Тери Пратчет: "Дядо Прас" (Hogfather) + субтитри
Я дай линкче за Джони. Книжката не беше нещо особено, но ми се ще да го видя тоя сериал 
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
The_End написа:Bethrezen написа:п.п. Ще доживея ли да видя "Хрониките на Амбър" филмирани?
Ъъъ...вероятно не, но сега правят анимационен филм по Dragonlance.
А филма е зверски. Гледах го преди около седмица, изключително добър.
Dragonlance? Наистина ли?!? Кажи, моля ти се, откъде си намерил таз' информация
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Richard Kruspe
- Обратна връзка:
Dadi написа:The_End написа:Bethrezen написа:п.п. Ще доживея ли да видя "Хрониките на Амбър" филмирани?
Ъъъ...вероятно не, но сега правят анимационен филм по Dragonlance.
А филма е зверски. Гледах го преди около седмица, изключително добър.
Dragonlance? Наистина ли?!? Кажи, моля ти се, откъде си намерил таз' информация

- Richard Kruspe
- Обратна връзка:
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Да ви кажа аз съм нов на тема Пратчет та кажете откъде да поръчам някоя негова интересна книжчица?
Мисля да попрочета.
Знам къде да ги намеря онлайн ама друго си е да седнеш/легнеш да четеш.
Мисля да попрочета.
Знам къде да ги намеря онлайн ама друго си е да седнеш/легнеш да четеш.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Душеубиецо, можеш да намериш книжките му от всяка що-годе свястна книжарница, където продават белетристика. Ако има Хари Потър и Властелинът, ще има и Тери Пратчет.
Не мога да гадая от къде си, но ако си от София, можеш да минеш през площад "Славейков" - там ще ги намериш на камари. Съветвам те да започнеш с някоя от следните, защото не са сюжетно свързани с други книги, или защото тепърва започват дадена серия (демек ще разбереш за какво плещят): "Пирамиди", "Малки богове", "Стражите, стражите!", "Еманципирана магия", "Цветът на магията".
Енджой, дето викат шопите.
Енджой, дето викат шопите.
Soul Assasin написа:Shady написа:Еми виж в местната ви библиотека, аз от там се снабдявам.
Аз съм в Карнобат.
Често ходя из библиотеките.
Пратчет няма.
Eми вие си имате КаРнОБАтскА!! Защо по дяволите ви е библиотека?!?! А по въпроса-като ходиш в София на пазар (аз хода с наще по празниците) мини по Славейков и си вземи 1 книжка, виж я какво представлява и ако я харесаш ю, другия път вземи две. Така се прави колекция.
ПП Всички книги на Стивън Кинг имам-на бате гордостта. И доста от Дийн Куинц, както и 120 тома на <Фантаскита>, от ЧОКИ през ЗАВРЪЩАНЕ В БЪДЕЩЕТО до ПОРТОКАЛ С ЧАСОВНИКОВ МЕХАНИЗЪМ и ЧОВЕКОЯДЦИ
Soul Assasin написа:Shady написа:Еми виж в местната ви библиотека, аз от там се снабдявам.
Аз съм в Карнобат.
Често ходя из библиотеките.
Пратчет няма.
Карнобат, а...Еми като имаш път към Бургас някой ден, минаваш през Хеликон (книжарницата на площад "Тройката", при стария свободен университет), там има всички излезли на български издания + няколко на английски.
Колко неща стават за три седмици без нет... Филмират Пратчет! Соул Асасин е от Карнобат, УаУ! Половината ми кръв е карнобатско, затова възклицавам.... А това е първата тема, която си харесах... Чувствам се все едно съм прекарал месеци в изолатор, в Алкатрас и сега ме пускат на свобода....

LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Бай да уей, ако някой спонсорира линк, не от арената, многу убаво ще ме зарадва за празниците... Ениуан?.........
LOVE & PEACE!!!
Благодаря Леднико, искряща звездице в облачно небе, но за нещастие съм неоторизиран да отварям тази страница, пак съм направил някоя беля...
LOVE & PEACE!!!
- SneakyDude
- Обратна връзка: