Тери Пратчет: "Дядо Прас" (Hogfather) + субтитри
Я дай линкче за Джони. Книжката не беше нещо особено, но ми се ще да го видя тоя сериал 
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Dragonlance? Наистина ли?!? Кажи, моля ти се, откъде си намерил таз' информацияThe_End написа:Ъъъ...вероятно не, но сега правят анимационен филм по Dragonlance.Bethrezen написа:п.п. Ще доживея ли да видя "Хрониките на Амбър" филмирани?
А филма е зверски. Гледах го преди около седмица, изключително добър.
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Richard Kruspe
- Обратна връзка:
Dadi написа:Dragonlance? Наистина ли?!? Кажи, моля ти се, откъде си намерил таз' информацияThe_End написа:Ъъъ...вероятно не, но сега правят анимационен филм по Dragonlance.Bethrezen написа:п.п. Ще доживея ли да видя "Хрониките на Амбър" филмирани?
А филма е зверски. Гледах го преди около седмица, изключително добър.

- Richard Kruspe
- Обратна връзка:
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Да ви кажа аз съм нов на тема Пратчет та кажете откъде да поръчам някоя негова интересна книжчица?
Мисля да попрочета.
Знам къде да ги намеря онлайн ама друго си е да седнеш/легнеш да четеш.
Мисля да попрочета.
Знам къде да ги намеря онлайн ама друго си е да седнеш/легнеш да четеш.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Душеубиецо, можеш да намериш книжките му от всяка що-годе свястна книжарница, където продават белетристика. Ако има Хари Потър и Властелинът, ще има и Тери Пратчет.
Не мога да гадая от къде си, но ако си от София, можеш да минеш през площад "Славейков" - там ще ги намериш на камари. Съветвам те да започнеш с някоя от следните, защото не са сюжетно свързани с други книги, или защото тепърва започват дадена серия (демек ще разбереш за какво плещят): "Пирамиди", "Малки богове", "Стражите, стражите!", "Еманципирана магия", "Цветът на магията".
Енджой, дето викат шопите.
Енджой, дето викат шопите.
Eми вие си имате КаРнОБАтскА!! Защо по дяволите ви е библиотека?!?! А по въпроса-като ходиш в София на пазар (аз хода с наще по празниците) мини по Славейков и си вземи 1 книжка, виж я какво представлява и ако я харесаш ю, другия път вземи две. Така се прави колекция.Soul Assasin написа:Аз съм в Карнобат.Shady написа:Еми виж в местната ви библиотека, аз от там се снабдявам.
Често ходя из библиотеките.
Пратчет няма.
ПП Всички книги на Стивън Кинг имам-на бате гордостта. И доста от Дийн Куинц, както и 120 тома на <Фантаскита>, от ЧОКИ през ЗАВРЪЩАНЕ В БЪДЕЩЕТО до ПОРТОКАЛ С ЧАСОВНИКОВ МЕХАНИЗЪМ и ЧОВЕКОЯДЦИ
Карнобат, а...Еми като имаш път към Бургас някой ден, минаваш през Хеликон (книжарницата на площад "Тройката", при стария свободен университет), там има всички излезли на български издания + няколко на английски.Soul Assasin написа:Аз съм в Карнобат.Shady написа:Еми виж в местната ви библиотека, аз от там се снабдявам.
Често ходя из библиотеките.
Пратчет няма.
Колко неща стават за три седмици без нет... Филмират Пратчет! Соул Асасин е от Карнобат, УаУ! Половината ми кръв е карнобатско, затова възклицавам.... А това е първата тема, която си харесах... Чувствам се все едно съм прекарал месеци в изолатор, в Алкатрас и сега ме пускат на свобода....

LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Бай да уей, ако някой спонсорира линк, не от арената, многу убаво ще ме зарадва за празниците... Ениуан?.........
LOVE & PEACE!!!
Благодаря Леднико, искряща звездице в облачно небе, но за нещастие съм неоторизиран да отварям тази страница, пак съм направил някоя беля...
LOVE & PEACE!!!
- SneakyDude
- Обратна връзка: