпяла поредното разочарование от загорял пубер ще и кажа да излезем като приятели.
МЕРСИ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА ЕДИН ДЕН АКО МИ ПУСНЕ ИМАТЕ ПО ЕДНО ПИТИЕ ОТ МЕНЕ ВСИЧКИ :lol: :lol:

a.k.a. ROONEY

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 20:55

Шшш, ош' ли не си я изчукал ?
Зааарежи .. 2 дена мъчиш ..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 21:13

...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 21:43

Nocturno написа:
Па ако ти е теглила майната (както разбрах дотука в темата) я еби у гъза и не се занимавай повече.

Той ако моеше да я ебе у гъза немаше да пусне тема :/
^^

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 22:19

ROONEY написа:
МЕРСИ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА ЕДИН ДЕН АКО МИ ПУСНЕ ИМАТЕ ПО ЕДНО ПИТИЕ ОТ МЕНЕ ВСИЧКИ :lol: :lol:

Да не забравиш само... аз пия само маркови питиета :twisted: ... и то известни марки... пример ти давам с "Ахелой" :roll: :D ... ари успех ти пожелавам с мацката... (щом 'ша има муфта после :) )... :thumbup:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 22:31

a^piece^of^heaven написа:
ROONEY написа:

Да не забравиш само... аз пия само маркови питиета :twisted: ... и то известни марки... пример ти давам с "Ахелой" :roll: :D ... ари успех ти пожелавам с мацката... (щом 'ша има муфта после :) )... :thumbup:

Няма проблем само напомняте на бате си Рууни и той винаги ще изпълни обещанията си.кой каквото му е на сърце черпя

a.k.a. ROONEY

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 22:51

Я кажи какво точно се случи, със всички подробности, че ти е казала, че не иска да си разваляте приятелството? И много важно нещо - беше ли напълно спокоен?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2007 23:00

ROONEY написа:
Имам доста нейни снимки(мн си ме е сладичка :P) и в нета има но ако не възразявате ще си ги запазя в тайна

Възразяваме!
Поствай тука снимките да видиме какво толкова си и 'аресал на тая кака

Пък и винаги ми се е искало да видя как изглежда една 'мъжемелачка'... :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com