Nixon написа:Shady написа:Nixon написа:Бре,юнаци,браво!

Темата специално за мен стана 4 страници!Много популярен станах,ей!И не ви се обиждам,като ме псувате,спокойно.

Не псуваме тебе, а Деър Девил. Включвай се и ти по-бързо, може и да намажеш някой друг цитат

Aма той юбаво говори за мене,що ще го псувам?

Ей ти първия цитат. Доколкото четох темата, тука са се ебали майки, бащи, дедовци, абе играл е Дедовия

Замислете се що сме хванали да ебаваме никсъна в ОТДЕЛНА тема. Не ни ли стигат изцепките му в другите? Доколкото виждам, се събраха едни комплексари, които псуваха Никсъна и едни други комплексари, които псуваха първите. Оказа се, че едните всъщност са един човек, а другите - също. После минахте по майките и бащите на отделния човек и на другия отделен човек. И за
что, при цялото ми уважение? Я се омиротворете. Ще се биете, ще си ебете майките. Кво, да не мислите, че някой ви се кефи? Че като покажеш на гаджето ?!? си тоя пост
Dear^Devil написа:AxXeSs написа:2D написа:Аксес, в твоя случай се получава като в поговорката: " Присмял се хърбел на щърбел. "
АБЕ АЗ НЕ СЪМ МУ СЕ СМЯЛ ВЕ КАЗВАМ ДА ХО КОМЕНТИРАТЕ ФЕ ЗНАМ ЧЕ СТЕ ПРОСТИ ЗАТВА ВЕЧЕ НЕ ПИША В ТОЯ ФОРО М , АЗ ДАЖЕ СЕ РАДВАМ НА НИКСЪНА ДЕАР^ДЕВИЛ , АКО ОщЕ ВЕДНЪЙ МА НАПСУВАш НА Л.С щЕ СЕ ОПЛАчА НА АДМИНА , КВО ДА НАПРАВЯ КАТ МА БЪРКАТ С ТЕБЕ ПОРАДИ СКАИПА АЗ ПЪРВИ СЪМ СИ ГО НАПРАВИЛ ВЕ ПЕДАЛчЕ МАЛКО
Не изкаш на лично а? ОК обешщавам повече няма , само публично . Д АТИ ЕБА МАИКАТАВ Цензурата В ГЪЗА В УшИТЕ ВЕ ПЕДАЛ , ДА ВИДИШ КАК МАИКАТИ УМИРА ДАНО ДА ТИ ЕБА МАИКАТА НЕЩАСНИК СМОТАН , ОБЕЩАМВАМ ТИ ЩЕ НАМЕРЯ КЪДЕ ЖИВЕЕШ И ЩЕ ТЕ ПРЕБИЯ ВЕ ЛАПЕ , МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ ЧЕ СИ НА 12 ИДИОТ ТИ СИ 10-ПЪТИ ПО ЗЛЕ ОТ НИКСАНА ТИ СИ ЕДНИ НИщО , ЕДИН НЕщАСНИК , СМОТАНЯК , ПЕДАЛ.
п.п Ако някои знае къде живее тъи педерме да каже !!
по скайпа тя ще ти напише Thumbsup и следващия път ще се ?!? чукате (на 14 години)? Ще те помисли ли някой за мъж бе? Ма лошото е, че тука влазят и по-малки, дето тия работи дето ги пишете през Лан Кабела, ги смятат за ПРАВИЛНИ.
Нека тоя пост бъде последният в тая тема.