Никсон
Никсон
Абе какво мислите за горе споментаия индивид . Тъи кат виждам че много го обичате и разваляте всички теми за него тук е мястото да казвате и да критикувате оплувате и възхвалявате!!
" Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Aксес,поласкан съм от вниманието,с което ме удостояват всички във форума,даже да е с омраза,ама все пак не ме псувайте и не ми се подигравайте. 

а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- Sarge`
- Обратна връзка:
Nixon написа:Aксес,поласкан съм от вниманието,с което ме удостояват всички във форума,даже да е с омраза,ама все пак не ме псувайте и не ми се подигравайте.
Why?You are n00b!Tell us a reasonable fact!
The Reason of War is not to die for your country,but to make the other bastard,die for his!
Bulgarian
Bulgarian
- <GLaDiaToR>
Re: Никсон
AxXeSs написа:Абе какво мислите за горе споментаия индивид . Тъи кат виждам че много го обичате и разваляте всички теми за него тук е мястото да казвате и да критикувате оплувате и възхвалявате!!
Да беше направил тема "Какво мислите за АxxeSs".
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
SoaP написа:Аксес яко е да постваш от два акаунта нали дриши...Никсана мое да е нуб ама ти си по голям...Ебати смешника :Д
За справка вижте скайпа на Деар^Девил...И ника който използва
Аксеса, Никсъна и Девила са един и същи човек !!!

НОУ ШИТ.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
2D написа:Аксес, в твоя случай се получава като в поговорката: " Присмял се хърбел на щърбел. "
АБЕ АЗ НЕ СЪМ МУ СЕ СМЯЛ ВЕ КАЗВАМ ДА ХО КОМЕНТИРАТЕ ФЕ ЗНАМ ЧЕ СТЕ ПРОСТИ ЗАТВА ВЕЧЕ НЕ ПИША В ТОЯ ФОРО М , АЗ ДАЖЕ СЕ РАДВАМ НА НИКСЪНА ДЕАР^ДЕВИЛ , АКО ОщЕ ВЕДНЪЙ МА НАПСУВАш НА Л.С щЕ СЕ ОПЛАчА НА АДМИНА , КВО ДА НАПРАВЯ КАТ МА БЪРКАТ С ТЕБЕ ПОРАДИ СКАИПА АЗ ПЪРВИ СЪМ СИ ГО НАПРАВИЛ ВЕ ПЕДАЛчЕ МАЛКО
" Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Dear^Devil написа:The Chameleon написа:SoaP написа:Аксес яко е да постваш от два акаунта нали дриши...Никсана мое да е нуб ама ти си по голям...Ебати смешника :Д
За справка вижте скайпа на Деар^Девил...И ника който използва
Аксеса, Никсъна и Девила са един и същи човек !!!![]()
![]()
НОУ ШИТ.
Ти , Казим и Кире_Гръчкате сте един човек . Абе вие ташак ли си правите да ви приличам на тия ламери , ако не сте забелязали здраво съм псувал и 2-мата и ся не защитавам никсана а казвам че е яко да има някои които да псуваме и да си правим ташак на воля!!!!!!!!!А колкото до грешката със скаипа , ама ти си много прост ве ние с човека се разбрахме , виж скаипа на 2мата и сам прецени , ако бях един и същ човек с тоя педал аксес , мислиш ли , че штях да съм толкоз тъп да сложа един и същ скаип ???
Бе не ми се обяснявай !

Знам ви аз номерата първо праскате няколко акаунта, после псувате единия си и готов, никой не би се усъмнил !!

П.п. Все още пишеш "шт" за " щ " , какво викаш за скайпа ?

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq