Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Юни 2006 17:39

Галактиката ме радва страшно много не само заради невероятно професионалната игра на актьорите и перфектната анимация а и за самата история. Историята изглежда невероятно пипната. Изгледах 1,2 сезон сега чакам септември да пуснат 3 за да продължи тръпката. Незнам как е постигнато но са смесили по един невероятен начин екшъна, интригите, дипломацията и отношенията м/у героите. Нещотото ,което ми харесва и с ,което се различава от другите сериали е ,че се проследява действието и в двата враждуващи "лагера". Засегната също е и отношението към обикновенните персонажи на корабите, като поддръжка, марини, пилоти, пасажери. Така не се набляга само на 4,5 актьора и това е всичко все едно те вършат цялата работа. А истината е ,че един такъв кораб има нужда от много хора и те всичките са важни за оцеляването му. Точно във този филм е наблегната на самото оцеляване на човешката раса. С този факт и подробностите ,които се представят, човек добива предтава за една грандиозност и за едни реални размери на случващото се прикючение.

Така го виждам поне аз филмът, незнам дали съм прав в преценката си но за мен това е той и най-важното е ,че ми доставя наслада да го гледам. :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2006 12:21

Xayzer, падна ми в очите...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2006 20:58

Battlestar Galactica>all просто невероятен филм ще чакам с нетърпение 3 сезон.2 сваршва доста гадно,ако някой има инфо за 3 плс да пише.

Профил ICQ Skype

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юни 2006 21:11

AlShu написа:
Xayzer, падна ми в очите...

Това че има несъответсвия в нашите вкусове за Сай-Фай сериали според мен не е причина да си падаме в очите. Все пак не съм го напсувал сериала, само изказах личното чувство към него :wink:

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2006 18:50

Xayzer написа:
Riven написа:
Леко възраздане на темата. :wink: Та първо да препоръчам горещо "Вавилон 5" на хората, които не са го гледали.

Последвам твоята препоръка, защото изглежда имаме сходен вкус. Помня когато го даваха преди време, но спомените са смътни. Точно сега гледам първа серия и ми харесва. Личи си че ще се запаля. Ако не си минa изпитите, теб ще държа отговорен Riven :lol:

Виновен :lol: :lol: :lol: Ама и аз съм така, така че какво да се прави :wink: Не каза обаче какво мислиш за серията с повторенията? Мен най си ме кефи май :wink: Или поне е в топ 10. А за Вавилона да знаеш какво мазало става в последните сезони. Сега в промеждутъците гледам и се радвам. И не мога да си спомня да съм ги гледал последните сезони преди години когато ги даваха. :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2006 19:22

Riven написа:
Не каза обаче какво мислиш за серията с повторенията? Мен най си ме кефи май :wink: Или поне е в топ 10.

Нали става въпрос за сезон 4 епизод 6? Ами казах си мнението, пропуснал си ми поста в предишната страница:

Xayzer написа:
Riven, Изгледах серията която препоръча. Наистина бе готина, кефят ме серий имащи пътуване във времето.Беше ми смешно третия път като се осъзна О'Ниъл, че пак се е върнал и яде Fruit Loops. Също и на края, като го попита Джаксън дали е мислил да се възползва от факта, че е можел да направи каквото си поиска без последствия, и О'Ниъл многозначително се втренчи в Картър, дъвчейки овесена каша.

Иначе за Бабилон 5, сега съм на 7-ма серия от втори сезон и сравнително ми харесва. Това, което ме привлича е начина по който се развиват дейвствията. Освен че всеки епизод си има собственна история която си е с завършек, има и една по-голяма история, която се разпростира през сезоните. Но сега съм в застой с гледането, защото пак започнах да тегля Стар Трек ТНГ (За трети път. Изгледал съм всяка една серия от седемте сезона по два пъти. Ако ги изгледам пак сигурно ще започна да бълнувам, че съм Капитан Жан Люк Пикард :lol: ). Сигурно пак се запалих да го гледам, защото в момента правя макет на кораба Ентерпрайз ( http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... 240#651240 )

Поздрави

_

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2006 00:48

Моя грешка значи :) Пак съм спал нещо... Хе хе. А за модела ти 10 точки, ако и го направиш ;)
П.П.: Вавилона става по интересен в края на 2-я и 3-я. За съжаление скоро ще свърша 3-я и трябва да чакам за суб за 4-я 4е ме мързи пак на ENG да чета. 6 сезона TNG ми стигат :lol: :lol: :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2006 07:08

Riven написа:
Моя грешка значи :) Пак съм спал нещо... Хе хе. А за модела ти 10 точки, ако и го направиш ;)
П.П.: Вавилона става по интересен в края на 2-я и 3-я. За съжаление скоро ще свърша 3-я и трябва да чакам за суб за 4-я 4е ме мързи пак на ENG да чета. 6 сезона TNG ми стигат :lol: :lol: :lol:

Че то без субтитри е по-яко. Аз половината досиета изгледах без субтитри и след това другата половина хич не им и поглеждах субтитрите - само да си отклонявам вниманието от действието :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2006 07:35

На мен субтитри не ми трябват, Английска Филология уча все пак. Преди като намирах субове на Английски, гледах да ги чета, много е полезно за научаване на правописа :wink:

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2006 00:52

Phantom написа:
Riven написа:

Че то без субтитри е по-яко. Аз половината досиета изгледах без субтитри и след това другата половина хич не им и поглеждах субтитрите - само да си отклонявам вниманието от действието :)

Абе то на вас хубаво, че не ви трябват субтитри. То и аз се оправям доста добре с езика, ама след близо 200 серии, като почнах да мисля в стил Стар Трек, вече се чувствам професионално увреден. Все едно съм след час по английски. После половин ден мисля на чужд език. А то и на досиетата ще им дойде скоро времето. Сега мисля да си тегля Мъртвата Зона и Alies (не че е фантастика ама е готин). И си чакам в унака да преведат 4-я сезон на Вавилона.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2006 01:05

Riven написа:
Абе то на вас хубаво, че не ви трябват субтитри. То и аз се оправям доста добре с езика, ама след близо 200 серии, като почнах да мисля в стил Стар Трек, вече се чувствам професионално увреден. Все едно съм след час по английски. После половин ден мисля на чужд език.

Хаха, разбирам те за какво говориш. Позната история.

Riven написа:
Сега мисля да си тегля Мъртвата Зона и Alies (не че е фантастика ама е готин)

Dead Zone е много готин (все пак е базиран на книга от Стивън Кинг) , гледал съм няколко серии по сателитната. Аз за Alias (предполагам него си имал в предвид) не мога да кажа нищо, защото съм гледал само 1-2 серии (по същия канал, по който гледах и Dead Zone, там цял ден дават такива готини сериалчета) и то така между другото. Но пък си заслужава да се гледа и само заради Дженифър Гарнър :wink:

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2006 18:28

Сега съм по средата на 5-ти сезон на Бабилон 5. Четвърти сезон завърши страхотно. Все повече и повече ми харесва, и вече се е наредил там горе в личния ми топ 10.

Всеки, който би искал да гледа този сериал, бих го посъветвал да не се предава, ако не му харесат първите няколко серий, а да продължава да гледа. От втори сезон нататък, сериала става невероятен :wink:

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2006 13:12

Xayzer написа:
Сега съм по средата на 5-ти сезон на Бабилон 5. Четвърти сезон завърши страхотно. Все повече и повече ми харесва, и вече се е наредил там горе в личния ми топ 10.

Всеки, който би искал да гледа този сериал, бих го посъветвал да не се предава, ако не му харесат първите няколко серий, а да продължава да гледа. От втори сезон нататък, сериала става невероятен :wink:

Кога стигна 5-ти сезон бе :lol: Ти да учиш нямаш ли? :wink: Хе хе. Аз си чакам субтитри за 4-я или ако ми писне сам ще си ги направя :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2006 13:26

Riven написа:
Кога стигна 5-ти сезон бе :lol: Ти да учиш нямаш ли? :wink: Хе хе. Аз си чакам субтитри за 4-я или ако ми писне сам ще си ги направя :)

Ами стигнах :D От 13 съм свободен от учене, и сега прекарвам по-голямата част от нощта гледайки сериалчета :wink:
Да си признач честно, вече 5 сезон е скучен. От първи до четвърти, все едно гледаш сюжет на един много дълъг филм, чиято развръзка е в края на сезон 4. Пети сезон вече е изсмукан от пръстита. В интернет дори четох, че първоначално са били замислени само 4 сезона, а последния е направен само заради интерес от хората (имало е някаква петиция дори). Останаха ми към 12 епизода, и малко мъчно минава гледането им. Но ще ги догледам, преди да се прехвърля на следващото Сай-Фай приключение (Андромеда, може би?).

П.П. Лек спойлер за теб: Не се разочаровай от Лондо Молари. Накрая излиза пич :wink:

27B-6

Профил ICQ Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2006 13:59

Xayzer написа:
Riven написа:

Ами стигнах :D От 13 съм свободен от учене, и сега прекарвам по-голямата част от нощта гледайки сериалчета :wink:
Да си признач честно, вече 5 сезон е скучен. От първи до четвърти, все едно гледаш сюжет на един много дълъг филм, чиято развръзка е в края на сезон 4. Пети сезон вече е изсмукан от пръстита. В интернет дори четох, че първоначално са били замислени само 4 сезона, а последния е направен само заради интерес от хората (имало е някаква петиция дори). Останаха ми към 12 епизода, и малко мъчно минава гледането им. Но ще ги догледам, преди да се прехвърля на следващото Сай-Фай приключение (Андромеда, може би?).

П.П. Лек спойлер за теб: Не се разочаровай от Лондо Молари. Накрая излиза пич :wink:

Ако си решил да гледаш Andromeda те поздравявам. Много добър сеценарий и много добра игра на актьорите. Ефектите са страхотни и определено перфектен за разпускане и гледане с френдове, фенове на Sci Fi. Изгледай го ще ти допадне :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2006 03:05

Xayzer написа:
Riven написа:

Хе хе. Бравос бравос :) За Андромеда скоро ще и дойде реда. Сега довършвам Ентърпрайз. Днеска изгледах към 7 серии :lol: До към... Колко е сега 4.00 часа и утре ще се постарая да го превърша. После ще си доизгледам последните 6,7 серии на TNG и последните 5 на Stargate Atlantis че така и не им дойде реда. Ама знам ли нещо съм се зарибил на много сериали иииииииии е некво мазало :) После ще дръпна Вояджър, че си има събс и ще ми е по - бързо тегленето и после дърпам Deep Space Nine и TOS от Арената или Find-BG, че ги има. А ако е бавно чуждичките сайтове :wink: А андромедата където се вмести. Имам да гледам хиляди серии (П.П. Сега си дръпнах 3 сезона на Alias, 1 на Prison Break, 1 на John Doe, 3 на Smallville, 1 на Сексът и градът плюс 10 тона филми, които не съм гледал така че имам за да не ставам от компеца поне 2 седмици нон стоп :) Ще взема да се замисля дали дани си дръпна един 24 часов Льо Ман за репетиция :lol: )
П.П. А за Лондо и аз имам добри предчувствия, след серийката в която щевчето и компания "откраднаха" Вавилон 4 ;) А и по - рано. Само ми е чудно какво ще стане с романса дето се заформя от 2 сезона вече, ама не ми казвай ще разбера като ги изгледам :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юни 2006 20:35

Цитат:
Prison Break, 1 на John Doe, 3 на Smallville, 1 на Сексът и градът

Пич, ти си се превърнал в кошче за оптични отпадъци...Трябва ли да гледаш всички ТВ сериали излизали някога?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2006 19:20

AlShu написа:
Цитат:
Prison Break, 1 на John Doe, 3 на Smallville, 1 на Сексът и градът

Пич, ти си се превърнал в кошче за оптични отпадъци...Трябва ли да гледаш всички ТВ сериали излизали някога?

Ми аз съм киноман и освен това са интересни. :wink:
П.П.: Официално приключих с Ентърпрайз и Следващото Поколение :) Разгеле дето се вика поузорих се тея дни. Да внимават другите сериали.... :lol: :lol: :lol:

Профил ICQ Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2006 12:33

lolz,зарибих се по sci-fi и аз :arrow: Сега гледам фарскейп и после смятам Бабилон 5 или Battlestar Galactica :? Кое е по-добро???

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2006 13:52

Ми въпрос на вкус - аз ти предлагам да започнеш с Battlestar Galactica. Ще го изгледаш доста бързо - имаш да гледаш само пилотно шоу от 2 серии, 1-ви сезон 13 серии и втори сезон 20 серии (3-ти сезон ще почне да излиза чак Септември). Вавилон 5 има сумати сезони и серии - ще го влачиш доста врмеме.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com