Еми трябваше отдавна да си се примирил с това.Nocturnal Pulse написа:Аматьори.
Като мен.
аз пак сум на 26The Dead King написа:Искаш да кажеш зад мисля че иначе те подкрепям и аз ги мразя дупенцата дори тези които са на моята възраст и са отворени само пред мониторитеZerkiel написа:Бе ти ми говориш на бе...виж сега шегата настрана ама ти на бе няма да ми говориш. Ще ми мислиш преди да постваш, много ги мразя някви 12-13 "дупенца" като тебе. Всички сте много смели за монитора. Сънчо мина отдавна земи си лягай. На такива кат теб да те гнус да им го ръгнеш, че ше излезе я през устата я през ребрата.Истинният Муки написа: на газе ли нещо се правиш бе?![]()
П.С.На 15 съм
Аре ела да ми се изпразниш смешнико,ше ми цунеш дупето на сила обаче първо и ше ми изближеш космите.Michael Myers написа:Disturbеd написа:Може ли да ви се изпразня на главата?
Абе глупак къде виде тема за дискотека бе?ахаххха...смешен си...аз не виждам такава ахах...The Dead King написа:Michael Myers написа:Аре ела да ми се изпразниш смешнико,ше ми цунеш дупето на сила обаче първо и ше ми изближеш космите.Disturbеd написа:Може ли да ви се изпразня на главата?
Я ходи на некоя детска дискотека и не ни бери грижа на нас
![]()
П.С.Да не плаче детенцето
Епа като и промени иметоOblivion написа:The Dead King написа:Абе глупак къде виде тема за дискотека бе?ахаххха...смешен си...аз не виждам такава ахах...Michael Myers написа: Аре ела да ми се изпразниш смешнико,ше ми цунеш дупето на сила обаче първо и ше ми изближеш космите.
![]()
Не съм променял нищо,нещо си се объркал,незнам за какво говориш.The Dead King написа:Oblivion написа:Епа като и промени иметоThe Dead King написа: Абе глупак къде виде тема за дискотека бе?ахаххха...смешен си...аз не виждам такава ахах...![]()
П.С.Да не викнеш тати
И какво, мислиш си, че като си промени заглавието на темата никой няма да те разбере каква си ламя?Oblivion написа:The Dead King написа:Абе глупак къде виде тема за дискотека бе?ахаххха...смешен си...аз не виждам такава ахах...Michael Myers написа: Аре ела да ми се изпразниш смешнико,ше ми цунеш дупето на сила обаче първо и ше ми изближеш космите.
![]()
И ти си се объркал нещо.Steel написа:Oblivion написа:И какво, мислиш си, че като си промени заглавието на темата никой няма да те разбере каква си ламя?The Dead King написа: Абе глупак къде виде тема за дискотека бе?ахаххха...смешен си...аз не виждам такава ахах...
Скрий се.
Да бе, целия форум се е объркал. А ти не си ламята, която преди известно време се представяше за културист.Oblivion написа:Steel написа:И ти си се объркал нещо.Oblivion написа:И какво, мислиш си, че като си промени заглавието на темата никой няма да те разбере каква си ламя?
Скрий се.
Аре престанете да флъдите бе тъпаци,казах ви нещо вече фанете се и си го начукайте.The Dead King написа:Oblivion написа:The Dead King написа: Не съм променял нищо,нещо си се объркал,незнам за какво говориш.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
опа забравих че бира в детските на дават
Oblivion написа: Аре престанете да флъдите бе тапаци,казах ви нещо вече фанете се и си го начукайте.
А щом съм ламя що не дойдеш на живо да ми го кажеж бот загубен грозен???Ще те згърча от бой бе пиклио смотан...Steel написа:Oblivion написа:Да бе, целия форум се е объркал. А ти не си ламята, която преди известно време се представяше за културист.Steel написа: И ти си се объркал нещо.
Жте ти го кашъOblivion написа:Steel написа:А щом съм ламя що не дойдеш на живо да ми го кажеж бот загубен грозен???Ще те згърча от бой бе пиклио смотан...Oblivion написа:Да бе, целия форум се е объркал. А ти не си ламята, която преди известно време се представяше за културист.