Така го виждам поне аз филмът, незнам дали съм прав в преценката си но за мен това е той и най-важното е ,че ми доставя наслада да го гледам.

AlShu написа:Xayzer, падна ми в очите...
Xayzer написа:Riven написа:Леко възраздане на темата.Та първо да препоръчам горещо "Вавилон 5" на хората, които не са го гледали.
Последвам твоята препоръка, защото изглежда имаме сходен вкус. Помня когато го даваха преди време, но спомените са смътни. Точно сега гледам първа серия и ми харесва. Личи си че ще се запаля. Ако не си минa изпитите, теб ще държа отговорен Riven
Riven написа: Не каза обаче какво мислиш за серията с повторенията? Мен най си ме кефи майИли поне е в топ 10.
Xayzer написа:Riven, Изгледах серията която препоръча. Наистина бе готина, кефят ме серий имащи пътуване във времето.Беше ми смешно третия път като се осъзна О'Ниъл, че пак се е върнал и яде Fruit Loops. Също и на края, като го попита Джаксън дали е мислил да се възползва от факта, че е можел да направи каквото си поиска без последствия, и О'Ниъл многозначително се втренчи в Картър, дъвчейки овесена каша.
Riven написа:Моя грешка значиПак съм спал нещо... Хе хе. А за модела ти 10 точки, ако и го направиш
П.П.: Вавилона става по интересен в края на 2-я и 3-я. За съжаление скоро ще свърша 3-я и трябва да чакам за суб за 4-я 4е ме мързи пак на ENG да чета. 6 сезона TNG ми стигат![]()
![]()
Phantom написа:Riven написа:Моя грешка значиПак съм спал нещо... Хе хе. А за модела ти 10 точки, ако и го направиш
П.П.: Вавилона става по интересен в края на 2-я и 3-я. За съжаление скоро ще свърша 3-я и трябва да чакам за суб за 4-я 4е ме мързи пак на ENG да чета. 6 сезона TNG ми стигат![]()
![]()
Че то без субтитри е по-яко. Аз половината досиета изгледах без субтитри и след това другата половина хич не им и поглеждах субтитрите - само да си отклонявам вниманието от действието
Riven написа:Абе то на вас хубаво, че не ви трябват субтитри. То и аз се оправям доста добре с езика, ама след близо 200 серии, като почнах да мисля в стил Стар Трек, вече се чувствам професионално увреден. Все едно съм след час по английски. После половин ден мисля на чужд език.
Riven написа:Сега мисля да си тегля Мъртвата Зона и Alies (не че е фантастика ама е готин)
Xayzer написа:Сега съм по средата на 5-ти сезон на Бабилон 5. Четвърти сезон завърши страхотно. Все повече и повече ми харесва, и вече се е наредил там горе в личния ми топ 10.
Всеки, който би искал да гледа този сериал, бих го посъветвал да не се предава, ако не му харесат първите няколко серий, а да продължава да гледа. От втори сезон нататък, сериала става невероятен
Riven написа:Кога стигна 5-ти сезон беТи да учиш нямаш ли?
Хе хе. Аз си чакам субтитри за 4-я или ако ми писне сам ще си ги направя
Xayzer написа:Riven написа:Кога стигна 5-ти сезон беТи да учиш нямаш ли?
Ами стигнахОт 13 съм свободен от учене, и сега прекарвам по-голямата част от нощта гледайки сериалчета
![]()
Да си признач честно, вече 5 сезон е скучен. От първи до четвърти, все едно гледаш сюжет на един много дълъг филм, чиято развръзка е в края на сезон 4. Пети сезон вече е изсмукан от пръстита. В интернет дори четох, че първоначално са били замислени само 4 сезона, а последния е направен само заради интерес от хората (имало е някаква петиция дори). Останаха ми към 12 епизода, и малко мъчно минава гледането им. Но ще ги догледам, преди да се прехвърля на следващото Сай-Фай приключение (Андромеда, може би?).
П.П. Лек спойлер за теб: Не се разочаровай от Лондо Молари. Накрая излиза пич
Xayzer написа:Riven написа:Кога стигна 5-ти сезон беТи да учиш нямаш ли?
Ами стигнахОт 13 съм свободен от учене, и сега прекарвам по-голямата част от нощта гледайки сериалчета
![]()
Да си признач честно, вече 5 сезон е скучен. От първи до четвърти, все едно гледаш сюжет на един много дълъг филм, чиято развръзка е в края на сезон 4. Пети сезон вече е изсмукан от пръстита. В интернет дори четох, че първоначално са били замислени само 4 сезона, а последния е направен само заради интерес от хората (имало е някаква петиция дори). Останаха ми към 12 епизода, и малко мъчно минава гледането им. Но ще ги догледам, преди да се прехвърля на следващото Сай-Фай приключение (Андромеда, може би?).
П.П. Лек спойлер за теб: Не се разочаровай от Лондо Молари. Накрая излиза пич
AlShu написа:Prison Break, 1 на John Doe, 3 на Smallville, 1 на Сексът и градът
Пич, ти си се превърнал в кошче за оптични отпадъци...Трябва ли да гледаш всички ТВ сериали излизали някога?