Elder Scrolls 4 Oblivion (официална тема)
Така, извинявам се за възможно най-тъпият въпрос, който можеше да задам, но ... как по дяволите да вдигна левъл? В смисъл прогрес бар-чето съм го изпълнил до края и ми показва иконка (долу в дясно на бар-а с картата), че трябва да направя нещо. Какво?
Нов съм в тази игра, затова ако някой ми помогне ще му бъда благодарен.
Нов съм в тази игра, затова ако някой ми помогне ще му бъда благодарен.
Every moment is another chance
- Outstanding
Ама тоя вампиризъм не е like... задължителен, нали
Аз тепърва я започвам, че нямам време да я играя - нямам време за каквото и да било, колко пъти да кажа... кандидатстване съкс
А играта е жестокаааааааа не знам всъщност на каква графика я играя, май на 800х600 че ми вървеше бавно, което е странно щото съм с Радеон намквосиХ550 на 256 МВ и 1 ГБ рам и 3.2 процесор...
И Ш.У.Б.Е. ми насичаше на 1024х768 грррр!
Между другото споделете каква раса сте
Моята е оназии хммм котешката, а "зодията" - The Shadow, тоест 60 секунди невидимост ^^
Може ли някой да ми сподели каква е целта на онова говорене с хората... долу най-ляво дето избираш коя реплика да му кажеш, и се вдигат едни секундички... Верно ме намразват ако се проваля, и са по-фамилиарни ако го кача до 70 примерно, ама в крайна сметка какво значение прави?
И друго - как се ПРОДАВАТ неща? Леле ами колко неща трябваше да оставя в каналите........

Аз тепърва я започвам, че нямам време да я играя - нямам време за каквото и да било, колко пъти да кажа... кандидатстване съкс

А играта е жестокаааааааа не знам всъщност на каква графика я играя, май на 800х600 че ми вървеше бавно, което е странно щото съм с Радеон намквосиХ550 на 256 МВ и 1 ГБ рам и 3.2 процесор...

И Ш.У.Б.Е. ми насичаше на 1024х768 грррр!
Между другото споделете каква раса сте

Моята е оназии хммм котешката, а "зодията" - The Shadow, тоест 60 секунди невидимост ^^
Може ли някой да ми сподели каква е целта на онова говорене с хората... долу най-ляво дето избираш коя реплика да му кажеш, и се вдигат едни секундички... Верно ме намразват ако се проваля, и са по-фамилиарни ако го кача до 70 примерно, ама в крайна сметка какво значение прави?
И друго - как се ПРОДАВАТ неща? Леле ами колко неща трябваше да оставя в каналите........
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- Outstanding
Аз съм Imperial,знак - Warrior,клас - Adventure
Неща се продават по следния начин.Примерно, отишъл си на market district-а в Imperial City в магазин Slash'n'Smash(ако не ме лъже паметта така се казваше един от шоповете там
)
Приказваш с продавача,гледаш кво има той,цъкаш си долу на "кръгчето" с твоя инвентар и квото искаш продаваш.И обратно,на неговото - купуваш.
Неща се продават по следния начин.Примерно, отишъл си на market district-а в Imperial City в магазин Slash'n'Smash(ако не ме лъже паметта така се казваше един от шоповете там

Приказваш с продавача,гледаш кво има той,цъкаш си долу на "кръгчето" с твоя инвентар и квото искаш продаваш.И обратно,на неговото - купуваш.
-
Само да кажа за тези които са вампири и не са минали 3 дена(от играта:)-Отивате в най близката църква и се молите и то се премахва.Иначе за тези които над 3 дена трябва да изпълняват куеста...А тези които са над 40 дена вампири-Lifetime vampirism:)Аз вече съм 6 левъл и затварям 5 порта май...
"If you are not ready to die,then you are already dead"
Black`Knight написа:Само да кажа за тези които са вампири и не са минали 3 дена(от играта:)-Отивате в най близката църква и се молите и то се премахва.Иначе за тези които над 3 дена трябва да изпълняват куеста...А тези които са над 40 дена вампири-Lifetime vampirism:)Аз вече съм 6 левъл и затварям 5 порта май...
Много гадно. Аз сега къде ще ги търся тия 5 greater soul gems?
A като бях вампир 2 дена една шматка във църквата ми каза, че за такива като мен нямало спасение. Да съм ходел на майната си или нещо такова. Ми прецакаха ме:(
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
by Phantom
-
- Обратна връзка:
Чшш , момци, инсталнах я , напекъл съм се, не ме интересува писали ли сте преди, но ми кажете кво да направя че да я пуща. Иска ми ЦД ... С Релоадед релийса съм от арената, тоя дето е на рарчета, после на едно тлъсто рарче от 4 ГБ , което се разархивира в папка със сетъпа, после се инсталва и пуща, бах тва дълго изречение...
Сериозно, кажете ми кво да парвя като ми иска да вкарам диска ... аз крак не виждам .. или май имаше в арената .. въх.
Претърпях реинстал на win-a и загуба на 30 ГБ музика този следобед, което обеснява shitty-writing-а ми ..
Сериозно, кажете ми кво да парвя като ми иска да вкарам диска ... аз крак не виждам .. или май имаше в арената .. въх.
Претърпях реинстал на win-a и загуба на 30 ГБ музика този следобед, което обеснява shitty-writing-а ми ..
Wongraven написа:Чшш , момци, инсталнах я , напекъл съм се, не ме интересува писали ли сте преди, но ми кажете кво да направя че да я пуща. Иска ми ЦД ... С Релоадед релийса съм от арената, тоя дето е на рарчета, после на едно тлъсто рарче от 4 ГБ , което се разархивира в папка със сетъпа, после се инсталва и пуща, бах тва дълго изречение...
Не ти трябва крак. Направо се пуска играта, само трябва да си mount-нал диска на виртуалното устройство.

The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
-
- Обратна връзка:
Всъщност точно в крака беше работата
Свалих го, подкарах я.
Сега и да казвам колко е арна играта ще е вече идиотско. Играя я на 800х600 с малко глезотийки... В началото в затвора и разните канализации ми вървеше прекрасно, но като излезнах на открито поле стана мазало. Ще трябва да си играя с опциите да видя компромисния вариант
Nord - знак ба ли го, нещо с битка беше - клас - Warrior. Не помня бЪш, играх го след тежък ден

Сега и да казвам колко е арна играта ще е вече идиотско. Играя я на 800х600 с малко глезотийки... В началото в затвора и разните канализации ми вървеше прекрасно, но като излезнах на открито поле стана мазало. Ще трябва да си играя с опциите да видя компромисния вариант

Nord - знак ба ли го, нещо с битка беше - клас - Warrior. Не помня бЪш, играх го след тежък ден

Wongraven написа:Всъщност точно в крака беше работатаСвалих го, подкарах я.
Е че... аз как я играя без крак?

Странна работа, явно съм с привилегии, трябва да опитам да я запиша, току виж се оказало, че записвачката ми трансформира имиджите в оригинални игри...

The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- Moon&Star'Hero
Играта е яка ама ме гразнят някой неща:
Лицата на абсолютно всички са абсолютно смешни
и че играеш 1-во лице
Иначе ме кефят градовете,големи са красиви са...
Краде се трудно(особено от магазини)
Аз я играя на:
AMD 1.6GHz , 1024MB RAM , Radeon 9550 256MB , на 1024х768
И ми върви добре на low detail

Лицата на абсолютно всички са абсолютно смешни

Иначе ме кефят градовете,големи са красиви са...

Краде се трудно(особено от магазини)
Аз я играя на:
AMD 1.6GHz , 1024MB RAM , Radeon 9550 256MB , на 1024х768
И ми върви добре на low detail

-
Аз вече съм 10 левел раса Империал звезда:Уориор клас:Арчър а итемите са ми:Драгон армор серията,Даедра клеймор (енчантед 10 огнен демидж отгоре) и лък на джуджетата(пак енчантед с същото само че шок) и 10 огнен демидж стрели което общо прави 25 демидж:)
"If you are not ready to die,then you are already dead"
-